امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲

(11-04-2026، 19:07)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2026، 19:05)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا نیست خیلی فاصله سنی داریم<:

منم نهایت میذاشتم آرش ۱۲ سالهTelegh_01

همون Telegh_01
 سپاس شده توسط BIG-DARK
آگهی
(11-04-2026، 20:54)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2026، 19:58)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای فدای تو بشم ممد جان (((((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.dllme.com/dll/files/nvlowlatencyvk
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.dllme.com/dll/files/ffx_fsr2_api_dx12_x64
http://www.dllme.com/dll/files/ffx_fsr2_api_x64
http://www.dll-files.com/ffx_fsr2_api_vk_x64.dll.html

حاجی لینکاشم دارم اصلا
آخرین ورژن از هر کدومشونو اگه تونستی بگیر دادا

حاجی حقیقتش اینترنت ندارم
منظورم مثل کایکو بودم که از رو سیستم بردارم بفرستم
اسم فایلا همینیه که تو قسمت آخر لینک اومده؟

(11-04-2026، 20:24)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبرا؟
چ میکنید

دکتر باید در اسرع وقت یه وقت بگیرم ازت ۱ بدم.
یعنی چی که ۵/۵ ای  Angry

5/5 از چند؟  Angel
 سپاس شده توسط هلی
(11-04-2026، 20:58)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2026، 19:07)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم نهایت میذاشتم آرش ۱۲ سالهTelegh_01

همون Telegh_01

Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
اوه چ کودتایی شده بود ما نبودیم
ناشناس بگو (:

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۲ 282
(11-04-2026، 19:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر روزا الکی تموم میشه ک میترسم به خودمون بیاییم‌ببینیم ۵۰سالمونه هنوز منتظر جواب مذاکرات اقایونیم
موافقم خاخر ..ولی چاره چیه 
مرگ دست جمعی جشنه

(11-04-2026، 19:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنت بر شغل و درس. لعنت بر هر وظیفه‌ای که به هر شکلی بر انسان محول می‌شه. درود بر تنبلی و تفریح و استراحت.  36

لعنت بر این شغل که از لحظه‌ای که واردش شدم فقط بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بیکار بشم =))
لحظات افکار شوهر کنم راحت شم : 

(11-04-2026، 20:24)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبرا؟
چ میکنید
سلام سید 
چخبر ؟ ردیفی ؟ تو‌ چرا بیکار شدی پرستارم مگه بیکار میشه 

@B I N A M سینا چرا بن شد ؟ 
 سپاس شده توسط هلی ، Đęąđ.ğïřł ، Medusa
(11-04-2026، 21:10)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2026، 20:54)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی چی که ۵/۵ ای  Angry

5/5 از چند؟  Angel

از ۵/۵
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط dadachkaiko

(11-04-2026، 19:58)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای فدای تو بشم ممد جان (((((:
http://www.dllme.com/dll/files/nvlowlatencyvk
http://www.dllme.com/dll/files/ffx_fsr2_api_dx12_x64
http://www.dllme.com/dll/files/ffx_fsr2_api_x64
http://www.dll-files.com/ffx_fsr2_api_vk_x64.dll.html

حاجی لینکاشم دارم اصلا
آخرین ورژن از هر کدومشونو اگه تونستی بگیر دادا

چ خبرا؟
چ میکنید

یعنی چی که ۵/۵ ای  Angry

Big Grin میبینییی محبوبم
سرکارمم نمرم ۵/۵ بود اتفاقااا چسی نباشه Big Grin

(11-04-2026، 21:19)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2026، 19:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر روزا الکی تموم میشه ک میترسم به خودمون بیاییم‌ببینیم ۵۰سالمونه هنوز منتظر جواب مذاکرات اقایونیم
مرگ دست جمعی جشنه

(11-04-2026، 19:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنت بر شغل و درس. لعنت بر هر وظیفه‌ای که به هر شکلی بر انسان محول می‌شه. درود بر تنبلی و تفریح و استراحت.  36

لعنت بر این شغل که از لحظه‌ای که واردش شدم فقط بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بیکار بشم =))

چ خبرا؟
چ میکنید
سلام سید 

قربونت داداااااش
سلامتی هستیم زنده ایم
داداش من بیکارم کلا ماهی یکی دوتا کشیک میرم درمانگاه
بقیشو دارم برا امتحان تخصص میخونم
تو چ خبر چ میکنی برار

(11-04-2026، 21:10)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی چی که ۵/۵ ای  Angry

5/5 از چند؟  Angel

۵ از ۵ داداش Big Grin

سپاس شده توسط dadachkaiko ، م‍حمّد ، Mr.Robot
باز چیشده
(11-04-2026، 21:31)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی چی که ۵/۵ ای  Angry

Big Grin میبینییی محبوبم

(11-04-2026، 21:19)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرگ دست جمعی جشنه

سلام سید 

قربونت داداااااش
سلامتی هستیم زنده ایم
تو چ خبر چ میکنی برار

5/5 از چند؟  Angel

۵ از ۵ داداش Big Grin

به به ماشالا، یه اسپند دود کن چشم نزننت خاتم دکتر Big Grin
الان یکی میره پیش موکلش برات دعایی چیزی میگیره اینقدر کارت درسته
 سپاس شده توسط هلی
(11-04-2026، 21:44)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2026، 21:31)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin میبینییی محبوبم

قربونت داداااااش
سلامتی هستیم زنده ایم
تو چ خبر چ میکنی برار

۵ از ۵ داداش Big Grin

به به ماشالا، یه اسپند دود کن چشم نزننت خاتم دکتر Big Grin
الان یکی میره پیش موکلش برات دعایی چیزی میگیره اینقدر کارت درسته

بادمجون بم افت نداررره (: چیزی نمیشه

سپاس شده توسط dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان