امتیاز موضوع:
  • 84 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari

آخه آره کتاب علمی از کی تا بحال رفتی تو کار علم اگه اینطوری بود زنا باید میرفتن دنبال شوهر نه اینکه پسرا جون بکنن ما هم بگیم نه فهمیدیم به خدا ایمان نداری ثابت نکنAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
احتمالیه کسی باشم ..........
که به او...
محبت فراوان کــــــــــردم............
:499:
آگهی
بهترین کتابی که خوندی؟
(27-02-2012، 19:04)اما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه آره کتاب علمی از کی تا بحال رفتی تو کار علم اگه اینطوری بود زنا باید میرفتن دنبال شوهر نه اینکه پسرا جون بکنن ما هم بگیم نه فهمیدیم به خدا ایمان نداری ثابت نکنAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

آره شما هم میگین نهTongue برای این که ترشیده نشین درجا میگین بلهههههههه خیلی هم دلتون میخواد تازه این روزا دیگه شوهر پیدا نمیشه TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue
بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس کنید. هردو خوشگلن ولی مردا از 100 درصد 70 درصد خوشگلن ولی زنا 100 خوشگلنHeart
خوب میدانم که روزی دلت برایم تنگ میشود....برا خندیدنم...
اذیت کردنم...
حرف زدنم...
حتی گریه کردنم...و...
و خوب میدانم که ان روز هیچ چیز تکرار دوباره من نخواهد بود...
 سپاس شده توسط ♥ Sky Princess♥ ، Fariba S
آفرین عزیزمHeartHeartHeart
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
که به او...
 سپاس شده توسط istanbul
(27-02-2012، 19:09)istanbul نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس کنید. هردو خوشگلن ولی مردا از 100 درصد 70 درصد خوشگلن ولی زنا 100 خوشگلنHeart

این درست نیست آمارو اشتباهی گرفتیDodgy
 سپاس شده توسط ffrr
(27-02-2012، 19:08)general نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2012، 19:04)اما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره شما هم میگین نهTongue برای این که ترشیده نشین درجا میگین بلهههههههه خیلی هم دلتون میخواد تازه این روزا دیگه شوهر پیدا نمیشه TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

من تا حالا با پسری دوست نشدم بهتره این آدم حرف بزنی میدونی من اعصاب ندارم اعصاب من به هم نریز هیچ دختری هم درجا نمیگه بله یا خودشو لوس میکنه یا میگه از خونه یما برو بیرون اگه فهمیدی خداروشکر نفهمیدی دیگه به من ربطی ندارهAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
(27-02-2012، 19:12)general نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2012، 19:09)istanbul نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا درست گرفته شما از دنیا عقبیدAngryAngryAngryAngryAngryAngry
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
که به او...
 سپاس شده توسط Fariba S
(27-02-2012، 19:12)general نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اینقد میگی مردا خوشگلن عکس خودتو بذار ببینیم خبSleepy
خوب میدانم که روزی دلت برایم تنگ میشود....برا خندیدنم...
اذیت کردنم...
حرف زدنم...
حتی گریه کردنم...و...
و خوب میدانم که ان روز هیچ چیز تکرار دوباره من نخواهد بود...
میترسه آخه کی از یه دراکولا خوشش میادDodgyDodgyDodgy
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
که به او...
 سپاس شده توسط istanbul
[color=#FFA500] داراکولا

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  احساسی که به نفر قبلی داری رو با شکلک نشون بده
Tongue دوست داری به سمت نفر قبلی چی پرت کنی؟
  چه رنگیو دوست داری
  دوست داری نفر قبلیتو کجا ببینی؟
  دوس داری چه بلای سر نفر قبلیت بیاری؟
  دوست داری امشب چه خوابی ببینی ؟؟
Heart امروز چه حسی داری؟
  حضور خود را با صلوات بر محمد و آل محمد به ثبت برسانيد
  اگه عشقت رو دوست داری بهش ی شکلک تقدیم کن و اول یا اگه خواستی آخر اسمش رو بنویسید بخ
Exclamation به چه چیز ماوراعی اعتقاد داری ؟ تا حالا دیدی ؟ ترسناک ! جنی ها بیان ! ☆☆

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان