(29-04-2013، 21:27)hiva308 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلت براي كسي تنگ نشده؟برا دوستم طاهره خیلی دلم تنگ شده
تخته بازي ميكني؟نوچ
تعريفو توصيفت ازخداچيه؟خدا یه حس خیلی خوب که همیشه آدمو شرمنده میکنه با کاراش
چقدربه خونواده پايداري؟من کاریو که ازنظر خودم درست باشه میکنم
نوع سئوالااذيتت نميكنه؟نه
پاييزودوس داري؟متنفرم ازش
بهترين كادويي كه گرفتي چي بوده؟یه انگشتر که خواهرم برا زور تولدم برام گرفت
بهترين تجربت؟بهترین تجربه ایی که تاحالا داشتم شنا کردن تو دریا هست عاشق شنا کردنم
تجربه هاي تلخ داشتي؟اره-تجربه بیماری
شده اززندگي خسته بشي؟نه
تاحالاكسي رونصيحت كردي؟اره زیاد اما جوری که طرف ناراحت نشه
|
امتیاز موضوع:
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||
30-04-2013، 14:55
سلاااااااااااااااااااااااام
خوفی؟؟؟ چه خبرا؟؟؟ واقعن 17سالته؟؟؟ چقد بزرگی... فک میکردم هم سنم باشی اخرین اهنگی که گوش دادی؟؟؟چی؟؟ اخرین نفری که کُشتی؟؟؟ اخرین باری که ناهارخوردی؟؟چی؟؟ اخرین برنامه کودکی که دیدی؟؟؟ اخرین باری که مسواک زدی؟؟ اخرین باری که رفتی حموم؟؟ اخرین رمانی که خوندی؟؟ اخرین دوست پسرت؟؟؟ اخرین باری که گریه کردی؟؟؟ اخرین فیلمی که دیدی؟؟چی؟؟؟ اخرین باری که به یه نفرگفتی"دوست دارم"؟؟؟به کی؟؟چه وقت؟؟؟کجا؟؟؟ اهل کودو شهری؟؟؟ ایران رو دوست داری؟؟ دستم درد گرفت ![]() عکدمی رو میدیدی؟؟ جم میبینی؟؟؟کودوم فیلمشو دوس داری؟؟ بسه ![]() ![]() ![]() ![]()
30-04-2013، 14:55
اسم واقعیت چیه؟
چند سالته؟ کی رو دوست داری بیشتر از همه؟ (30-04-2013، 14:55)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (30-04-2013، 14:55)haryy pattr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
30-04-2013، 15:54
سلام!
چطوری دوسی؟ ![]() چه خبر؟ چی کارا می کنی؟ یه جمله بگو که خیلی دوسش داری! من چندمین دوستتت بودم؟ یه اسم دیگه بهم بده! بهم میخوره چن سالم باشه؟ من عصبیم؟ چرا؟ از من متنفری؟ خودم میدونستم :| الان چی کار می کنی؟ خاموش کنی چی کار می کنی؟ کجاها میری؟ 5 از بهترین دوستات 1- 2- 3- 4- 5- کاری باری؟ خدافظ♥
30-04-2013، 15:56
درود بر تو ای هم وطن
خب بگو ببینم اسم واقعیت پگاهه؟؟ شوخ هستی یا نه؟؟ فوتبال نگاه میکنی؟؟ سرخ یا آبی؟؟ تو اتاقت چیز خصوصی هس که نخوای کسی بینه؟؟ اهنگای شاد رو چقد گوش میدی؟؟ اها راستی از این عروسکای "انگری بردز" خوشت میاد؟؟ تو اتاقت چقد عروسک داری؟؟ خب دیگه چی بگم ![]() همین دیگه "ای هم وطن بدرود" (30-04-2013، 15:54)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (30-04-2013، 15:56)fardis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سَلآم
منو میشناسی؟! باید بشناسی؟! اسمت؟! سن؟! رشته؟! غذای مورد علاقه؟! سبک موزیک؟! رنگ مورد علاقه؟! عاشقی عایا؟! کیه؟؟! مغروری؟! خودخواهی؟! پُر رویی؟! لوسی؟! با جنبه ای؟! باحالی؟! کلا چه مدلی ؟! اسمه عشقت؟! سری بعدی تا بعد ....
01-05-2013، 12:58
(01-05-2013، 12:23)forugh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
01-05-2013، 13:05
آوآتارت چیه دقیقا؟!
چرا همش نیشت بازه؟! ![]() خوبه که عاشق نیستی ![]() | ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان