14-03-2013، 20:05
چه فرقی دارد
پُشت میله ها باشی یا در خیابانهای شهر در حال قدم زدن
وقتی که آرزوهایت
در حبس باشند !
پُشت میله ها باشی یا در خیابانهای شهر در حال قدم زدن
وقتی که آرزوهایت
در حبس باشند !
|
✗دلـــ♥ـــم می سـ ـ ــوزد✗ |
|||||||||||||||||||||||
14-03-2013، 20:05
چه فرقی دارد
پُشت میله ها باشی یا در خیابانهای شهر در حال قدم زدن وقتی که آرزوهایت در حبس باشند !
15-03-2013، 8:38
آشناهای غریب همیشه زیادند
آشناهایی که میایند و میروند آشناهایی که برای ما آشنایند ولی ما برای آنها... نمیدانم واقعا چرا و چگونه میشود که همه روزی آشنای غریب میشوند یکی هست ولی نیست یکی نیست ولی هست یکی میگوید هستم ولی نیست یکی میگوید نیستم ولی هست و در پایان همه بودنها و نبودنها تازه متوجه میشوی که: یکی بود هیشکی نبود این است دردی که درمانش را نمیدانند و ما هم نمیدانیم که آن یکی که هست کیست و آن هیچکس کجاست کاش میشد یافت کاش میشد شکستنی نبود کاش میشد زیر بار این همه بودن و نبودن خرد نشد.....
16-03-2013، 0:25
وقتــــــــــــی كســـــــی گفت :
"نمــــــــی تونـــــــ ــــــــم بــــی تو زنــــدگی كنــــــم" یعــــنـــــــــی به نبــــــــــودنت فكـــــــــــــــر كــــــــــــرده...!
16-03-2013، 9:01
وقتي پسردخترو تنها ميزاره [size=small]دختر دلش ميسوزه ولي پسر به همين زودي ميره با دختر ديگه دوست ميشه
![]() ![]()
16-03-2013، 14:24
حل شده ام مثل یک معما
راست می گفتی که خیلی ساده ام...
23-03-2013، 11:03
هراز گـــ ــ ــ ـــاهی ازشدت تنهــــ ـ ــ ـــایی به سرمـــ ــ
هوس اعتمـــ ــ ـ ــــــادی دوبـــ ـ ـ ــــاره می زنـــ ـ ـ ــــد... خنجــ ـ ــــرخیانتی کـ ـ ـ ـــــه درپشتمـ فرورفته در می آورمـــ می بوسمش اندکــ ـ ـ ــی نمکـ ـ ـــ به رویش می پـــ ــ ـ ــــاشمــــ دوباره برسرجــــ ـ ـ ــــایش می گـ ــ ــ ــــذارمــ ـــــ.... ازقول من به آن لعنتــ ــ ــــ ـــی بگوییـ ــ ــ ــد... خیالش تختـــ ــ ــــــ... من دیوانه هنـــ ــ ــ ـــوز به خنجرش همـ ــ ـــ وفادارمـــ ــ ــ ـــ .... !
23-03-2013، 11:12
به سلامتی کسی که هنوز دوسش داری
ولی دیگه مال تو نیست . . .
23-03-2013، 11:13
می خواستم واسه ازدست دادنت گـــــــــ ـــــــــریه کنم
ولــــــــــ ــــــــــــی.... دیدم تموم اشکـــــــــــــ ــــــــــامو برای بدست آوردنت ریـخته بــــ ـــــودم... !
23-03-2013، 11:28
درد که میگیرد قلبم... لبخند میزنم!! یادگارى توست.
23-03-2013، 11:35
میدونی سخترین لحظه تو زندگی یه عاشق کیه؟......................
وقتی بفهمه برای کسی که توم زندگیشه فقط یه تجربه ست....................... | |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
×عـــآشــقـآنــه هـــآیـی اَز دلـــ × |