امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(07-05-2026، 16:07)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 16:01)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

14
منو میگه .. ولی خب آشنایی ک چیز بدی نی چ دختر چ پسرش
رفقای خوبم میشه برداشت

مث این میمونه ک برم پی وی همه دخترای فلش بگم‌میتونم آشنا شم باهات؟
چیز بدی ک‌نیس یکم دلم بزرگه (((:

بر پایه ی چی باشه مهمه Be1
سخت و جدی نگیر .. رفاقت جنسیت نمی خواد ک
حالا ی شرح اوضاع بده خخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، bOoOoOy
آگهی
(07-05-2026، 16:27)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 135 آب هویج تو آرژانتین هویج تو کرج پیش رفیقامون ابوالفضل تلمبه و بهزاد کوبیده و دانیال نعشه و رضا خمار کلا ما صفا میکنیم این چند وقت شبا پیش دخترا تو ایتالیا کرج فعلا دو سر تا چمن و زغال زغال  1 1

صفا باشه داداش جای ما خالی
(07-05-2026، 16:16)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 16:14)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 135

کف وصل سم بُر میزنم .. هستم چک می کنم کم و بیش
از خودت چخبر احوالت اَنارچی

خداروشکر به کارت اومد
سم خوب اگر دیدی بفرس برام

آره بابا سرگرم کنندس واسه این روزا
حله همونجا میشه شیر کرد دیگه نه؟
 سپاس شده توسط Son of anarchy
اب پرتقالت تموم شد جواب منو بده تو پ خ اقا رضا

(07-05-2026، 16:32)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 16:16)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر به کارت اومد
سم خوب اگر دیدی بفرس برام

حله  همونجا میشه شیر کرد دیگه نه؟

اره شیر داره بفرس تو صفحه چتم
(07-05-2026، 15:17)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 15:15)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااای دورش بگردم بچه‌مو که یادشه منو
دور از جونت قشنگم
چقدر ذوق کردم دیدمت
زندگی چطوره؟

مگه میشه اون چشای قشنگتو یادم بره ؟
توروخدا بزار بشم (((: 
منم بخدا ، زندگی فعلا خوبه خداروشکر ، یکم سبک شدم احساس راحتی میکنم . تو چیکارا میکنی ؟ 

ای خدااا پس شما که همه‌چیزت یکی از یکی قشنگ‌تر بودو ما چه‌جوری یادمون بره؟ 
نه راه نداره اصلاً جون تو (((: 
خداروشکر عزیزم. منم بد نیستم. دارم هرچیزی که ممکنه ذره‌ای کمک کنه به زندگی متصل بمونم رو امتحان می‌کنم این روزا ((: 
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
(07-05-2026، 16:30)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 16:27)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 135 آب هویج تو آرژانتین هویج تو کرج پیش رفیقامون ابوالفضل تلمبه و بهزاد کوبیده و دانیال نعشه و رضا خمار کلا ما صفا میکنیم این چند وقت شبا پیش دخترا تو ایتالیا کرج فعلا دو سر تا چمن و زغال زغال  1 1

چاکرتم داشی این رفیقامون دیگه ول کن ما نیستن دو تا برادر دو قلویم کلا ولگردی تو کرج امشب قرار گذاشتیم بریم پیش هوتن شکیبا قرار بیاد بام کرج بش اس دادیم امشب 
(07-05-2026، 16:32)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 16:32)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حله  همونجا میشه شیر کرد دیگه نه؟

یااااسسس

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/1777820261494-9a4a1efd-1777219182610-85667f6c-img_20260426_192830_238_soat.jpg

بنظرم باز با میم های پرهامی در خدمت مون باش هاها
(07-05-2026، 16:41)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 16:30)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاکرتم داشی این رفیقامون دیگه ول کن ما نیستن دو تا برادر دو قلویم کلا ولگردی تو کرج امشب قرار گذاشتیم بریم پیش هوتن شکیبا قرار بیاد بام کرج بش اس دادیم امشب 

هوتن شکیبا تو کرجه؟ سلام برسون بهش ولی خیلی تحویلش نگیر یابو برش میداره

(07-05-2026، 16:44)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 16:32)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یااااسسس

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/1777820261494-9a4a1efd-1777219182610-85667f6c-img_20260426_192830_238_soat.jpg

بنظرم باز با میم های پرهامی در خدمت مون باش هاها

حتما 
 سپاس شده توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
دلم یه اکیپ مثل اکیپ رضا اینا می‌خواد 
 سپاس شده توسط ry4yerhrhre
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 135هوتن شکیبامون نشه امشب ببخشید عزیزان این کیه تو پیام خصوصی دختری عکس زشت میفرست نکن خانم اینجا زشت به خدا ما دو تا داداش دوقلو مادر داریم اینارو ببین نکن تربیت شعور وجدان من به بیشتر دخترا احترام میزارم اینجا زشت  1 1

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان