امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

رخ نشون بده د لعنتی چوبت
ترکه ی شک شد، باورم فلک شد
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(30-04-2026، 11:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2026، 23:19)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چخبرا شقایق

هیچ تخمی تخمی هستیم
تو چی

هعی
دور از جونت
چرا تخمی تخمی حالا Telegh_02

منم خوبم مرسی
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
با من قدم بزن من هوای تو رو نفس میکشم (((:
 سپاس شده توسط امیر2 ، شـــقآیــق ، شـــقآیــق
(30-04-2026، 11:54)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 0:19)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ɪᴄᴇ

شما هم اسمت علیه؟

من پارسا ام

خوشبختم داش (:
احیانا فلسفه می‌خونی؟
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ
(30-04-2026، 11:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 11:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای((((:
همین عید بود 

لست اف اس همون نیست که زامبی میشن؟

آره آره 
پدسگا خیلی عجیبن زامبی معمولی نیستن

(30-04-2026، 11:54)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 0:02)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حدس شانسی بود؟

نه شانسی که نمیشه گفت چون نام کاربریت یه ترک از امینمه، ولی قطعی ام نبود ((:
حالا خوشت میاد یا دلیل دیگه ای داشت انتخاب اسمت؟

ایول. چقدر درست بود26
 سپاس شده توسط Faust ، ɪᴄᴇ
(30-04-2026، 10:43)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 9:21)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدر شغل ها چیه

همونی ک الان مادرِ بقیه شغلارو...  38

Telegh_07
@Mr.Robot
ایده عکس ۱۰/۱۰
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(30-04-2026، 12:39)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/20260421_121820_ru6u.jpg

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/20260421_151809_198r.jpg

ای خودااTelegh_34Telegh_01
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(30-04-2026، 11:00)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 10:53)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حدس سخت تر شد پس، اول باید برسیم کدوم رو بازی کرده
شاید بتونیم از گربش کمک بگیریم 

گربش بعد از پرسیدن اولین سوال:

https://s8.uupload.ir/files/1777426107029-190effae-img_20260429_045040_760_arp5.jpg

همین که جواب بده کافیه، مهم نیتس جوابش چیه

(30-04-2026، 11:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 10:50)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با توجه به اینکه بازیش برای 13 سال پیش هست, یکم حدس زمانش سخت میشه که کی اتفاق افتاده این خوشی

وای((((:
همین عید بود 

اوووووه
پس چه خوب که اینقدر اخیر بوده خوشیت، ایشالا دفعه بعدیش همین فردا باشه

(30-04-2026، 12:33)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 11:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لست اف اس همون نیست که زامبی میشن؟

آره آره 

نه شانسی که نمیشه گفت چون نام کاربریت یه ترک از امینمه، ولی قطعی ام نبود ((:
حالا خوشت میاد یا دلیل دیگه ای داشت انتخاب اسمت؟

ایول. چقدر درست بود26

من بین این ترک امینم و اون کارتون برزرک مونده بودم که با توجه املای کلمه حدس اول رو گذاشتم کارتون.
میبینم که اشتباه کردم و شکست خوردم.
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ɪᴄᴇ
(30-04-2026، 11:31)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20260430_115910_chrome_u3sw.jpg

وقتی پریزن برک اشتباهی دانلود میکنی :v

@shahid هروقت اسمتو بهم بگی میتونم بگم منم خوشبختم (:
نه من کامپیوتر خوندم ۴ سال پیش فارق تحصیل شدم
ولی از فلسفه تا جایی که مغزم بکشه خوشم میاد

@Berserk خوب خوش سلیقه ای دیگه (:
آقا مارشال عشقه
من با لوز یورسلف و ون آم گان اش تو نوجوونیم خیلی عر میزدم چون خیلی میتونستم با زندگی خودم مرتبطش کنم ...

(30-04-2026، 13:02)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2026، 11:00)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گربش بعد از پرسیدن اولین سوال:

https://s8.uupload.ir/files/1777426107029-190effae-img_20260429_045040_760_arp5.jpg

همین که جواب بده کافیه، مهم نیتس جوابش چیه

وای((((:
همین عید بود 

اوووووه
پس چه خوب که اینقدر اخیر بوده خوشیت، ایشالا دفعه بعدیش همین فردا باشه

(30-04-2026، 12:33)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره 

ایول. چقدر درست بود26

من بین این ترک امینم و اون کارتون برزرک مونده بودم که با توجه املای کلمه حدس اول رو گذاشتم کارتون.
میبینم که اشتباه کردم و شکست خوردم.

کایکو جون اگه از مهارت های استاکری‌ت تو انجمنای زیرخاکی
استفاده میکردی میتونستی از شک به یقین برسی
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=265238&pid=3317099#pid3317099
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، shahid

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان