امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(05-05-2026، 11:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:36)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمترش کردم جدی
نمیشه واقعا برنگشت، جمع میشیم اخر هفته ها نمیشه نه گفت اونم با این شرایط فعلی

چرا نمیشه آخه؟
به شرایط ربطی نداره فکر نمیکنی بهونه‌اس این؟

دوپامین
نه واقعا بهونه نیست، جایگزینی براش ندارم 
یچیزی باشه 2 3 ساعت مغزتو خالی کنه بنظرم خوبه
 سپاس شده توسط Faust
آگهی
(05-05-2026، 11:42)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:41)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو طول روز و همچنین اوایل شب دیدمشون که مثلا بیدارن و استقرار با گشت و اینا دارن
ولی اصلا آخر شب نرفتم ببینم دارن چیکار میکنن
پس خوبه که فهمیدم هنوز همونجورین

نیروهوایی هرجا دیدی آمبولانس پارکه بپیچ به بازی فرار کن 
اینجوری بگم

دست شما درد نکنه
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(05-05-2026، 11:41)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:40)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمتو اشتباه بگم منم کتک میزنی؟ 11

خیر باهات کات میکنم
دوست داری دوباره به زندگی خفت بار سینگلی برگردی؟ Shy

نمیشه هم اسمتو درست بگم هم کتکم بزنی؟ 11
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(05-05-2026، 11:44)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نمیشه آخه؟

دوپامین

برو دوچرخه سواری
برو ورزش
چون جایگزین پیدا نمیکنی باید مغزتو از بین ببری؟
بعدشم دوستاتو عوض کن
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، dadachkaiko
(05-05-2026، 11:45)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:41)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر باهات کات میکنم
دوست داری دوباره به زندگی خفت بار سینگلی برگردی؟ Shy

من کی باشم ک دست رو اقایی بلند کنم14k
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، dadachkaiko
(05-05-2026، 11:44)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نمیشه آخه؟

دوپامین

برو دختر بازی
 سپاس شده توسط Son of anarchy
(05-05-2026، 11:46)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوپامین

برو دوچرخه سواری
برو ورزش
چون جایگزین پیدا نمیکنی باید مغزتو از بین ببری؟
بعدشم دوستاتو عوض کن

ورزش میکنم 
چندساله باشگاه میرم به تغذیه و مکمل هامم خیلی میرسم ولی اون سرخوشی که میخام رو نداره 
تو واقعا نیاز داری یک مدتی از هرچیزی رها بشی دردسترس ترین گزینه همینه دیگه هیچی جاشو نمیگیره
دوستام ادمای خوبین بابا چرا عوضشون کنم خیلی ساله میشناسمشون ((:
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، Faust
(05-05-2026، 11:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2026، 11:45)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونی با کمربند بزنیش بدون دخالت مستقیم دست
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Son of anarchy
(05-05-2026، 11:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه فقط زن سالاری حاکمه 7
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، dadachkaiko
(05-05-2026، 11:50)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونی با کمربند بزنیش بدون دخالت مستقیم دست

بعد با همون کمربند خفم کنه چی

(05-05-2026، 11:52)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه فقط زن سالاری حاکمه 7

بازم از یه ازمون دیگه سربلند بیرون اومدی497
 سپاس شده توسط dadachkaiko ، Son of anarchy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان