موضوعها: 184
سپاس ها 3349
سپاس شده 7872 بار در 2436 ارسال
حالت من: هیچ کدام
در یک مورد پیرامون این مسئله من بگم که اقوام جهان باید سعی کنند با صلح ومشورت وتعامل عقیده به پیشرفت برسند نه جنگ اینطوری مطمئنا برای همه بهتر خواهد بود ونفرت وکشتاری وجود نخواهد داشت.وبه لشگر کشی وتصرف ویا افراطی گری وتعصب وخرافه دچار نشوند.
امروزه این مورد در مورد توجه مردم جهان هست ولی در گذشته اینگونه نبود واز ضعف های تاریخ بشری بوده.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
موضوعها: 8
سپاس ها 164
سپاس شده 318 بار در 140 ارسال
شاید اسلام از هر آیین دیگری بیشتر تو اون دوره مدافع حقوق زنان بوده...شاید با رعایت اسلام کامل و اصیل وضع زنان بهبود میافت...اما آیا همه ی دستورات اسلام رعایت شد؟! یا اینکه آیین اسلام در مورد روابط با زنها با عرف عرب جاهلی ترکیب شد و نتیجه اش شد همین آش شله قلمکار که میبینیم؟؟؟!!! آیا همه ی ماجرای حمله به ایران به بهبود وضع زنان ختم میشه؟؟؟!!! نتایج رفتار عربها بعد از فتح ایران بهتر از قبلش بود؟؟؟؟؟
برای آگاهی بیشتر بنگرید به:
دکتر عبدالله زرین کوب، دو قرن سکوت، صفحه ی 89
اگر در کل بخوام بگم حمله عربها مخرب بوده یا سازنده میگم مخرب بوده بیشتر ازون که سازنده باشه... عرب حمله نکرد به ایران واسه سازندگی... اون زمان آبادی ایران رو عربها تو خواب هم نمیدیدند به قول دکتر مطهری تو کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران عربها اسلام را ((حمل)) کردند تا تحویل تمدن بزرگ ایران دهند(کتاب رو ندارم تا رفرنس بدم شرمنده)
این وسط چیزی تو جیب ایرانی ها نرفت جز اینکه با آیین اسلام آشنا شدند!!!!!!!!!! که از همه جهات سرنوشت آرایی هارو عوض کرد.
این نظر من و تشکر میکنم از مطرح کردن این موضوع
میدانی؟ درد آور است من آزاد نباشم که تو به گناه نیفتی
قوس های بدنم به چشم هایت بیشتر از تفکرم می آیند!
دردم می آید، باید لباسم را با میزان ایمان شما تنظیم کنم
موضوعها: 184
سپاس ها 3349
سپاس شده 7872 بار در 2436 ارسال
البته خود ساسانیان زمان شاپور دوم اعراب رو طوری شکنجه کرد که گرفته وشانه آنان را به هم با بند وصل کرده وآنان را به نحوی گردانده تا مردند...
یا سرکوب های شدید زمان ساسانیان بر مردم ومذاهب دیگر.
بدون شک این کار خشم آنها را وایجاد کینه ای رو بر می انگیخت پس درست نبود که اینطوری رفتار شود بلکه باید با صلح و ایجاد دیپلوماسی با آنها از جنگ وخونریزی وکینه جلوگیری کرد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
موضوعها: 8
سپاس ها 164
سپاس شده 318 بار در 140 ارسال
لازمه ی داشتن یک قضاوت درست و عادلانه، اول از همه نیازمند عدم قضاوت ارزشی است...من قصد حمایت از کسی را ندارم اما تخیلی دانستن دو قرن سکوت کمی بچه گانه است یا شاید چشم را بر حقایق بستن... چون در تمام این کتاب ذکر شده که مطلب را از کدام کتاب تاریخی گرفته شده لابد میخواهیم بر درستی تاریخ سیستان و تاریخ طبری و تجارب السف و... هم شک کنیم...((شاید بهتر است کل تاریخ را زیر سوال ببریم شاید توانستیم ثابت کنیم که تمدن عرب بیشتر از ایرانی ها بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))
نظر من هنوز هم همین است شاید دین مبین اسلام کمک شایانی به موقعیت زن در آن زمان داشته اما همه ماجرا همین نیست... رفتار ساسانی ها درباره زنان هرچه بوده بهتر از رفتار عرب ها جاهلی بوده این دیگر نیازمند دفاع نیست انقدر واضح است که حتی شک هم بر آن جایز نیست
وَ لا تَقْتُلُوا أَوْلادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَ إِيَّاكُمْ إِنَّ قَتْلَهُمْ كانَ خِطْأً كَبيراً(اسراء آیه 31)
اما بعد از اسلام همه ماجرا به رفتار با زنها ختم نمیشود (با اینکه سفارشات اسلام در مورد زنان تمام و کمال انجام نشد و نمیشود)
آیا معنای آبادانی فقط مربوط به رفتار با زنان است؟؟؟!!! این سوال من بی جواب ماند!!! اصلا کتب تاریخی را در نظر نگیریم سوال من این است جنگ و ویرانی آبادانی به همراه دارد یا عقب افتادگی؟؟؟؟؟؟ آن هم جنگی که فاتح خود را از همه جهات بالاتر میدانست. شما قضاوت کنید ایرانی که قرن ها رقیب نداشت بر روی زمین حالا باید نام موالی عرب را بر دوش کشد این خود عقب ماندگی نیست؟؟!!!!!
اما در مورد سازندگی: سازندگی ایران برای عرب بیش از حد تصورش بوده و است اگر کمک های ایران نبود شاید از اسلام حقیقی الان چیزی باقی نمانده بود (منبع نام نمیبرم که نگویید کتاب فلانی تخیل است کتاب فلانی بی علمی ست)
و باز هم میگوبم حمله عرب جز آشنایی ایرانیان با دین اسلام هیچ روی خوشی برای ایرانی ها نداشته...و بس
میدانی؟ درد آور است من آزاد نباشم که تو به گناه نیفتی
قوس های بدنم به چشم هایت بیشتر از تفکرم می آیند!
دردم می آید، باید لباسم را با میزان ایمان شما تنظیم کنم