06-05-2013، 15:27
عادت...!
چه طعم ، تلخی دارد.
وقتی آن را با عشق اشتباه بگیری .....!
چه طعم ، تلخی دارد.
وقتی آن را با عشق اشتباه بگیری .....!
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
||||||||||||||||||||||||||
06-05-2013، 15:27
عادت...!
چه طعم ، تلخی دارد. وقتی آن را با عشق اشتباه بگیری .....!
06-05-2013، 16:40
عشق همیشه نافرجام است برای درخت ها !
به آسمان هم که برسند به همدیگر نمی رسند ؛ تبر ها مگر کاری کنند !
06-05-2013، 16:56
...خاموشی بهانه است...
...مشترک مورد نظر قصد فراموشی دارد...
06-05-2013، 17:40
زیـر بـــــارآטּ مے ايستَم
ميگويَند مــُـــב است ايـטּ روزهـــآ عشـــــق بازے زير ِ بارآטּ با اشڪ هاے ابـــــر .... בل نِمے سوزانَم بَراے ابرے ڪﮧ اَز شِدت گِريــﮧ بــﮧ هِقــــ هـِــــق افتاده است ... בِلَم بَراے خُـــــوבَم مے سوزَد كه از فِشار בِلتَنگــــــے خيلي وَقت است نَفَسَـــــم بُريده بُريده و بَند استـ . . .
06-05-2013، 18:03
نه صدایش را "نازک" کرد..
نه دستانش را "آردی" از کجا باید به "گرگ" بودنش شک میکردم...!
06-05-2013، 18:53
اگــه ؛
حوصـلَشُ نـدارے .. بهـش بگــو ! امـا ؛ × هیــچ وقـت × جورے رفتـ‗__‗ـارنکـُטּ ڪـہ .. احســـاس ڪُـنہ اضـافیــہ !
06-05-2013، 23:10
روزگاری خواهد رسید همچنان که در آغوش دیگری خفته ای ، به یاد من ستاره ها را خواهی شمرد تا آرام شوی ...
دلت هوایم را خواهد کرد ... به یاد خواهی آورد باهم بودن هایمان را ... به یاد خواهی آورد خنده هایم را ... به یاد خواهی آورد اشک هایم را ... به یاد خواهی آورد آغوشم را ... مطمئنم در آن لحظه در دلت می گویی : من آغوشت را می خواهم ...
07-05-2013، 1:03
نمیبـפֿـشـمتــ !
قــبول ڪـُـטּ ؛ "هیــچ ڪَـس" جانــشـ رـآ .. بـﮧ ایــ ـטּ راפـَتـــے نمیبـפֿـشـد ..
07-05-2013، 10:39
فقــط بــاش ... همیـــن کــه هستــی کـافیستــ ــــ !
دور از مــن ... بــدون مــن ... چــه فـرقــی مـی کنــد ! گـل میخـ ــری ؟! خـوبــ ـــ استـــــ !! بــرای مــن نیستــ ــــ ؟! نبــاشد ! ! همیــن کــه رختمـ ــان زیــر یکـــ آفتــابــ ـــ خشکــــ می شــود کـافیستـــــ ... دلخـوشــم بــه ایــن حمــاقتــ ــــ شیــریـ ــن .!!
07-05-2013، 11:22
دیدی که سخت نیست تنها بدون من؟!!
دیدی صبح می شود شب ها بدون من؟!! این نبض زندگی بی وقفه می زند ... فرقی نمی کند با من...بدون من ... دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت..!! طوری نمی شود فردا بدون من ..!! | ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|