امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(10-04-2026، 23:42)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 23:38)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقتا نمیدونستم اینا ک گفتی و نمیشناختم مرسی از روشن سازی
و پر هااااایم ریخت یا علییی(((((:

در تکمیل کلام دوستمون بگم تازه این عدد برای اینترنت آزاد هست، یعنی شما وقتی بتونی به زیرساخت ثابت کنی داری فیلترینگی که اونا ازت میخوان رو روی اینترنت آزاد اعمال میکنی و میکنیش اینترنت آزاد فیلتر شده اون وقت بهت تخفیف هم میدن

کلا همه شرکت ها میرن زیر مجموعه شرکت زیر ساخت. اسمش هست شرکت زیر ساخت!

تمومی دیتاها از هر شرکتی میره توی اون شرکت اونجا تجزیه تحلیل میشه فیلتر میشه سپس میره برای دنیا یا کلا نمیره.

اون شرکتم زیر نظر شعام هست یا شورای فضای مجازی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲ 265
 سپاس شده توسط هلی ، dadachkaiko
آگهی
(10-04-2026، 23:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 23:34)Dororo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فوتبال بین کله ای بازی میکردم من
خوراک مرغ مگه بازیه؟ -_-

خود بازیش زیاد مهم نبود مردم میرفتن تو کامنتاش با هم چت میکردن.. کلا برا چت میرفتن تو خوراک مرغ برا همین پر بازدید ترین بازیه فک کنم

وااای ارررره
این بخششو یادم رفته بود
چون من بعد اونم چن سال ک میرفتم فقط دیگه بازیشو میکردم

سپاس شده توسط سهَ‌ند
(10-04-2026، 23:18)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 21:29)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چی میشه اگه یکی بخوره، میمیره ؟

نه بلند میشه بندری میرقصه25r30

فکر کردم فقط مسموم میشه|=
ناشناس
 سپاس شده توسط מַברִיק
https://s8.uupload.ir/files/img_6525_rl3a.jpeg
بازگشت هیتلر
 سپاس شده توسط هلی ، dadachkaiko ، امیر‌حسین ، BIG-DARK
(10-04-2026، 22:32)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 22:13)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به هیچ چیز هیچ وقت اعتماد نکن ، مردم کینه‌ی بدی دارن

این مردم که میگی، دقیقا کیان آرش جان؟! (:

همون ۹۲ درصدی که مخالف اینان
ناشناس
 سپاس شده توسط shahid ، ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
(10-04-2026، 23:39)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 23:35)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نزار قبانی شاعره موزیسین نیست پسر خوب

عه 
من نمیدونستم
ولی موزیکایی ک دانلود میکردم زیرشون نوشته بود نزار قبانی

آره راست میگی الان ک گفتی ته ذهن خودمم اومد ک شنیده بودم شاعره

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=298176
ناشناس
 سپاس شده توسط امیر2
(10-04-2026، 23:44)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 23:42)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقتا در این حد نه. چون براوردی که من از تجهیزات داشتم میگفتم تهش هر گیگ در میاد مثلا 2000 برای دولت اینا میدن 10000 یا 15000 هزار دیگه نه 400.500 تک تومن.

خب خداروشکر که دیگه الان میدونی و گفتی و بقیه هم فهمیدن
سپاس از شما
والا من هرجا این چیزا رو تا حالا گفتم مردم میگفتن چرت و پرته

چندین سال پیش بود ک همه چیز فیلتر شد تقریبا و پهنای باند خوابید(بین الملل)، ی بابایی اومد از ما سرور فیزیکالمون رو خرید مدیرعامل آپتل بود. میگفت توی شرکت زیرساخت اشنا داره، کم کم پهنای باند داره بسته میشه من میتونم پهنای باند اینترنت های خونه، موبایل و سرور هاتونو اوکی کنم (بین الملل) که در این زمان راحت کار کنید.

بحث خط سفید نیستا، خط سفید کلا بدون فیلتره و پهنای باندش بازه.

اینی ک من میگم پهنای باند بین المللت همش بازه و برای دسترسی به تلگرام باز باید وی P ان بزنی!

و واقعا انجام داد. چندتا از شماره هارو اوکی کرد وقتی اسپید تست میگرفتم میترکوند لامصب. حتی الانم اون شماره ها توی این وضعیت پهنای باند بین المللشون بازه.
اون سرورام افرادی که قبلا باهاشون در ارتباط بودم و الان نیستم، دارن باهاش فیلترشکن میفروشن و میگن استارلینکه!
ناشناس بگو (:

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲ 265
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(10-04-2026، 23:42)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 21:32)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بابا بهار یه عالمه هوامو داشت
اینارو هم بعد اینکه مدیر شدم فهمیدم
کلا اون زمان ارادت خاصی داشتم به غزل ولی وقتی رفتم صحبتاشو درموردم دیدم
نظرم درموردش ۱۸۰ درجه تغییر کرد ، اعم از توهینا و حرفایی که بهم زده بود که فقط مدیر نشمTelegh_01
ایبابا منم زمانی که مدیر شدم فلش رفت توی زمان رکود خودش دیگه
اره بابا ارزش نداشت اصن

خوبه هواتو داشته
به به Telegh_01 من هنوزم نسبت به کسی که مدیرم نکرد کینه دارم
حالا چیز مهمی نیست خیلی

اره بابا
پس بگو چرا همیشه دنبال بن اقا صابر و امیریTelegh_01
دیگه بچه بودیم ذوق داشتیم اونموقع ها
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
(10-04-2026، 23:45)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2026، 23:42)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در تکمیل کلام دوستمون بگم تازه این عدد برای اینترنت آزاد هست، یعنی شما وقتی بتونی به زیرساخت ثابت کنی داری فیلترینگی که اونا ازت میخوان رو روی اینترنت آزاد اعمال میکنی و میکنیش اینترنت آزاد فیلتر شده اون وقت بهت تخفیف هم میدن

کلا همه شرکت ها میرن زیر مجموعه شرکت زیر ساخت. اسمش هست شرکت زیر ساخت!

تمومی دیتاها از هر شرکتی میره توی اون شرکت اونجا تجزیه تحلیل میشه فیلتر میشه سپس میره برای دنیا یا کلا نمیره.

اون شرکتم زیر نظر شعام هست یا شورای فضای مجازی

بله دیگه
اونی که میتونه ادعای فیلترینگی که شما میگی اعمال کردی و رد کنه یا تایید کنه میشه همون زیرساخت که داره ترافیک شما رو میبینه
شعام کلی زیرمجموعه دیگه به غیر از زیرساخت داره که خیلیاشون دانش بنیان هستن که خب احتمالا بتونی حدس بزنی چیکار میکنن
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
خوب بخوابین 
شبتون بخیر بچه ها جون fol

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، מַברִיק ، dadachkaiko ، Dororo ، Đęąđ.ğïřł ، امیر‌حسین ، BIG-DARK

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان