08-05-2013، 14:12
زیاבے" عـاشقــ نشـפּ ..
"زیاבے" اعتـمـاב نـکـُלּ ...
چـפּלּ همـפּלּ "زیاבے" بعـבا "زیاבے" בاغـونـت مےکنــہ!
"زیاבے" اعتـمـاב نـکـُלּ ...
چـפּלּ همـפּלּ "زیاבے" بعـבا "زیاבے" בاغـونـت مےکنــہ!

|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
|||||
08-05-2013، 14:12
زیاבے" عـاشقــ نشـפּ ..
"زیاבے" اعتـمـاב نـکـُלּ ... چـפּלּ همـפּלּ "زیاבے" بعـבا "زیاבے" בاغـونـت مےکنــہ! ![]()
08-05-2013، 14:13
شبیه برگ پائیزی، پس از تو قسمت بادم خداحافظ، ولی هرگز نخواهی رفت از یادم
خداحافظ، و این یعنی در اندوه تو می میرم در این تنهایی مطلق، که می بندد به زنجیرم؟ و بی تو لحظه ای حتی دلم طاقت نمی آرد و برف نا امیدی بر سرم یکریز می بارد چگونه بگذرم از عشق، از دلبستگی هایم؟ چگونه می روی با اینکه می دانی چه تنهایم؟ خداحافظ، تو ای هم پای شبهای غزل خوانی خداحافظ، به پایان آمد این دیدار پنهانی خداحافظ، بدون تو گمان کردی که می مانم؟! خداحافظ، بدون من یقین دارم که می مانی!!!
08-05-2013، 14:15
تــ
ــو هــم " تــلـــــخ " بــــوבے
تــلـــــخ (!) בرســـت مثــــل قطــــرہ هــآے فـلـــج اطفــالــــــے ڪـــہ בر ڪـــوבڪـــے بـــہ خـــورבم مـــے בاننـــــב غـــافـــل از اینڪـــہ ایــــלּ بــــار ... تلخــــــے تــو בلـــم را فلــج كرב ...
08-05-2013، 14:26
دستام درد ندارن
وقتی برات نامه مینویسم ولی قلبم درد میگیره وقتی جوابمو نمیدی
08-05-2013، 14:27
میــــــشِه تَـــنهایی بــ ــازی کَــرد! ..
میـــشِه تَـــنهایی خـــَندیـد .. میــــــشِه تَـــنهایی ســَفَر کـــَرد! ولـــی خـــِیلی ســـَختِه تـــَنهایی ... تـــــَنهایی رو تَـــحـــَمُل کـــــَرد!-_-
08-05-2013، 14:40
بترس از کسی که اسم هرزگی هایش را بگذارد آزادی...!!
اسم نگرانی هایت را بگذارد گیر دادن ...!! و برای بی تفاوتی هایش اعتماد داشتن به تو را بهانه کند.!!!
08-05-2013، 15:39
عشق پاک و واقعی تنها دلیل زندگی است !
08-05-2013، 15:47
بــِهـ دُعـــــا دُعـــا اُفتـــاده اے
بَــــراے ِ دیــدن ِ تِکـــهـ هـــــایَـــش؟ کـــمے نــــزدیـــک بیـــــا نمیبیــــنے؟؟؟ مُـــدتــ هـــــآســـتــ شکستـــهـ تــــو دعـــاهـــایــَتـــــ را هَــدر نَــکُـــن!!!
08-05-2013، 15:58
قلمی خواهم ساخت از نی باغ بهشت ، جوهر از شیشه ذات ، کاغذ از صفحه دل ، نور از شمع حیات ، تا بنویسم همه جا نام زیبای تو را …
08-05-2013، 16:34
خیالـت راحـت باشـد , چیــزی نشـده
یک شکسـت عاطفـی سـاده ؛ دوستـش داشتـم , دوستـم داشت دوستـش دارم , دیگـر دوستــم نـدارد مانـــــده ام , رفتـــــه هستـــــم , ولــــی او نیـــست به همیـن سادگی ... فقــــط ... فقـط یک نفــر ایـن حـوالی بـدجــــوری... سیگـــــــــاری شده.... | |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|