08-02-2013، 20:55
آغوش تو گناه نيست.....
من در آغوش تو آرامش يافته ام
كه هيچ گناهي با آرامش مانوس نيست
من در آغوش تو آرامش يافته ام
كه هيچ گناهي با آرامش مانوس نيست
|
امروز آمدی که خداحافظی کنی |
|||||||||||
08-02-2013، 20:55
آغوش تو گناه نيست.....
من در آغوش تو آرامش يافته ام كه هيچ گناهي با آرامش مانوس نيست
09-02-2013، 23:20
تو مرا
آنقدر آزردي که خودم کوچ کنم از شهرت بکنم دل ز دل چون سنگت تو خيالت راحت ... مي روم از قلبت مي شوم دورترين خاطره در شب هايت تو به من مي خندي و به خود مي گويي باز مي آيد و مي سوزد از اين عشق ولي بر نمي گردم نه مي روم آنجايي که دلي بهر دلي تب دارد عشق زيباست و حرمت دارد تو بمان دلت ارزاني هر کس که دلش مثل دلت سرد و بي روح شده است سخت بيمار شده است تو بمان در شهرت
10-02-2013، 0:34
دلــگیـــر مباش .
دلت کہ گیـر باشد ، رهـــــا نمے شوی ! خـداونـد ، بنده گــاטּ ِ خود را ، با آنچہ بہ آטּ « دل » بســته اند مے آزمــاید !!
10-02-2013، 3:28
کبـــــــری،تصمیـم نمی گیرد!
دهقـــــــــان،فداکاری نمی کند! پســــر شجـاع،ترسو شده است! لوکــــــــ،بــدشانسی می آورد! پلنگـــــــ ِ صورتی،زرد شده است! میتـی کومان،استعفـا داده است! پروفسور بــالتازار، جعلی مدرک گرفته است! ای کیــو ســان،مـُـدل ِ مو عوض می کند! دو قلـــوها،دست ِ هــم را نمـــی گیــرند! رابین هـود،بــا دزد ها رفیق شده است! پینوکیـو،به فکر ِ جرّاحی ِِ بینی است! یـوگی،دوستـانش را مـی فروشـد! پـت و مـت،پُست وزارت گرفته اند! دخترک ِکبریت فروش، رفته دوبی ! ولی... ولی چوپـان ِ دروغگو،هنوز دروغ می گوید
01-03-2013، 16:49
آسمونتم می توانی همیشه بارونو تو چشمام ببینی. زمین مال زمین خوارها ،فضا مال فضا پیماها ، فقط تو مال من
05-03-2013، 16:55
حـالـا کـه رفـتـه ای
بـه درک ایـن مـ ـنـی کـه عـاشـقـت بـود را پـس بـده . .
04-05-2013، 14:47
گاهی دلم تنگ تو می شود...
به تمام دلایلی که نیستی ! و به اجبار آروم می گیرم … چه اجبار تلخی ! هی...
04-05-2013، 21:19
هی غریبه!!!
روی کسی دست گذاشتی که همه ی دنیای منه!! بی وجدان انقدر راحت بهش نگو عزیزم....
04-05-2013، 21:48
ممنون خيلي خيلي قشنك بود
05-05-2013، 11:48
بـــــراے بـــعــضی בرב هــــــا نـــــَــ می تواטּ گـــریــه کرב نـــــَــ می تـــواטּ فــــَریــــاב زב!
بـــــراے بـــعــضی בرב هــــــا فـــقـــط می تــــواטּ نـــگاه کـــرد و بی صـــِבا شکستــــــ! | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
بی خداحافظی... | |||||
عشق دیروز=فـــــــاحشهـ قصه امروز...!!! |