06-05-2013، 15:16
کــآر رهگـــُذر عبور اســت...
گـــآهی بَر مــی گــَردد...
گــآهــی نــه...
گـــآهی بَر مــی گــَردد...
گــآهــی نــه...
|
تــو مــال منـی.... |
||||||||||||||||||||||||||
06-05-2013، 15:16
کــآر رهگـــُذر عبور اســت...
گـــآهی بَر مــی گــَردد... گــآهــی نــه...
06-05-2013، 19:03
█▀▀❤▀▀▀▄▄▀▀▀▀▄▄▀▀▀▀❤▀▀█
█▄▄בلـتنگــے حس عـجـیبـے است ▄▄█ █▄▄ کـﮧ گآهـے تـو رآیآבمِ مے آورב ▄▄█ █▄▄ گــ♥ــــ♥ــآهـے یـعنـے همیشه ▄▄█ █▄▄ گــــــ♥0♥ــــآهـے یـعنـے الــآט ▄▄█ █▄▄❤▄▄▄▀▀▄▄▄▄▀▀▄▄▄▄❤▄▄█
07-05-2013، 11:42
همين که سرت را روي شانه ام مي گذاري
و به خواب مي روي آرامش آوار مي شود روي دلم يکهو لحظه هاي روشن با تو بودن کاش تمام نشود
07-05-2013، 12:02
یــآدَتــ بـآشــَد!
هَمـِـہ ے قـَرآردآدهـآ رآ کـِہ روے ِ کـآغَـذهـآے ِ بے جـآن نـِمےنـِویسَـند! بَـعضے از عَهــدهـآ رآ روے ِ قـَلبــ ـهـآے ِ هـَمـ مےنـِویـسیمـ ... حـَوآستــ بـِہ ایـن عـَهــد هـآے ِ غـِیـر ِ کـآغـَذے بـآشـَد ... شِکـَستـَنـِشـآن یـِکــ آدَمـ رآ مےشِکـَنـد ... حـَوآسَـتــ باشَـد یـِکــ آدَمـ رآ ...
07-05-2013، 12:13
تلنگر کوچکی است بــاران
وقتی فراموش میکنیم آسمان کجاست ...
07-05-2013، 14:46
با صداقت مینویسم من اسیر نازتم
گر بخواهی یا نخواهی نازنینم یادتم .
07-05-2013، 16:04
لمس کن کلماتی را
که برایت می نویسم تابخوانی و بفهمی چقدر جایت خالیست تا بدانی نبودنت آزارم میدهد لمس کن نوشته هایی را که لمس ناشدنیست که ازقلبم بر قلم وکاغذ میچکد لمس کن گونه هایم را که خیس اشک است و پر شیار لمس کن لحظه هایم را تویی که میدانی من چگونه عاشقت هستم لمس کن این با تو نبودن ها را لمس کن همیشه عاشقت میمانم دوستت دارم ای بهترین بهانه ام...
07-05-2013، 16:39
این شب ها که نیستی.... قرارمان باشد پای تابیدن های ماه....
حواسم هست که تو هم همان ماهی را می بینی که من می بینم اینجا... بدون تو.... قرارمان باشد با ماه... برساند نگاهم را به نگاهت ... بی کم و کاست... ماه من!....
07-05-2013، 16:41
غــــ ـــم را مــےنویسمــ بـ ـا " قافــــ "
شـایـב بشـوב جـا بگـذارمـشـ ـاלּ بالـاے قلــہ ـهـاے معـروفـــ ڪـوه ِ افسـانــہ اـےـَـش בنبالــہ " میمـ " ـَـش را بگیـ ـــرمـ و تنـ ـمـ را بسـپــ ـارمـ بـ ه سـقـــ ــوط آزاב مـیان مــ ـحبتـــہ ڪســے ڪــ ه آغـ ـوشش فرسنـگـ هـا از قلــہ " قافـــــ " غـ ـمـ هـایمـ فاصـلـ ه בارב یڪ روز خـواهـمـ فهمیـــ ـב ڪـ ه آرامشـ هـمـ مثـل قلــہ ـهاـے قافـــــ افسانــہ استــْـ همیشــہ مـ ـטּ خـواهمــ مــانـב و مـوج ِ غـ ـمـ ـهایــے ڪـ ه تمامــے نــבارنـב
07-05-2013، 16:52
در انــتظــار هيــچ کــس نــيســتم
اما هــنوز وقــتي نــويز مــوبايل روي اسپــيکر مــي افتد دلــم مي لرزد شــايد تـو بــاشي...
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|