امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

(21-04-2026، 22:38)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 22:32)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@BIG-DARK
چطوری تو

عالیی
تو چطوری خوبی
خوبم قربونت
چ خبر چ میکنی این روزا
آگهی
(21-04-2026، 22:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 22:35)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه ببین من خودم پول دادم ک درس خوندم چرا باید دوباره پول بدم ک انصراف بدم؟
باز دولتی حداقل پول شهریه ندادی این واقعا سوزش داره:/

اگه اشتباه نکنم تحلیلشون اینه تو جای یه نفر دیگه رو اشغال کردی پس باید جریمه بدی. حالا جریمه چطوری میتونه این جای خالیو پر کنه نمیدونم

منطقشون مزخرفه کلا
از همه مزخرف تر تو دانشگاه ظرفیت مازادشه یعنی سه برابر شهریه ای ک بچه های معمولی میدن رو فک میکنم میدن
خیلی گرون تره
پردیس باز بهتره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(21-04-2026، 22:42)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 22:38)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالیی
تو چطوری خوبی
خوبم قربونت
چ خبر چ میکنی این روزا
بمونی
خبری نیست والا صب تا شب سرکارم و شبا میام بیهوش میشم
از تو چخبرا ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(21-04-2026، 22:43)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 22:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه اشتباه نکنم تحلیلشون اینه تو جای یه نفر دیگه رو اشغال کردی پس باید جریمه بدی. حالا جریمه چطوری میتونه این جای خالیو پر کنه نمیدونم

منطقشون مزخرفه کلا
از همه مزخرف تر تو دانشگاه ظرفیت مازادشه یعنی سه برابر شهریه ای ک بچه های معمولی میدن رو فک میکنم میدن
خیلی گرون تره
پردیس باز بهتره

ازادو میشه درک کرد ولی اونبکه میره مازاد و پردیس رو هرگز نمیشه درک کرد
(21-04-2026، 22:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 22:26)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا برو نفت بخر‌رو ۸۸ دلاره سود خالصه تا فردا

من بورس سرمایه گذاری نمیکنم 

این کریپتوعه
ناشناس بگو (:

°• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •° 136
 سپاس شده توسط Faust
(21-04-2026، 22:44)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 22:42)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم قربونت
چ خبر چ میکنی این روزا
بمونی
خبری نیست والا صب تا شب سرکارم و شبا میام بیهوش میشم
از تو چخبرا ؟

زندگی خوب تو ایران همینه دیگه. کمتر فک میکنی

والا من در مضخرف‌تربن روزها رندگی میکنم . دانشگاه ک بستس نت هم که نیست .عملا بیکارم
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(21-04-2026، 22:46)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 22:43)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منطقشون مزخرفه کلا
خیلی گرون تره
پردیس باز بهتره

پردیس هستن از اشناها ک درس میخونن
اشنامون رتبه اش شد۵۰۰ تجربی منطقه ۳ ب عشق دندون دانشگاه تهران اومده پردیس درس میخونه باباش هم پولش رو داره بده کلا
اون مثلا ب نظرم کارش منطقیه
ولی باقی این ظرفیت مازادا نه خدایی
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(21-04-2026، 20:25)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه میترسیدم یکی شیرین بازی دراره اینجا بره همون لحظه بهش ناشناس بده حرف بدی بزنه الکی
پیشگیری کردم اطلاع دادم بهش

کار خوبی کردی
(21-04-2026، 22:48)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2026، 22:46)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پردیس هستن از اشناها ک درس میخونن
اشنامون رتبه اش شد۵۰۰ تجربی منطقه ۳ ب عشق دندون دانشگاه تهران اومده پردیس درس میخونه باباش هم پولش رو داره بده کلا
اون مثلا ب نظرم کارش منطقیه
ولی باقی این ظرفیت مازادا نه خدایی

اخه یه سال بمونی خیلی به صرفه تره تا اینکه ۷سال خداتومن پول بدی. البته اگه طرف واقعااا خیلیی پولدار باشه شاید به چشمش نیاد این همه هزینه ولی خب از اینکه پول مفت به یه سریا بدی حتی اگ پولدارم باشی به نظرم زوره
(21-04-2026، 20:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2026، 7:21)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراااا
خوبم تو چطوری چخبر چ میکنیی

خبری ازت نبود هر وقت میومدم.
منم بدک نیستم. فردا قراره یه پروژه‌ای که ۷ ماه پاش بودم رو تست بگیریم. یکم استرس دارم بابتش.
تو چطوری؟

یادم میرف بیام فلش((((((:
امیدوارم ب خوبی پیش بره عزیز

منم خوبم ، همچنان مشعول خیاطی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان