امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(18-05-2026، 15:59)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:57)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که کذبه..‌.

بله کذبه من خیلی بیشتر از چیزی که علی در جریانه شیفته توام fly2

یه لحظه سکوت بر تمام عالم حاکم شد بعد این حرفت حمید :v
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
 سپاس شده توسط Son of anarchy
آگهی
علی کدئین خدا لعنتت کنه شقایق دیگه سپاسم نمیده بهم cry2
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، shahid ، bOoOoOy ، Đęąđ.ğïřł
(18-05-2026، 16:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:00)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی هم نیست شیفته ما بشهcof

اینجا دنبالش نباش
پسرای فلش یه مشت بی احساسن که چندماه احساساتتو به سخره میگیرن._.*

حداقل حمید اقا که اینطوری نیست شقایق خانوم (((=

وای اقا جمعتون خیلی خوبه عاشقتون شدمم25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، bOoOoOy ، Đęąđ.ğïřł
(18-05-2026، 16:06)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا دنبالش نباش
پسرای فلش یه مشت بی احساسن که چندماه احساساتتو به سخره میگیرن._.*

من خیلی بی سروپا تر از چیزی هستم که نشون میدم هنوز شقایق ندیده خداروشکر  11

(18-05-2026، 16:06)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:59)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله کذبه من خیلی بیشتر از چیزی که علی در جریانه شیفته توام fly2

نوکرم  735
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، shahid ، لــــــــــⓘلی ، Đęąđ.ğïřł
(18-05-2026، 16:05)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:03)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من شدم دشمنت؟

شدی؟
ببا از فعل گذشته استفاده کنیم(((:

من از کی و سر چ داستانی دشمنت شدم؟
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Đęąđ.ğïřł
(18-05-2026، 16:07)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:06)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی بی سروپا تر از چیزی هستم که نشون میدم هنوز شقایق ندیده خداروشکر  11

(18-05-2026، 16:06)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوکرم  735

ای بابا نفرمایید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
(18-05-2026، 16:07)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوکرم  735

اگه یه شعر عاشقانه واسش بفرستی دیگه نور علی نور Angel
.
هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه هیچ!...
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 247
بچها اضطراب اجتماعی دارن...! 
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط Mohlek ، م‍حمّد
(18-05-2026، 16:04)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالو روز بنده حقیر بدون شقایق:

من بعد پیام علی:

سپاس شده توسط Son of anarchy ، Mohlek ، لــــــــــⓘلی
(18-05-2026، 16:10)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوکرم  735

اگه یه شعر عاشقانه واسش بفرستی دیگه نور علی نور  Angel

گذاشتتم لیست سیاهش مشتی شعر چیه :||
 سپاس شده توسط shahid ، لــــــــــⓘلی ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان