15-02-2013، 12:55
خدایا مریم به چیزی به اسم خروس بی محل اعتقاد داری شادی تو چی

|
« گفتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 22 |
|||||||||||||||||
خدایا مریم به چیزی به اسم خروس بی محل اعتقاد داری شادی تو چی
![]()
سلام
![]()
15-02-2013، 12:56
باز هم میگم دست از پا خطا کنی محرومی
(15-02-2013، 12:55)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم
سـلآم هنــی!
سلام هنی جون
![]() ----------------------------------- جاستینو وللش ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
15-02-2013، 12:57
بازم میگم
15-02-2013، 12:58
چه بد همه با مریم بدند اخه چرا حالا با من بد نشند
![]()
15-02-2013، 12:58
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-02-2013، 13:00، توسط pink devil.)
سپـهـر اینقـدر تهدیدش نکن!
نگو بهش یه دفعه ای محرومش کنی حالش بیشتره! ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]()
15-02-2013، 13:00
اگه من دوست پسرت بودم ، هرگز نمیزاشتم بری
I can take you places you ain't never been before به جاهایی میبردمت که تاحالا نرفتی Baby take a chance or you’ll never ever know عزیزم یه فرصت بهم بده وگرنه هرگز نمیفهمی I got money in my hands that I’d really like to blow من یه عالمه پول تو پروبالم دارم که میخوام خرجشون کنم Swag swag swag, on you بهت تکیه دادم Chillin' by the fire while we eatin’ fondue با وجود این آتیش داریم یخ میزنم و کیک شکلاتی میخوریم I don't know about me but I know about you خودمو نمیشناسم اما تورو چرا So say hello to falsetto in three two swag پس به این آهنگ گوش بده و تلوتلو بخور I’d like to be everything you want دوست دارم هرچیزی که تو میخوای بشم Hey girl, let me talk to you هی دختر بزار باهات حرف بزنم If I was your boyfriend, never let you go اگه من دوست پسرت بودم هیچوقت نمیزاشتم بری Keep you on my arm girl, you’d never be alone تورو و آغوش میگرفتم و نمیزاشتم هرگز تنها باشی I can be a gentleman, anything you want من میتونم یه جنتلمن باشم ، هرچیزی که بخوای If I was your boyfriend, I’d never let you go, I’d never let you go اگه من دوست پسرت بودم هیچوقت نمیزاشتم بری Tell me what you like yeah tell me what you don’t بهم بگو چی دوست داری چی دوست نداری I could be your Buzz Lightyear fly across the globe من میتونم باز لایترت بشم و ه طرف کره پرواز کنم I don’t never wanna fight yeah, you already know میدونی که من نمیخوام بهات دعوا کنم Imma make you shine bright like you’re laying in the snow میخوام کاری کنم بدرخشی مثه وقتی که تو برفا دراز میکشی Girlfriend, girlfriend, you could be my girlfriend تو میتونی دوست دخترم باشی You could be my girlfriend until the upper world ends تو میتونی تا ابد دوست دخترم باشی Make you dance do a spin and a twirl and کاری میکنم برقصی و بچرخی و قر بدی Voice goin crazy on this hook like a whirlwind صدامون مثه گردباد وحشتناک میشه (تکراری) I’d like to be everything you want Hey girl, let me talk to you [Chorus] If I was your boyfriend, never let you go Keep you on my arm girl, you’d never be alone I can be a gentleman, anything you want If I was your boyfriend, I’d never let you go, I’d never let you go So give me a chance, ‘cause you’re all I need girl پس بهم یه فرصت بده ، بهت نیاز دارم دختر Spend a week with your boy I’ll be calling you my girlfriend یه هفته رو باهام بگذرون و من دوست دختر صدات میکنم If I was your man, I’d never leave you girl اگه من مردت بودم هیچوقت ترکت نمیکردم I just want to love and treat you right دلم میخواد عاشقت باشم و باهات با درستی رفتار کنم
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|