امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!!

من بسیجی واقعی نیستم
اگه بسیجی بودم الآن اینجا نبودم
لطفا کار های من رو به حساب بسیج نذارید امثال من نمی تونن آینه ی خوبی برای بسیجی ها باشیم
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! 5
 سپاس شده توسط own_95
آگهی
اره راست ميگي تو اين چند وقت انقدر كاراي بسيجي هارو ديدم كه بفهمم در باطن چه موجوداتي هستن ولي در ظاهر خودشون رو يك انسان فوق العاده مومن و خوب جلوه ميدن
 سپاس شده توسط Ali MuSiC ، šhεïdα ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، בחור משוגע
اتفاقا بسیجی ها آدم های خیلی خوبو ساده ای هستن ولی خوب باید ببینید شما از رفتارشون چه برداشتی می کنید
بسیجی ها ی واقعی مثل من و امثال من نیستن بسیجی های واقعی خیلی کم هستن
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
امام خامنه ای
نمیدونم چی بگم!Exclamation
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط šhεïdα
(22-02-2013، 9:27)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا بسیجی ها آدم های خیلی خوبو ساده ای هستن ولی خوب باید ببینید شما از رفتارشون چه برداشتی می کنید

اره درسته بسيجي هاي واقعي كساني اند كه ميرن جبه و شهيد ميشن و مادر پيرشون رو مجبور به كلفتي ميكنن و اره درسته مادري كه براشون چندين سال زحمت كشيده حالا بازم بايد همون كارارو دوباره كنه
خوشبخت شين با بدبخت كردن مادراتون
باهات خیلی موافقم مرسیBig Grin
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط šhεïdα ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
لطفا حرف دهنت رو بفهم (آره لحن یه بسیجی اینه )شهدا رو مادراشون فرستادن مادر هاشون هم بدبخت نشدن می تونی بری از تک تک شون هم بپرسی جواب نده
زن یک سرباز نیست ...
امام خامنه ای
(24-02-2013، 19:06)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا حرف دهنت رو بفهم (آره لحن یه بسیجی اینه )شهدا رو مادراشون فرستادن مادر هاشون هم بدبخت نشدن می تونی بری از تک تک شون هم بپرسی جواب نده

كاملا معلومه مگه اين كه شما چشا رو بسته باشي و گوشات هم گرفته باشي كه يك مادر اجازه بده پاره تنش كسي كه حاضره به خاطره بچه هاش جون بده اجازه بده خيل راحت بچه هاش برن شهيد شن
اره ميدونم با نوكري كهنه شويي كاركردن تو مغازه ي اينو و اون زندگي مرفه اي رو در پيش گرفتن
(22-02-2013، 21:06){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2013، 9:27)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره درسته بسيجي هاي واقعي كساني اند كه ميرن جبه و شهيد ميشن و مادر پيرشون رو مجبور به كلفتي ميكنن و اره درسته مادري كه براشون چندين سال زحمت كشيده حالا بازم بايد همون كارارو دوباره كنه
خوشبخت شين با بدبخت كردن مادراتون

اگه همین شهیدا نبودن من و تو هم نبودیم...
تو دلت واسه مادرشون میسوزه...؟؟؟
اونا دلشون واسه من و تو میسوخت...
وگرنه مگه از جونشون سیر شده بودند که برن اون همه سختی بکشن و خودشون رو به کشتن بدن...؟؟؟
bethowen ...
 سپاس شده توسط reza40 ، own_95 ، šhεïdα ، яê¥нαñê
به نظر من حرف ایدین منطقی تره چون ما جوونا بسیجی با منطق و خوش برخورد کم دیدیم یا بهتره بگم کلا ندیدیمSad

بنده خدا شهدایی که جوونشون رو واسه مملکت فدا کردن ..........
و الان داره از اسم بسیجی سوء استفاده میشه
شمام الکی اعصاب خودتونو خورد نکنین تو این دور و زمونه همین ماها باید متحد باشیم نه اینکه با هم جنگ داخلی داشته باشیم

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

سپاس شده توسط own_95 ، Ali MuSiC ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان