22-01-2013، 19:58
از این به بعد باید دامپــــزشک بود،
تا درد تو را درمــــان کرد
|
╬ ╫ ╬ تقدیـــღــــر مـ✘ـــن ╬ ╫ ╬ |
||||||||||||||
22-01-2013، 19:58
از این به بعد باید دامپــــزشک بود،
23-01-2013، 0:20
دلـتـنـگـــــــي هــا
گـاه از جـنـسِ اشـک انـد و گـاه از جـنـسِ بـغـض ؛ گـاه سـکـوت مـــــــے شـونـد و خـامـوش مـــــــے مـانـنـد گـاه هـ ـ ـق هـ ـ ـق مـــــــے شـونـد و مـــــــے بـارنـد . . دلـتـنـگـــــــے بـرايِ تـو امـّـا جـنـسِ غـريـبــــــــے دارد ....
24-01-2013، 8:34
این روزهــــایم به تظاهر می گذرد...
تظاهر به بی تفاوتی، تظاهر به بی خیـــــالی، به شادی، به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست... اما . . . چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"
24-01-2013، 8:53
تکرار اسم تو ..
این روزها .. حادثه ی تکراری زندگی من است ! هیچ دیوانه ای از این همه تکرار .. به اندازه ی من لذت نخواهد برد !!
24-01-2013، 8:54
هی فلانی!
دیگر هوای برگرداندنت را ندارم… هرجا که دلت میخواهد برو… فقط آرزو میکنم وقتی دوباره هوای من به سرت زد، آنقدر آسمان دلت بگیرد که با هزار شب گریه چشمانت، باز هم آرام نگیری… و اما من… بر نمیگردم که هیچ! عطر تنم را هم از کوچه های پشت سرم جمع میکنم، که نتوانی لم دهی روی مبل های راحتی،با خاطراتم قدم بزنی!
24-01-2013، 8:59
آرزوهایم هوایی میشوند …!
به باد میروند …! دود میشوند …! حس میکنم معتاد حسرت هایم شده ام…!!!
07-02-2013، 8:18
این روزهــــا زیادی ساکتــــ شده ام
حرفــــ هایم نمی دانم چــــرا به جای گلــــو ، از چشــــم هایم بیرونــــ می آیند . . . کــاش تــوی ایــن جــاده یه تابلــو نصــب میکــردن واســه دلخــوشــیم...!! "" تــــــــو "" دو کیــــلومــــتر...!
10-02-2013، 14:30
هــَر که مـــــ ـــي آيَــ ــد؛
دو رکــْعَــت شِکَسْـ ــــــتْ، در مــَن مــي گــُــــــذارَدْ! شَبيــــ ــه مَسْجــِدي ميــان رآهــي، ميـــ ـزبــآن نمــآزهــاي شِکَستـْـه اَمْ . . .
10-02-2013، 19:59
قــــرارمـــــانــــــــ فصــــــــل انگــــــــــــــــور
شــــــرابـــــــــ کــــهــــــ شـــدمــــــــ بیـــــــــــــا تــــــــو جــــــــامــــــــ بیــــــــــار ... مـــــــــنــــــــ جــــــــــانــــــــ ... !!!
10-02-2013، 20:42
اه
![]() | ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|