امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.64
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد (نسخـــه ی 20)

نقل قول: نازی گفتی بهت بگم این خیلی داره ضر میزنه می یام دهنشو گل می گیرما

Sleepyبعله بعله ، علیDodgy درخونتونو وا کن با بروبچ اومدیم اول حسابِ تو رو برسیم بعد حسابه تک بی بی رو Sleepy

الان میکُشَمش ملیکاSleepy

نقل قول: خاک تو مخ خودت بی ادب :|
خو اشتباه لپی بود دیگه :|
شما به بزرگی خودت ببخش :|

Dodgyچی گفتی؟

بدبخت دختر همسایه ، عاشق شده ، خخخخخخBig Grin

when you smile , I melt inside

آگهی
(31-01-2013، 23:56)m016 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خر تو خریه

همینو بگو.........................Big GrinBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتـــــــگوی آزاد (نسخـــه ی 20) 487
(31-01-2013، 23:56)نانا☀2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

black devil تو ~LONA~ رو می شناسی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-01-2013، 23:57)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sleepyبعله بعله ، علیDodgy درخونتونو وا کن با بروبچ اومدیم اول حسابِ تو رو برسیم بعد حسابه تک بی بی رو Sleepy

Dodgyچی گفتی؟

اه اه بگو توش دینامیت کار گذاشتم زیادی باهاش ور نره :|
شانس ندارم که میگم تو هنو چطوری زنده ای :|
 سپاس شده توسط black devil
(31-01-2013، 23:55)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2013، 23:54)n12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2013، 23:51)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2013، 23:45)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='black devil' pid='498280' dateline='1359665025']
عـــلی Dodgy بس کن فرزندمSleepy

ملیکا این یه بار دیگه بهت چیزی گفت بهم بگو ، دارم براشSleepyیه کار میکنم که تا عمر داره فراموش نکنه....Sleepy

راستی علی تو چند وقت پیش مثل اینکه خیلی ناراحت بودی؟نه؟

نازنین :|
اوهوم بودم :|
خو چرا به من نگفتی؟

من باید از دیگران بشنوم

نا سلامتی من خواهرتم هاBig GrinDodgy

نازی گفتی بهت بگم این خیلی داره ضر میزنه می یام دهنشو گل می گیرما

ضر ترکیبت میزنه مشنگ :|
رو دادم پررو ش

حواست باشه با کی طرفی بزبچه

(31-01-2013، 23:57)baran.tarane نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2013، 23:56)m016 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خر تو خریه

همینو بگو.........................Big GrinBig GrinBig Grin

ترانه کجای دنیا ی خر تو خری
(31-01-2013، 23:59)n12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2013، 23:55)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2013، 23:54)n12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2013، 23:51)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2013، 23:45)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='black devil' pid='498280' dateline='1359665025']
عـــلی Dodgy بس کن فرزندمSleepy

ملیکا این یه بار دیگه بهت چیزی گفت بهم بگو ، دارم براشSleepyیه کار میکنم که تا عمر داره فراموش نکنه....Sleepy

راستی علی تو چند وقت پیش مثل اینکه خیلی ناراحت بودی؟نه؟

نازنین :|
اوهوم بودم :|
خو چرا به من نگفتی؟

من باید از دیگران بشنوم

نا سلامتی من خواهرتم هاBig GrinDodgy

نازی گفتی بهت بگم این خیلی داره ضر میزنه می یام دهنشو گل می گیرما

ضر ترکیبت میزنه مشنگ :|
رو دادم پررو ش

حواست باشه با کی طرفی بزبچه

راس میگی با یه الاغ که نباید حرف زد :|
بز بچه هیکلته اوشگول :|
cryingcryingcrying

Oreb#
عجب رسمی رسم.......................................AngelAngelAngel
زر نه ضر
(31-01-2013، 23:56)نانا☀2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

black devil تو ~LONA~ رو می شناسی؟
اری ، چطور مگه؟

(31-01-2013، 23:56)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2013، 23:54)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کی بهت گفت من کارش دارم :|
کلاغه خبر داد

بگو میخوام پر کلاغرو بچینم :|
آخه کلاغه گناه داره

چه خر تو خریه
Dodgy

ما که آدمیم

حالا نیاز نبود خودتو معرفی کنی ها

(31-01-2013، 23:59)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2013، 23:57)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgyچی گفتی؟

اه اه بگو توش دینامیت کار گذاشتم زیادی باهاش ور نره :|
شانس ندارم که میگم تو هنو چطوری زنده ای :|

Dodgy

بدبخت ترکید خخخخخخخخ

فردا خَتمشهSadحالا چی بپوشم ، علی من لباس چیکار کنم؟میمُردی قبلش خبر میدادی آخه؟

when you smile , I melt inside

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان