16-04-2013، 15:39
بازنده منم که در را باز می گذارم شاید که بازگردی ؛ دزد هم که بیاید چیز مهمی برای بردن نمی یابد !
مهم من بودم که تو بردی …
مهم من بودم که تو بردی …
|
او رفت.... |
|||||||||||
16-04-2013، 15:39
بازنده منم که در را باز می گذارم شاید که بازگردی ؛ دزد هم که بیاید چیز مهمی برای بردن نمی یابد !
مهم من بودم که تو بردی …
16-04-2013، 16:12
عشق این روزها شباهت زیادی به آدامس داره :
اول شیرین ، بعد دوست داشتی ، سپس تکراری و خسته کننده و در آخر دور انداختنی …
16-04-2013، 16:44
از دیدن بعضی صحنه ها
نه حق داری داد بزنی نه حق داری گله کنی ! . چون دیگه به تو “هیچ ربطی” نداره . بادیدن بعضی صحنه ها فقط خرد می شی ! یه صحنه مثلِ این . . . اگه پسر باشی موهات می ریزه اگه دختر باشی قطره قطره ی اشکات
16-04-2013، 17:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-04-2013، 17:39، توسط ...Sara SHZ....)
يـه وقتايی کـه دلت گرفته،
بغض داری، آروم نـيستی، دلت براش تـنگ شده حوصلـه هيچکسو نداری بـه يــاد لحظه ای بيفت که اون همـه ی بی قراری های تو رو ديد، اما چشماشو بست و رفت.
16-04-2013، 17:41
√ مخاطبـــــ خاص ِ [زندگے] ِ مــــن...
با تمام ِ وجود مے گویم: این روز ها عَجیب دل تنگــــ ِ توام دل تنگــــِ اجابتـــــ [چشمانتــــ] دل تنگــــ ِ رنگـــ [ نِگاهتــــــ] دل تنگــــ ِ بوے [عَطرتــــــــ] تو که نیستے ... انگار زندگے بودن را کــم می آورد و بهانه گــیر نبودن استــ تو کـه[ نیستے ] دلتنگے هایت مــرا از پا در می آورند
16-04-2013، 18:07
تقصیر تو نیست ، حتما اشتباه از متصدی آرزوها بوده که تو نصیب دیگری شدی …
22-04-2013، 15:05
در خاطری که ” تویـــی ” دیگران فراموشند ،
بگذار در گوشت بگویم ” میـــخواهــمــــــــت” … این خلاصه ی ، تمام حرفای عاشقــــانه دنـــیاست …!!!
23-04-2013، 11:33
مي گويـــند پرخاشگــر شده ام!
نه! فقط هر كــس كه لحظه اي ياد تو را از ذهــنم بگيرد حتــي با يكـــ عطسه ي معمولــي نمي توانـــم سر به تنش بگــذارم...! مي گوينــد خوابــــ ندارم... نه! فقط منتظر توام ... مي ترســم چشم روي هم بگذارم و بيــآيي... چيزيــم نيستـــ! موسيقــي آرام گوش مي دهــم! اصلا اتفــاق عجيبي نيفتــآده... فقط انگــآر دارد بلايي سرــم مي آيــد...!
23-04-2013، 15:19
خودم را می نویسم
یک خانه مملو از هیچ با سه صندلی یکی برای خودم، یکی برای کسی که رفت! و یکی هم برای کسیکه یکروز میآید!!
23-04-2013، 15:24
سینمای ذهنم هر شب همان فیلم همیشگی را پخش میکند …
خاطرات بودنت را … | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|