موضوعها: 15
سپاس ها 94
سپاس شده 155 بار در 79 ارسال
حالت من: هیچ کدام
مشکل اصلی بازی های انلاین (به جز تراوین) این است
تمام بازی ها اینترنت را می خورند یعنی اینتررنت پر سرعت دوای حل انهاست
یا مثلا کسانی که بازی انلاین بازی میکنند همیشه برای بازی رمز دارند که با رمز اصلا کیف نمی دهد
تراوین **من نمی گم خوبه**هم مشکل گرافیکی را حل کرده که با اینترنت کم سرعت هم می توانید بازی کنید هم مشکل رمز**البته به جز سایت تراوین.comو...که میتوانید طلا بخرید**تراوین های جدید که مردم میزنند دیگر نه میتوانید طلا بخری نه هیچ چیز فقط بعضی از اوقات به کاربران بالای فلان جمعیت 500 طلا داده میشود که همه یکسان اند
خوب ممنون که تا این جا هم یاری کردید.
باز هم مینویسم.
:229::229:
موضوعها: 99
سپاس ها 106
سپاس شده 1870 بار در 278 ارسال
03-05-2013، 8:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-05-2013، 8:39، توسط !erfan.)
افرادی مثل تو هستن که عقاید مزخرف دارن تراوین یعنی اگه میخوای قهرمان شی باید 4تا دوست باشین نوبتی 24 ساعت آنلاین باشین بدونید چجوری غارت کنید سرباز بسازید اتحاد بسازید حالا مثلا برج بابل شد تهاجم فرهنگی من خودم دو سال تراوین بازی کردم خیلی حال میداد کمک به هم اتحادی کری خونیهامون حالا بزار بهت بگم چرا تراوین فیلتر شد این بازی موجوز وزارت ارشادم داشت سالی نصف درآمد تراوین حدود 300میلیون به جیب وزارت میرفت اما برای اینکه خودشونو گنده کنن بگن ما به فکر شماییم فیلترش کردن چطور حدود 10سال تراوین تو ایران بود ولی فیلتر نمیشد اون موقع ساختن برج بابل خوب بود الآن بد شد هه:-D
شما زر نزن که اصلا تراوین بازی نکردی تراوین عادی بعد از 100روز ناتار ها آزاد میشن در سرور های اسپید بعد از یک هفته
موضوعها: 8
سپاس ها 475
سپاس شده 2706 بار در 1377 ارسال
04-05-2013، 17:49
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-05-2013، 18:03، توسط AyDiN.S.)
خيلي ذهنت مريضه تمام بازي هاي انلاين استراتژي دقيقا همينطوريه.عصر پادشاهان كه ايرانيه تراوين امپراطوران جاويد جنگ هاي جهاني نمكسيا ماناگور
بچه جون انتظار داري مردم بيان و فقط كشاورزي كنن؟اونايي كه بيكارن ميان بازي ميكنن اگه حداقل يك شبكه ي درست حسابي داشتيم ديگه بچه ها سره اين بازيها نميرفتن ولي حالا كه نداريم بچه ها مجبورن يك جوري سره خودشونو گرم كنن اون هم توي خونه هاي اپارتماني اون دكتره هم فوق العاده چرت ميگه كاشكي به جاي گوش دادن به اين س . گ پدرها يكم به عقله خودت رجوع ميكردي دانشمند
تازه من ميخوام يك بازي بسازم كه موضوعش در مورد خدايانه بعد اونوقت شما مياي ميگي اين بازي مارو به شرك پرستي دعوت ميكنه و ميخواد مارو منحرف كنه و كار صهونيستاست
موضوعها: 8
سپاس ها 475
سپاس شده 2706 بار در 1377 ارسال
ماهم در جوابت گفتيم حرفامون رو پس فردا يك بازي ميسازم به نام جنگ خدايان با بگو كار صهونيستاست باشه؟