(11-04-2026، 0:16)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2026، 0:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گربه خیابونیه.
هیتلر هم از خیابونا بود، خاکی و مردمی بود
چیزی از ارزش های این گربه کم نمیکنه
(11-04-2026، 0:10)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسکرین شات گرفتم برای یه روزی که زن گرفتم
داداش من یکم سرچ کردم نفهمیدم حتی رنج قیمتیش چنده، چه برسه به اینکه اصلش رو تشخیص بدم، اگه شد باید دوست دختر آیندم رو ببرم خودش انتخاب کنه بعد تظاهر کنه سورپرایز شده
وای ی فیلم بود سر کلاس زبان آلمانی دیدیمش بعد ازینا بود ک مث فیلم بورات مردم نمیدونستن صحنه فیلمبرداریه
بعد تو آلمان یکیو مث هیتلر درست کردن قیافشو انگار از زمان گذشته تلپورت کرده ب حال
بعد این میره قاطی مردم آلمان حرفای فاشیستی میزنه و مردمو دوباره تحریک میکنه ک بیان عضو حذب نازی بشن و اینا...
خیییییلییییی خفن و فانه اگ اسمشو یادم اومد بهت میگم حتما ببینش
کلی هم همپیمان پیدا میکنه و...
(11-04-2026، 0:20)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2026، 0:16)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیتلر هم از خیابونا بود، خاکی و مردمی بود
چیزی از ارزش های این گربه کم نمیکنه
داداش من یکم سرچ کردم نفهمیدم حتی رنج قیمتیش چنده، چه برسه به اینکه اصلش رو تشخیص بدم، اگه شد باید دوست دختر آیندم رو ببرم خودش انتخاب کنه بعد تظاهر کنه سورپرایز شده
منم احساس میکنم یه لوازم آرایشی خیلی گرون هست
(11-04-2026، 0:18)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگیری ایشالا
ولی مطمئنم کائنات ی خانم کباب خور میاره میذاره تو آغوشت
اخ حاجی خیلی خوبه ها
دوتا شکموی کباب خور بیوفتن بهم
بعد دیگه فککن ماشالا چه دستپختی داره...
چه دست پنجه ای
غذا درست میکنه انگشتاتم میخوری
کف ظرفو لیسکش میکنی

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)