امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(01-05-2026، 23:58)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:

سلام

(02-05-2026، 0:28)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 0:25)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین که شما به خدا اعتقاد داری و همش داری درخواست شفاعت برای دیگران میکنی کافیه

دین من چیه ؟ از دینم بگو

ار من میپرسی دینت چیه؟ برات از دین خودت بگم؟
 سپاس شده توسط saba 3 ، Son of anarchy
آگهی
(02-05-2026، 0:29)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2026، 23:58)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:

سلام

(02-05-2026، 0:28)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دین من چیه ؟ از دینم بگو

خوبی کایکو جوان؟
اوضاع چطور پیش میره؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3093954
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(02-05-2026، 0:29)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دین من چیه ؟ از دینم بگو

مگه نمیگی خداپرست
پس دینم رو نام ببر که کدومه تا بهت لطف کنم و بگم اشتباهت کجاست
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
دین فقط اسلام ناب محمدی شیعه ۱۲ امامی
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، shahid
(02-05-2026، 0:31)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

خوبی کایکو جوان؟
اوضاع چطور پیش میره؟

عالیم، ممنون
شما خوبی؟
جمعه چطور بود؟
من که تازه رسیدم خونه و باید بخوابم چون باید 5 و نیم بیدار بشم برای روز کاری
آخر شب رفته بودم سمت میدون تجریش قدمی بزنم و بادی بخوره به کلم

(02-05-2026، 0:32)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه نمیگی خداپرست
پس دینم رو نام ببر که کدومه تا بهت لطف کنم و بگم اشتباهت کجاست

خسته نمیشی حرفای خودت رو تو دهن بقیه میزاری؟
مگه هی زرت و زرت به دیگران نمیگی خدا شفاشون بده؟ خب پس خدا رو اگه قبول نداری داری از کی درخواست شفاعت میکنی؟ میخوای اشتباه من رو بگی؟
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(02-05-2026، 0:34)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته نمیشی حرفای خودت رو.تو دهن بقیه میزاری؟
مگه هی زرت و زرت به دیگران نمیگی خدا شغلشون بده؟ خب پس خدا رو اگه قبول نداری داری از کی درخواست شفاعت میکنی؟ میخوای اشتباه من رو بگی؟

کودن دارم میگم دینم رو نام ببر توضیح واضعات میدی ؟
حرف خودتم فراموش میکنی میگم مگه نمیگی خدا پرست

باشه فهمیدیم دینی نداری
منی که از دیدگاهت خدا پرستم دینم چیه ؟
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
25r30 25r30
 سپاس شده توسط dadachkaiko
(01-05-2026، 23:06)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2026، 22:59)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاااسسسسس دیدمش
الان شرارت رو گذاشتی کنار یعنی؟ike
مثلااا

اگه قرار بود ی اختراع بی‌فایده اما سرگرم‌کننده کنی اون چی بود .-.

نه بابا از اولشم بچه خونگی بودم این وصله ها بمن نمیچسبه :|
شمع فوت کن اتوماتیک 6 

چیا میچسبه ب بچه خونگی؟ aquarium
مناسب تولد اجنه
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، Son of anarchy
(02-05-2026، 0:37)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 0:34)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته نمیشی حرفای خودت رو.تو دهن بقیه میزاری؟
مگه هی زرت و زرت به دیگران نمیگی خدا شغلشون بده؟ خب پس خدا رو اگه قبول نداری داری از کی درخواست شفاعت میکنی؟ میخوای اشتباه من رو بگی؟

کودن دارم میگم دینم رو نام ببر توضیح واضعات میدی ؟
حرف خودتم فراموش میکنی میگم مگه نمیگی خدا پرست

باشه فهمیدیم دینی نداری
منی که از دیدگاهت خدا پرستم دینم چیه ؟

واقعا نمیفهمی و کودنی یا تظاهر میکنی؟ حرفای خودت رو تو دهن بقیه میزاری بعدم متهم میکنی و قصاوت و نتیجه گیری؟
من مگه گفتم خداپرستی که هی تکرار میکنی؟ توضیح واضحات؟ بیا برو نصفه شبی
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(02-05-2026، 0:25)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2026، 22:11)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ru1

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 38

به لحظه فکر کردم ظریف هست  Big Grin

چون خودشه Telegh_01
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان