امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

kaffe2
آگهی
(07-04-2026، 14:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 14:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونممممم
فشار بخوررررر

من تورو نمیخورمممم 4

اتم میقولی ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
(07-04-2026، 14:42)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 14:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تورو نمیخورمممم 4
مگه من فشارممممBb9

لابد هستی خودت نمیدونی دختر خانوم
 سپاس شده توسط shghyegh
♦️ترامپ دوباره ایران را تهدید کرد؛ امشب یک تمدن کامل خواهد مرد

?رئیس‌جمهور ایالات متحده در شبکه تروث سوشال نوشت:
?امشب یک تمدن کامل خواهد مرد، و دیگر هرگز احیا نخواهد شد. من نمی‌خواهم این اتفاق بیفتد، اما احتمالاً خواهد افتاد.
?با این حال، اکنون که ما تغییر کامل و تمام‌عیار رژیم را داریم، جایی که ذهن‌های متفاوت، باهوش‌تر و کمتر رادیکالیزه شده غالب هستند، شاید چیزی انقلابی و شگفت‌انگیز اتفاق بیفتد، چه کسی می‌داند؟
?امشب خواهیم فهمید، یکی از مهمترین لحظات در تاریخ طولانی و پیچیده جهان. ۴۷ سال اخاذی، فساد و مرگ، سرانجام پایان خواهد یافت.
?خدا مردم بزرگ ایران را حفظ کند!
 سپاس شده توسط هلی ، B I N A M ، dadachkaiko
(07-04-2026، 17:33)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

♦️ترامپ دوباره ایران را تهدید کرد؛ امشب یک تمدن کامل خواهد مرد

?رئیس‌جمهور ایالات متحده در شبکه تروث سوشال نوشت:
?امشب یک تمدن کامل خواهد مرد، و دیگر هرگز احیا نخواهد شد. من نمی‌خواهم این اتفاق بیفتد، اما احتمالاً خواهد افتاد.
?با این حال، اکنون که ما تغییر کامل و تمام‌عیار رژیم را داریم، جایی که ذهن‌های متفاوت، باهوش‌تر و کمتر رادیکالیزه شده غالب هستند، شاید چیزی انقلابی و شگفت‌انگیز اتفاق بیفتد، چه کسی می‌داند؟
?امشب خواهیم فهمید، یکی از مهمترین لحظات در تاریخ طولانی و پیچیده جهان. ۴۷ سال اخاذی، فساد و مرگ، سرانجام پایان خواهد یافت.
?خدا مردم بزرگ ایران را حفظ کند!

واقعا هیجان بالاس
اسکیپ رومیه واس خودش جدی (:

سپاس شده توسط Mr.Robot ، dadachkaiko ، امیر2
*❌هواپیمای E-4B معروف به «هواپیمای روز قیامت» از ایالت نبراسکای آمریکا به پرواز درآمد؛ آن هم تنها چند ساعت پیش از پایان مهلتی که ترامپ تعیین کرده بود.*

بوی جنگ‌اتمی میاد دوستان 

(07-04-2026، 17:35)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا هیجان بالاس
اسکیپ رومیه واس خودش جدی (:
خیلی خطرناکه الان شرایط .. واقعا مشخص نیست چی میخواد بشه
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، هلی
(07-04-2026، 17:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 14:42)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه من فشارممممBb9

لابد هستی خودت نمیدونی دختر خانوم
ببین مراقب باش چی میگیا وگرنهههه
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(07-04-2026، 15:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2026، 21:42)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادمه دو، سه سال اول ابتدایی معلم ها میگفتن اگه ۵تا بیست پشت سرهم تو املا بگیرید بهتون جایزه میدم.
هیچ وقت موفق نبودم. نه اینکه ۲۰ نگیرما،نه میگرفتم ولی بعد ۴تا ۲۰ یهو پنجمی با یه غلط از جایزه جا میموندم. الان که بزرگ شدم یه عالمه ۲۰ ردیف کردم و تو اخرین مرحله استپ خوردم. یا خودم باعثش بودم یا نشد که بشه. اون روزا هم به اندازه الان غصه‌دار میشدم. غصه از نگرفتن جایزه نبود غصه از این بود که چرا باید با یه بار اشتباه همه تلاش‌هات نادیده گرفته بشه. دنیای ما هم به اندازه همون معلما سختگیره. اونا محدودیت جایزه داشتن ولی دنیا چی؟ اونم محدودیت خوشبختی داشت؟

چقد قشنگ بودددد(((((":

الانمون ک اینطوری . بچگیامونم اونطوری cry girl
 سپاس شده توسط shghyegh ، dadachkaiko
(07-04-2026، 17:51)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2026، 15:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد قشنگ بودددد(((((":

الانمون ک اینطوری . بچگیامونم اونطوری cry girl
داشتن از بچگی آمادمون میکردننن
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، dadachkaiko
(07-04-2026، 17:37)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*❌هواپیمای E-4B معروف به «هواپیمای روز قیامت» از ایالت نبراسکای آمریکا به پرواز درآمد؛ آن هم تنها چند ساعت پیش از پایان مهلتی که ترامپ تعیین کرده بود.*

بوی جنگ‌اتمی میاد دوستان 

اتم برای زمانیه که جنگ متعارف رو باخته باشن یا در استانه نابودی قرار گرفته باشن
فکر نمیکنم بدون اجازه کنگره بتونه اتمی بزنه اصلا
 سپاس شده توسط shghyegh ، dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان