امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 4.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چهارمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)

(21-02-2012، 21:48)soltane ehsas m2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست عزیز میشه بگی چه راه تقلبی وجود داره ؟ من و داداشم دهنمون ... شد تا این رکورد رو زدیم حالا شما اومدی میگی اینا تقلب کردن !! بنده خودم گیمر هستم و میدونم که بازی ها با فرمت فلش هیچ راه تقلب یا کد رمز (Cheat) ندارند ... شما اگر دلیلی بر ضدیت حرف من دارید بگید ...

منظور ایشون رمز نبود یه حرکت پلنگی بود که سریع تر هر لول رو ببری یعنی این که امکان باختنت به 1درصد برسه من یه چیزی پیدا کردم ولی خودمو کشتم 33000هزار تا امتیاز گرفتم تو 1ساعت پس یعنی تو یک شبانه روز بازی کردی دیگه! ! !
آگهی
جایزه آی جایزه ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
(23-02-2012، 15:28)ahmadreza_namani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2012، 21:48)soltane ehsas m2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست عزیز میشه بگی چه راه تقلبی وجود داره ؟ من و داداشم دهنمون ... شد تا این رکورد رو زدیم حالا شما اومدی میگی اینا تقلب کردن !! بنده خودم گیمر هستم و میدونم که بازی ها با فرمت فلش هیچ راه تقلب یا کد رمز (Cheat) ندارند ... شما اگر دلیلی بر ضدیت حرف من دارید بگید ...

منظور ایشون رمز نبود یه حرکت پلنگی بود که سریع تر هر لول رو ببری یعنی این که امکان باختنت به 1درصد برسه من یه چیزی پیدا کردم ولی خودمو کشتم 33000هزار تا امتیاز گرفتم تو 1ساعت پس یعنی تو یک شبانه روز بازی کردی دیگه! ! !
خب پس شما تقلب کردی و دیگر رکورد شما حساب نیست ...

سپاس شده توسط poya ، harry
یک شبانه روز که نه،حدود 50 ساعت میشه،اگه به روش معمولی امتیاز بگیرید.که باید عوامل زیادی کمک کنن،از جمله نرفتن برق.
یا اگه مثل ما لپ تاپی باشن،باید اونو 50 ساعت روشن بذارن.
البته یه بحث هست که تو صفحه او گفته شده،. اینکه تعداد ضربه ها بالا بره،که خیلی هم سخته.
من به 93 ضربه هم رسیدم،ولی امتیازی اضافه تر نداد.
بقیه هم اگه تونستن سعیشونو بکنن تا به ضربه های بالا برسن.
بسکتبال رو هم درست گفتن،میشد عمدا باخت و بازی رو تکرار کرد،متاسفانه من اون بازی رو دیر رسیدم،دگ نشد بازی کنم،وگرنه رکورد نفر اولش،راحت شکسته میشد.
 سپاس شده توسط poya
(21-02-2012، 21:50)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2012، 21:42)SH@@H@@B نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر اولین دوره ی مسابقات که گذاشتی بسکتباله بود یادته بچه ها گفتن میشه راحت تقلب کرد امتیاز بره بالا این هم همینطوره. یه بازیای بهتر برای مسابقه بزار که داری جایزه میدی الکی الکی از دستت نره طرف براش زحمت کشیده باشه ممنون

خب اكه راه تقلب داشت ركورد ميزدي.جايزه مال تو ميشد

نه حوصلشو داشتم نه اینکه جرزنی میشد حالا اونی که اوله نوش جونش

اقا من سوال داشتم
وقتی داری بازی می کنی
بعضی از دست ها 1دونه از جون حریفت کم میشه
این تقلب هست یا نه
من اینو هفته قبل مشاهده کردم
A little thought can make all the difference
 سپاس شده توسط ~SoLTaN~ ، poya
دوست عزیز گزینه ی Hibernate رو در کامپیوتر واسه همین کارا گذاشتن ... شما که اینقد ادعا داری ما تقلب کردیم برو خودت رکورد بزن جایزه رو ببر و اینقد هم تهمت تقلب به مردم نزن ...
 سپاس شده توسط poya ، .ali. ، harry
(23-02-2012، 17:53)soltane ehsas m2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2012، 15:28)ahmadreza_namani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس شما تقلب کردی و دیگر رکورد شما حساب نیست ...

منظورم اون حرکتی که شما میگین نیست منظورم اینه که اگه یک جایی از بمبرو بزنی اون طرف نمیتونه هیچ وقت چنین توپی رو بگیر! ! !OK
سلام دوستان عزیز.
مسابقه تمام شد.
دوستان برنده
شماذه کارت+ نام صاحب کارت رو برای بنده پیغام خصوصی بنمایند.

اگر کارت بانک ملی باشه چه بهتر.

با تشکر.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط poya ، ~SoLTaN~ ، .ali. ، harry
مسابقه بعدی کی شروع میشه؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سیزدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!)
  دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!)
  یازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!)
  دهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه!!!)
  نهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه!!!)
  هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)
  نفرات اول تا سوم هشتمین دوره ی فلشخور
  هفتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)
  ششمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)
  نظرسنجی: برگزاری ششمین دوره مسابقه بزرگ رکورد زنی فلش خور با جایزه نقدی !!!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان