امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۰

(26-03-2026، 0:01)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 23:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگاه کن بازم اونجا تا حد خیلی زیادی طبیعیه
تو رشت من دیدم پشمام ریخت اصلااا(((=هر شب لش میبرن شهرداری
من حداقل هفته ای یبار شهرداری بودم الان دیگه از وقتی بازارو آتیش زدن دیگه جرئت نکردم برم

آره متاسفانه طبیعیه برای اینجا
من برای رشت عمیقا ناراحتم، عاشقش بودم و الان نمیخوام ببینمش تا آخرین تصویری که ازش دارم خراب نشه، نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه ):

آره منم دقیقا بخاطر همین نرفتم)))=
همیشه میرفتم بازار و جریان زندگی رو میدیدم جون میگرفتم
الان نه جریان زندگی ای مونده و نه بازاری.

(26-03-2026، 0:03)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 23:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حداقل هفته ای یبار شهرداری بودم الان دیگه از وقتی بازارو آتیش زدن دیگه جرئت نکردم برم

چی‌ شده شهرداری چه‌ خبره؟
اونجا بهشون ساندیس میدن هر شب یا اکثر شبا دسته میبرن
 سپاس شده توسط shahid ، Faust ، esiesi
آگهی
(26-03-2026، 0:01)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 23:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم بین حرفاشون صفه شنیدم
نمیدونم کجاست خارج شهره؟

صفه رو باز گاییدن؟ (: صفه اسم ی کوه گردشگریه داخل شهره اطرافشم همشو میگن صفه
امروز ترمینال کاوه و بهارستان رو فمیدم ک واسه بار هزارم زدن
نمیدونم دیگ چی میخان از اونجا

اره میگفتن چون زدن برق قطع شده
گفتم آمار بگیرم ازت
انگار خودتم آمار نداری ):
مرسی عزیزم
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، shahid
(26-03-2026، 0:03)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امریکا واسه زمینی هیچ شانسی نداره
(جدی)

احسنت بر شما خواهر معتقد
 سپاس شده توسط shahid

(25-03-2026، 23:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا باید اینجا باشی و ببینی بابا
شبیه فاکینگ کشتی نوحه
دوستام میشنیدن باورشون نمیشد، تا از تهران فرار کردن و اومدن دیدن ما با کیا تو یه شهریم ((:
[h

علتش اینکه که اونا میدونن کیا اتیش زدن بازار رشت رو و میدونن نمیان اونا رو اتیس بزنن که خیالشون راحته
 سپاس شده توسط shahid
(26-03-2026، 0:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونجا بهشون ساندیس میدن هر شب یا اکثر شبا دسته میبرن

من حاضرم براشون رانی بخرم به جای ساندیس ((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shahid
(26-03-2026، 0:05)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2026، 0:03)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امریکا واسه زمینی هیچ شانسی نداره
(جدی)

احسنت بر شما خواهر معتقد

بابا جدی میگم :|
 سپاس شده توسط shahid
(25-03-2026، 23:59)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2026، 23:58)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای هممون نیازه
روز به روز بیشتر

دیشب سریال د پیت رو دیدم. یاد تو افتادم. دیدیش؟

نههه ولی تعریفشو شنیدمم.قشنگ بود؟
 سپاس شده توسط shahid
(26-03-2026، 0:06)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2026، 0:05)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت بر شما خواهر معتقد

بابا جدی میگم :|

مگر ما شوخی میکنیم :<
 سپاس شده توسط shahid
(26-03-2026، 0:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فوووووووووووووری
? فاکس نیوز : کنگره مجوز آغاز عملیات زمینی علیه ایران را صادر کرده است

بیاااایییید ما منتظریم آقای ترمپ قمارباز

پس وقتشه که آذوقه بزاریم کنار برای این رزمنده های غیور
 سپاس شده توسط shahid
همتونم پروفایلاتون رو عوض کنین
خسته شدم سال جدید شد شماها هنوز همونین
 سپاس شده توسط shahid

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان