امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

(24-03-2026، 2:23)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 1:57)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تابحال شده یک صحنه از واقعیت رو تو خواب ببینی؟
یا احساس کنی یک صحنه از واقعیت رو قبلا جایی دیدی و زندگی همش یادآوری عه؟

معمولا تو چند حالت این اتفاق میوفته... 
خستگی زیاد، مستی و وقتی ب مغزت فشار اوردی
حالا چرا؟
پردازش صوت برای مغز یه چیز خیلی ساده و سریع ب حساب میاد، تحلیل دوتا فرکانس جداس ک یکیش مال گوش چپه و یکیش برا گوش راست، خیلی هم سریع انجام میشه (بخاطر همینه ک میگن موقع بیدار شدن از خواب، اولیو حواسی ک حتی قبل از اینکه بیدار بشی شنواییه)
حالا پردازش تصویر... 
خیلی روند سخت و طولانی تریه
دوتا ورودی دو بعدی خیلی سخت داری، ک باید پردازش بشن و تبدیل به تصویر بشن، حالا اون تصویر ها باید برعکس بشن (چشم ما برعکس میبینه در حقیقت)، بعد از اینکه برعکس شدن، این دوتا خروجی باید با هم تطابق داده بشن و یک خروجی واحد سه بعدی بهمون تحویل بدن!

حالا تو حالت خستگی زیاد و خواب‌آلودگی، مستی یا وقتی خیلی مغزتو اذیت کردی و بهش رسیدگی نکردی یا تغذیه مغزت نامناسب بوده، تایمینگ مغزت ب مشکل میخوره!
نمیتونه تایمینگ گوش و چشمت رو هماهنگ نگهداره
یک لحظه رو... 
اول گوش میشنوه، تجزیه تحلیل میشه و میره تو قسمت "خاطرات مغز"
بعد تازه پردازش و تحلیل بینایی ب نتیجه میرسه و میره تو همون قسمت مغر
و تو میبینی که 
عهههه
من این دیتا رو تو قسمت خاطراتم دارم کههههه (:
بهش میگن دژاوو

یعنی تقصیر مغزه که اینجوری میشه؟!
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط امیر2
آگهی
(24-03-2026، 2:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 2:25)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس میکنم اومدم مصاحبه شرکت دولتی

ملیکا ((((:

جدی(((=

برای منم سوال بود واقعاً
ولی به قول خودت
همون پر چانه
ماهی کله خورده کله‌‌ی مارو آستانه گمج کرده (((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shahid
(24-03-2026، 2:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 2:23)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط انسان کمالگرا آفریده شده؟

بله.
نخیر
نمیدانم.
این چه سوالاتیه ۳ بامداد از من میپرسی

سوالای ترسناک :«
.
(24-03-2026، 2:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 2:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی(((=

برای منم سوال بود واقعاً
ولی به قول خودت
همون پر چانه

داشتم فکر میکردم
من حتی برای آدم های مهم زندگیم هم هر روز انقدر نمینویسم .در شرایط خاص چرا ولی اگه به صورت روزانه باشه زننده س
 سپاس شده توسط Faust
(24-03-2026، 2:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 2:25)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسیدم
ولی بازم جواب نداد

یه چک بخوابون زیر گوشش ! حتماً جواب میده.

چک بزنم تو گوش اونی که توی آینه است؟
.
(24-03-2026، 2:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 2:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای منم سوال بود واقعاً
ولی به قول خودت
همون پر چانه

داشتم فکر میکردم
من حتی برای آدم های مهم زندگیم هم هر روز انقدر نمینویسم .در شرایط خاص چرا ولی اگه به صورت روزانه باشه زننده س

بعضیا اینطوری هستن.
مثلاً من برای کسایی که میشناسم اینطوری ام.
ولی برای غریبه‌ها حوصله‌ی توضیح دادن ندارم
مگه اینکه یه چیزی رو بخوام بحث کنم ..

نمیدونم عجیبه انقدر انرژی گذاشتن
خیلی دیگه برونگراست فکر کنم.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(24-03-2026، 2:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 2:23)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چرا؟
پردازش صوت برای مغز یه چیز خیلی ساده و سریع ب حساب میاد، تحلیل دوتا فرکانس جداس ک یکیش مال گوش چپه و یکیش برا گوش راست، خیلی هم سریع انجام میشه (بخاطر همینه ک میگن موقع بیدار شدن از خواب، اولیو حواسی ک حتی قبل از اینکه بیدار بشی شنواییه)
حالا پردازش تصویر... 
دوتا ورودی دو بعدی خیلی سخت داری، ک باید پردازش بشن و تبدیل به تصویر بشن، حالا اون تصویر ها باید برعکس بشن (چشم ما برعکس میبینه در حقیقت)، بعد از اینکه برعکس شدن، این دوتا خروجی باید با هم تطابق داده بشن و یک خروجی واحد سه بعدی بهمون تحویل بدن!

حالا تو حالت خستگی زیاد و خواب‌آلودگی، مستی یا وقتی خیلی مغزتو اذیت کردی و بهش رسیدگی نکردی یا تغذیه مغزت نامناسب بوده، تایمینگ مغزت ب مشکل میخوره!
یک لحظه رو... 
و تو میبینی که 
عهههه
بهش میگن دژاوو
یه سوال خیلی جدی میخوام بپرسم
شما از این همهههه جزئیات و توضیح دادن خسته نمیشی؟صرفا برام سواله

من که آدم صبوری ام
نه خسته نمیشم

ولی اتفاقا تکستام هم طولانی نیست و نیاز ب صبور بودن نداره، معمولا در حد یه پاراگرافه و تایم خوندنشون زیر یک دقیقست، بچهای عصر "اکسپلور" مشکلِ پرش افکار و عدم تمرکز دارن معمولا و متمرکز موندن حتی برای بیست ثانیه اینقدر براشون سخته (:

(24-03-2026، 2:27)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چرا؟
حالا پردازش تصویر... 

یک لحظه رو... 
و تو میبینی که 
عهههه
بهش میگن دژاوو

تقصیر صاحب مغزه
ک داره مغز رو آزار میده (:
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط shahid
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=264904  Big Grin

(24-03-2026، 2:33)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2026، 2:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال خیلی جدی میخوام بپرسم
شما از این همهههه جزئیات و توضیح دادن خسته نمیشی؟صرفا برام سواله

من که آدم صبوری ام
نه خسته نمیشم

ولی اتفاقا تکستام هم طولانی نیست و نیاز ب صبور بودن نداره، معمولا در حد یه پاراگرافه و تایم خوندنشون زیر یک دقیقست، بچهای عصر "اکسپلور" مشکلِ پرش افکار و عدم تمرکز دارن معمولا و متمرکز موندن حتی برای بیست ثانیه اینقدر براشون سخته (:

(24-03-2026، 2:27)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقصیر صاحب مغزه
ک داره مغز رو آزار میده (:

چه دلیلی داری واسه اینکه: تقصیر صاحب مغزه ک داره مغز رو آزار میده؟
.
شهید کلاً سوال زباد داره (((:
 سپاس شده توسط shahid
(24-03-2026، 2:13)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی قشنگه ..
کلی از عکساشون رو دارم با یه تابلو.

کلاً از فیلمای کلاسیک خوشم میاد.

بازیگرای مورد علاقت توی فیلمای اون دوره کیا هستن؟
زن و مرد.

راستی گاد فادرو دوس داری؟ 

از اون سوالاست که تهش کلی اسم جا می‌مونه و احتمالا هی یادم میاد و باید برگردم ادیت کنم ((:
ولی اون دهه‌ها بوگارت، جیمز استوارت، کری گرنت و جان وین. رابرت میچم و کرک داگلاس و هنری فوندا رو هم خیلی دوست دارم.
از بین زن‌ها هم - پیشاپیش بگم که عاشق بلوندها ام - گریس کلی، کیم نوواک، جین تیرنی، لورن بکال، اینگرید برگمان، کترین هپبرن، ریتا هیورث و...
احتمالا کلی جا انداختم ولی اینا تو ذهنم زنده‌تر بود الان.
_
آره شاهکاره. و من فیلم اول رو خیلی بیشتر دوست دارم. اکثرا معتقدن فیلم دوم بهتره.
 سپاس شده توسط Faust ، فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان