امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(29-04-2026، 23:11)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:10)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فوتباله الان؟
اره 
ARS ATM 
به سبک خودت گفتم

خیلی نامردی cry girl
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(29-04-2026، 23:07)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 22:54)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان که دقت میکنم
باب اسفنجی خیلی قشنگ روایت مردمی رو نشون میده که یه نظام کاپیتالیستی بالا سرشونه یا خیلی خنگن

مگر مشکل نظام کاپیتالیستی چیه

هیچی یسری احمق توش احساس راحتی میکنن به من معترض تیکه میندازن
نظام کاپیتالیستی مشکلی نداره از نظر من مردمی که زیر سایه همچین نظامی سکوت میکنن و دنبال فرصت پیشرفت شخصین باید تیربارون کنی
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
هچ خیر
شما چخبر 
@شـــقآیــق
 سپاس شده توسط shahid ، شـــقآیــق
(29-04-2026، 23:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:06)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتلتیک بازی رو درمیاره

احتمالش هست

یک یک شد! bathtime
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(29-04-2026، 23:09)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:04)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لباس تنم کنم میشم 52 اینا بابا 5020

دو کیلو لباس میپوشی ک سنگین شی؟ اینا تاثیراته گله
اگه درخت میکشیدی وضعت این نبود

نباید با وزنم شوخی میکردی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 9
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، ѕααяeη ، Đęąđ.ğïřł ، shahid
(29-04-2026، 23:13)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:07)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظام کاپیتالیستی مشکلی نداره از نظر من مردمی که زیر سایه همچین نظامی سکوت میکنن و دنبال فرصت پیشرفت شخصین باید تیربارون کنی

خب اگه مشکلی نداره پس چرا نباید زیر سایه ش سکوت کنن؟
(29-04-2026، 23:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:11)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره 
ARS ATM 
به سبک خودت گفتم

خیلی نامردی cry girl
بشین کنار شوهرت فوتبال ببین ‌. انقدر عشق میکنه 
 سپاس شده توسط Faust
(29-04-2026، 23:13)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی میخوایی باب اسفنجی رو تیربارون کنی؟ شلوار مکعبی رو؟cry girl
(29-04-2026، 23:10)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:08)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا دیگه دارم به شوهر پولدار فکر میکنم

کار چطور پیش‌ میره؟(:
افتضاح
اصلا دوسش ندارم

(29-04-2026، 23:10)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:08)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا دیگه دارم به شوهر پولدار فکر میکنم

از امروز برنامتو بزار پیدا کن
تو هستی دیگه
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(29-04-2026، 23:16)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:09)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو کیلو لباس میپوشی ک سنگین شی؟ اینا تاثیراته گله
اگه درخت میکشیدی وضعت این نبود

نباید با وزنم شوخی میکردی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 9

وجهه اشتراک زیادی با دختره دارم

به عکست نمیخوره ۵۰ کیلو باشی .شاید ۵۰ونیم ولی ۵۰ نه
 سپاس شده توسط Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان