امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(05-04-2026، 18:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:40)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه تو ایران همچین کاری میزارن بکنی؟ چندین سال پیش تو تهران من دیدم دو نفر رو که این حرف رو زدن و عاقد از دفترخونه بیرونشون کرد و گفت همچین عقدی بدون سکه و مهریه نمینویسه

مهریس دیگه مینویسی
حالا جهنم ی سکه هم روش.
ولی خیلی مسخرس یارو ی خونه نداشته باشه دنبال ۱۱۰ تا سکه هم باشی
اگر هم خیلی پولدار باشه باز زور داره فقط ۱۱۰ تا گرفتن
در نتیجه خارجی طور برخورد قرار بود بکنیم.اونم قبول کرده بود
ضمنا ما غیر ایران قرار بود اسپانیا هم ازدواج کنیم دوباره .چون قانونا میشه اینکارو کرد

(05-04-2026، 18:39)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه‌جور ادم‌واسه‌همه نوع ادم‌پیدا میشه . قرار نیست خودتو عوض کنی اگه خودت راضیی 

خب پس الان من کیس مناسب هستم دیگه
اخلاق گی ب‌دلمو خیلی تغییر ندم نه؟سگ درونم فعال باشه (:

شما کیس مناسب که هستی هیچ، اگه تو این جاهایی که آدما رو با هم مچ میکنن میرفتی که صد درصد دست پر برمیگشتی
ولی خب نتیجه نهایی خیلی بستگی داره که کیس مناسب از نظر خودت چی هست و معیارهات چین که بتونی از اون همه درخواست خوبا و طلایی هاش رو جدا کنی برا خودت، وگرنه اگه هیچ کدوم انتخاب نکنی که هیچی برات نمیمونه

(04-04-2026، 16:14)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گل پسر: )

اینجا مگه گل پسر هم داریم؟
 سپاس شده توسط هلی ، shahid ، شـــقآیــق
آگهی
(05-04-2026، 14:23)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 12:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شد‌‌‌‌

کی بشه تو هم زن بدیم  Big Grin

علی میخواد برام یک دکتر پیدا کنه بگیرم

(05-04-2026، 15:08)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 12:51)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اگه گاو نبودم ما ما نمی‌کردم که

خیییییلییییی قشنگ بود... 

چاکریم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط امیر2 ، dadachkaiko ، shahid
(05-04-2026، 18:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:35)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا مملکت ما جوریه که یه چوپون توی سوئیس کیفت زندگیش 100 برابر یه کارمند توی ایران هست

ینی من هرروز از هفت میام مغازه
ساعت ۹ ۱۰ میرم خونه
هرچی در میارم قسطو اجارهو پول پارچهو
پول اتو‌کار میدم

قیافه لباسامو ببینی اصن اصن باورت نمیشه این ادم خیاطه بسه شلختم
برا خودم یدونهههه لباس نمیتونم بدوزم
تفریح که هیچی
تنها وقت تلفیم دشویی رفتنه
ب عنوان ی جوان بیستو پنج ساله هیو لذتی از سنم نمیبرم
خدایی درک نمیکنم بعضیا چجوری میرم پدیکور مانکیور فلان بیسار
رنکه فلان لیزر اینور اونور کافه
چرااااا من نمیتونممممممممم برمممممممممم
از کجا میارنننننننننننن

اکثرا اونایی که از نظر خانوادگی حمایت خوبی میشن میتونن اون کارارو بکنن
کسایی که خودشون کار میکنن حتی اگه پولشم داشته باشن یا انقد خستن که انرژی هیچ کاری رو ندارن یا اصلا دلشون نمیاد پولشون رو صرف این چیزا کنن
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، م‍حمّد ، shahid ، شـــقآیــق
(05-04-2026، 18:55)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهریس دیگه مینویسی
حالا جهنم ی سکه هم روش.
ولی خیلی مسخرس یارو ی خونه نداشته باشه دنبال ۱۱۰ تا سکه هم باشی
اگر هم خیلی پولدار باشه باز زور داره فقط ۱۱۰ تا گرفتن
در نتیجه خارجی طور برخورد قرار بود بکنیم.اونم قبول کرده بود
ضمنا ما غیر ایران قرار بود اسپانیا هم ازدواج کنیم دوباره .چون قانونا میشه اینکارو کرد

خب پس الان من کیس مناسب هستم دیگه
اخلاق گی ب‌دلمو خیلی تغییر ندم نه؟سگ درونم فعال باشه (:

شما کیس مناسب که هستی هیچ، اگه تو این جاهایی که آدما رو با هم مچ میکنن میرفتی که صد درصد دست پر برمیگشتی
ولی خب نتیجه نهایی خیلی بستگی داره که کیس مناسب از نظر خودت چی هست و معیارهات چین که بتونی از اون همه درخواست خوبا و طلایی هاش رو جدا کنی برا خودت، وگرنه اگه هیچ کدوم انتخاب نکنی که هیچی برات نمیمونه

(04-04-2026، 16:14)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گل پسر: )

اینجا مگه گل پسر هم داریم؟

لطف داری داداش با تشکر فراوان (:
ایشالله ب موقعش باز معیارسنجی میکنم

سپاس شده توسط dadachkaiko ، shahid ، شـــقآیــق
(05-04-2026، 19:54)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 18:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت ۹ ۱۰ میرم خونه
پول اتو‌کار میدم

تفریح که هیچی
از کجا میارنننننننننننن

کسایی که خودشون کار میکنن حتی اگه پولشم داشته باشن یا انقد خستن که انرژی هیچ کاری رو ندارن یا اصلا دلشون نمیاد پولشون رو صرف این چیزا کنن

انرژی رو خیلی خوب گفتی

بحوام مثال بزنم تقریبا 6 ماه طول کشید که بخوام جاروبرقی بخرم
پول ارزونترین جاروبرقی که دیدم رو جور کردم ولی خود خریدش 6 ماه طول کشید Big Grin
تازه این که خرید لازم بود
تفریحات که دیگه هیچی

(05-04-2026، 19:34)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 14:23)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بشه تو هم زن بدیم  Big Grin

علی خان توی کدوم شغل ها سفارش میگیرن؟

تو کار فضانورد هم هستن؟
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، THEDARKNESS ، shahid
@Mohlek دلم برات تنگ شده سید
آنلاین شو
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط shahid ، Mohlek
(03-04-2026، 20:55)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موسیقی سوزناکی پخش شد و لیست دست اندر کاران از پایین کادر ظاهر شد و به بالا رفت، در ابتدای لیست نوشته شده بود کارگردان: تیم برتون. لیست تمام شد و در انتها متنی پدیدار شد :
نقل قول: براساس داستانی واقعی

تمامی تماشاچی ها بلند شدند و به نشانه تشکر یک صدا شعار ک.م.خ رو سر دادن که پرده مجدد روشن شد و تبلیغ شیرآلات راسان توسط آشپز بزرگ سامان گلریز رو نشون داد.

(لاک شاین مشکی)

فکر کنم داستان به پایان رسیده یا کسی آشنایی با لاک شاین مشکی نداره

(05-04-2026، 19:28)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون که عاشق عکساییم که بی خبر ازم گرفته میشه(با اینکه لباسم بد حالت شدهSmile) )

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/img_6546_12n0.jpeg

میشه بپرسم این کدوم پارک هست که چنین ویویی به برج میلاد داره؟
 سپاس شده توسط shahid

(05-04-2026، 18:35)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا مملکت ما جوریه که یه چوپون توی سوئیس کیفت زندگیش 100 برابر یه کارمند توی ایران هست

ساعت ۹ ۱۰ میرم خونه
پول اتو‌کار میدم

تفریح که هیچی
از کجا میارنننننننننننن

یه برایند بگیر ببین اگه کارِت درجا زدنه ادامه نده
البته هر کاری خاک خوری خودشو داره منظورم این نیست ک از این شاخه ب اون شاخه بپری ولی اگ میبینی واقعا کارِت سود نداره، یجای کار میلنگه دیگه
بعد از طرفی خیاطی توی ایران (تهران مخصوصا) یه چیز اشباعه
ک یا باید یه تیم سری دوز تیراژ بالای خفن داشته باشی و آشناهایی ک بهت مواد اولیه و پارچه خوش قیمت برسونن و تو بتونی با قیمت رقابتی عرضه کنی...
یا کلا بزنی تو کار تبلیغات و مزون و لباس‌های خاص و دوخت‌های خاص ک اونم خاک خوری زیادی داره و بگیر نگیره

همه اینا به فرض اینه ک آرزوی خیاط بودن داشته باشی وگرنه کلا فکر نمیکنم خیاط بودن هیچوقت شغل پر درآمدی بوده باشه

(05-04-2026، 20:18)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2026، 20:55)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موسیقی سوزناکی پخش شد و لیست دست اندر کاران از پایین کادر ظاهر شد و به بالا رفت، در ابتدای لیست نوشته شده بود کارگردان: تیم برتون. لیست تمام شد و در انتها متنی پدیدار شد :

تمامی تماشاچی ها بلند شدند و به نشانه تشکر یک صدا شعار ک.م.خ رو سر دادن که پرده مجدد روشن شد و تبلیغ شیرآلات راسان توسط آشپز بزرگ سامان گلریز رو نشون داد.

(لاک شاین مشکی)

فکر کنم داستان به پایان رسیده یا کسی آشنایی با لاک شاین مشکی نداره

(05-04-2026، 19:28)Tin aMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون که عاشق عکساییم که بی خبر ازم گرفته میشه(با اینکه لباسم بد حالت شدهSmile) )

https://s8.uupload.ir/files/img_6546_12n0.jpeg

میشه بپرسم این کدوم پارک هست که چنین ویویی به برج میلاد داره؟

چرا اتفاقا ایده قشنگ برای ادامه داستان دارم، ولی نمیدونم اینجوری تو اوج تموم کردن داستان قشنگتره یا ادامه دادنش
میترسم ادامه دادنش لوس بشه

مگ اینکه صاب تاپیک بیاد یه داستان دیگه شروع کنه
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، shahid ، شـــقآیــق
چقد همه چی حوصله سر بر شده
(05-04-2026، 20:14)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2026، 19:54)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انرژی رو خیلی خوب گفتی

بحوام مثال بزنم تقریبا 6 ماه طول کشید که بخوام جاروبرقی بخرم
پول ارزونترین جاروبرقی که دیدم رو جور کردم ولی خود خریدش 6 ماه طول کشید  Big Grin
تازه این که خرید لازم بود
تفریحات که دیگه هیچی

(05-04-2026، 19:34)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی خان توی کدوم شغل ها سفارش میگیرن؟

تو کار فضانورد هم هستن؟

نه فقط کادر درمان
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان