20-04-2013، 16:49
مُردم از
سوز دلم؛
از
دل سوزیِ مَردم ...
سوز دلم؛
از
دل سوزیِ مَردم ...
|
✗دلـــ♥ـــم می سـ ـ ــوزد✗ |
||||||||||||||||||||||||||
20-04-2013، 16:49
مُردم از
سوز دلم؛ از دل سوزیِ مَردم ...
20-04-2013، 17:04
خــــــدا !!!
خــدایا دیـــــدی ...؟!! کلی بـــــاران فرستادی ، تا این لکه ها را از دلـــم بشویی ... !!! من که گــــفته بودم لکه نیست ... !!! زخــم اســــت ...
20-04-2013، 17:06
گـُفـتےْ בهـَنـم بـُوے شیر مـیـבِه و رَفـتـےْ . . .
هِے لـَعـنـَتے ْ. . . اِمـشـَبْ بـہ افـْتـخــارِتْ בَهـنـمـْــ . . . بـُوےِ مـَشـرُوبْ . . . بـُوےِ سـْیـگـار بـُوےِ בُروغْ هـَمــ مـیــבِه بـَر مےْ گـرבےْ؟؟؟
20-04-2013، 17:10
سَـــرسَـــری رد شـــو ،
و .. زنـــــدگـــــی کـن ! دقّــــت ، دق ات مــــی دهـــــد !
20-04-2013، 17:12
مــَـنــ اَگـــَـر دَر آسـِــمـــــــــآنــِــ قـــَــلـبـَـتــــ ســِــتـــآرِهــ ایــــ نـــَــــبــآشــَــمـــ ... اَبـــــــر هــَــمـــ نــِــمـــیــشـــَـوَمـــ تــــآ جـــِــلــُـویـــِــ دِرَخـــشــِــشـــِــ ســِـــتـــآرهـــ هـــآیــــ دیـــگـــَـر رآ نــَـگــیـرَمـــ ...! آســِـمـآنــَـتــــ پـُـــر سـِـتـآرِهـــ ...! تـــَـنــهـــــــــــآیــــَــمـــ … اَمـــــــــــآ دِلــــتــَـنــگــــ آغـــوشــیـــ نــــیــســتـــَــمـــ … خــَـسـتـــِــهـــ اَمــــ … وَلــــیـــ بــــهـــ تـــِــکـیـــِـهــــ گـــــــآهـ نــِـمـیـــ اَنـــدیـشـــَـمـــ … چــَــشــمــــ هـــــــــــــایــــَــمـــ تــــــَــــر هــَــســـتـــَــنــــد و قـــِـــرمـــِـــــز … وَلـــــــیـــ رآزیــــ نــــَـــدآرَمـــ … چـــــونـــ مـــُــدَتــهــآســـتـــ دیـگـــَــر کـــَـســـیـــــ رآ “خـــِــیـلــیـــ” دوسـتــــ نــــَــدآرَمـــ … فـــَــقـــَــطـــ خــــِــیــلـــــیــــ هــــــــــآ رآ دوســتـــ دآرمـــ …
20-04-2013، 17:14
تــــو ..
رو بــر میگـردانـی !... بیچـــاره مـنــ .. زیــر و رو مـی شــومـ !
20-04-2013، 17:24
باران بهانه بود آرے،
باران بهانه بود تا من حرف دلم را بزنم، باران بهانه بود، باران که کاره ای نبود! همه ی حرفم این بود: که من ِ لعنتی عاشق تو هستم!
20-04-2013، 17:30
گاهی اگر از خواب میپرم
و به تو خیره میشوم یعنی صبح به این زودی در حد مرگ دوستت دارم
20-04-2013، 17:31
مثل کشیدن کبریت در باد
دیدنت دشوار است من که به معجزه ی عشق ایمان دارم می کشم آخرین دانه ی کبریتم را در باد هر چه بــــــادا بــــــــــاد!
21-04-2013، 12:19
![]() ![]() | ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
×عـــآشــقـآنــه هـــآیـی اَز دلـــ × |