امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°

(18-05-2026، 16:30)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه چرا بر بخوره
اصن دلیل پررو شدنتم همینه دیگه با نداریات ساختم اگه مجبورت میکردم جاهای گرون بریم الان نمیومدی بگی حرفای علی کذبهcry girl

چقد توقع داری من هروز صبح نون میدزدم نمیرم از گرسنگی بابا
همون ساقه طلاییم یواشکی پولشو از کیفت برداشتم :|

عه فک میکردم لاغریت ناشی از اعتیاد زیاده
پس هنوز انقدر معتاد نیستی ^_^

(18-05-2026، 16:32)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازدواج از اعتیاد خانمان سوز تره  cry2

البته علی
 سپاس شده توسط Son of anarchy
آگهی
(18-05-2026، 16:30)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه چرا بر بخوره
اصن دلیل پررو شدنتم همینه دیگه با نداریات ساختم اگه مجبورت میکردم جاهای گرون بریم الان نمیومدی بگی حرفای علی کذبهcry girl

بیا
ورزشکارم هست
چون نون میدزده مجبوره کلی بدوعه
بعد همین باعث تناسب اندام میشه
نیمه پر لیوانو ببینین بابا
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Đęąđ.ğïřł
(18-05-2026، 16:31)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احتمالا
+

بیا اونی ک کذب نیست رو بین خودشون هرویین صدا میکننcry girl
احتمالا تو رو هم پیش اون تریاک کرمان صدا میکنن

ما شقایقو "منزل" صدا میکنیم کسی اسمشو نفهمه   2chw

(18-05-2026، 16:33)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا
ورزشکارم هست

با حق یتیم و مال حروم میرم باشگاه خوبم جواب گرفتم (((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Đęąđ.ğïřł
(18-05-2026، 16:34)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:31)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احتمالا تو رو هم پیش اون تریاک کرمان صدا میکنن

(18-05-2026، 16:33)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا
ورزشکارم هست

ای آدم زرنگ ((:
+
بله بله مشاهده هم کردم یبار عکس گذاشتی
دس خوش (((:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Đęąđ.ğïřł
(18-05-2026، 16:36)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:34)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای آدم زرنگ ((:
+
دس خوش (((:

نوکرم عزیزی
 شماهم بزار مهلک جان
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-05-2026، 16:21)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:20)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چ نظر 3cy

کاربرای پنهان منطورشه

آره گرفتم 5020
(18-05-2026، 16:40)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:21)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرای پنهان منطورشه

آره گرفتم 5020

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://vasl.vayrex.ir/?room=config
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
(18-05-2026، 16:40)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرای پنهان منطورشه

آره گرفتم 5020

نام کاربری شما خیلی واسم اشناس
فکر کنم بشناسمتون
میشه معرفی کنید خودتون رو ؟ ( :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
(18-05-2026، 16:22)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:20)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چ نظر 3cy

از 11 نفر 8 نفر مخفی کردن و فقط من و آرش و شما و گوگل آنلاین بودنمون معلومه  Big Grin
+ دیگه چیزی واسه قایم کردن نداریم جدکی هاها
آخرشم گوگل وفادار می مونه ب اینجا
از تو فهرست اعضا میشه زاغ شونو زد کماکانru1
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، امیر2
(18-05-2026، 16:37)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:36)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای آدم زرنگ ((:
+
دس خوش (((:

نوکرم عزیزی
 شماهم بزار مهلک جان
عشق منی
جونِ داداش من هنوز به اون لول نرسیدم که بشه ازش عکس گذاشت
حالا حالا ها باید پاره کنم خودمو زیر دمبل v:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه 483 •°

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان