امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

هعببب
آگهی
(03-04-2026، 14:54)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 13:58)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرخاکی کشیدم بیرون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=286346&pid=3577154#pid3577154
این کی بود؟ ((:
رشته انتخابی علوم ((: 

می گفت من دکترای فیزیک دارم نوبل گرفتم ناسا کار می کنم دکترامو ۲۴ سالگی گرفتم D:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، هلی
(03-04-2026، 14:55)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 14:54)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده خدا راحت شد خیلی مریض احوال بود

امیدوارم اول راحتیش باشه
خدارحمتش کنه

منو احسان خیلی اذیتش کردیم اگر قیامتی باشه دهنمون سرویسه
(03-04-2026، 14:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=155847

اوایل نام کاربریش AFSORDE بود فکر کنم
زندگی همینقدر بی رحمه و زود تموم میشه 
فرصت رو غنیمت بشمرین و به عرزشیا برینین
 سپاس شده توسط Faust ، هلی ، شـــقآیــق
(03-04-2026، 14:32)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله کاملا صحیح
نمیدونم اول تو شدی بعدشم آرش خدابیامرز و بعدشم من
که انقد این مهری (رها) تهدیدم کرد اخرش گفتم بسه نمیخاد
ناظم مدرسم انقد بهم گیر نمید
خبر آرش رو شنیده بودم؛ امیدوار بودم درست نباشه
حیف. بچه‌ی خوبی بود
 سپاس شده توسط sober ، هلی
فقط کاربرایی که سوسکی پیامارو میخونن رو از بازدید لینکی که فرستادم میشه دستیگر کرد   14k !
 سپاس شده توسط Medusa ، sober ، هلی ، شـــقآیــق
(03-04-2026، 14:55)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 14:54)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رشته انتخابی علوم ((: 

لامصب هیچیش ب هیچیش ربط نداش
یکم دیگه فشار میاوردین میگفت ۳ تا زن طلاق دادم
 سپاس شده توسط هلی ، Medusa
(03-04-2026، 14:56)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو احسان خیلی اذیتش کردیم اگر قیامتی باشه دهنمون سرویسه

@esiesi
بیا ببین رفیقت اومده.
 سپاس شده توسط sober ، *Aɴѕel*
(03-04-2026، 14:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 14:50)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه میتونستی که میکردی
Get a life در هر صورت
یادمه علی رو بن دائم زده بودم
جمیعاً گریه زاری کردید که لغوش کن قول می‌دیم بچه‌های خوبی باشیم. p336

من داشتم رو ادب شما کار میکردم ): خیلی بی ادب بودید به همه فحش می‌دادید .

علی چنبار بن دائم شد
ما والا بی ادب نبودیم فحشم به کسی نمیدادیم جز خودمون
صرفا 4 تا بچه 15 16 ساله بودیم که باهم وقت میگذروندیم شما خیلی سخت گیری میکردین که البته بخاطر اختلاف سنی چیز طبیعی هست من الان حوصله ورژن ده سال پیش خودمو ندارم
(03-04-2026، 14:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 14:50)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه میتونستی که میکردی
Get a life در هر صورت
یادمه علی رو بن دائم زده بودم
جمیعاً گریه زاری کردید که لغوش کن قول می‌دیم بچه‌های خوبی باشیم. p336

من داشتم رو ادب شما کار میکردم ): خیلی بی ادب بودید به همه فحش می‌دادید .

خوب کردی ببین الان چه مردی شده اگه قاشق داغ می کردی پشت دستش میذاشتی ببین چی می شد D:
 سپاس شده توسط Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان