امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آهای آریایی ها

:am4::am4::am4::am4: کف کردم قیافموببینین

اینجاهمه چی درهمه123123
:moi:کاراته باز:cool:

نامرداش سپاس ندن
 سپاس شده توسط ☺helia☺
آگهی
از چه نظر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته دخــترم
.
.
ولی با غرور مـــــردونه م نابودت میکنم !

آهای آریایی ها 9
 سپاس شده توسط fati21
(13-05-2013، 14:12)fardis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایران با اسلام یعنی عرب
ولی درواقع ایران یعنی زرتشت
ما در کشورمون نباید چیزی به اسم بسیجی یا آخوند داشته باشیم
چرا استفاده از کلمات خارجی رو ممنوع کردن ولی به جاش گفتن اگه از کلمات عربی استفاده کنین ثواب داره (مثه صلوات)
این نمازی رو که شماها دارین میخونین ، معنیش رو هم میفهمین؟ خب وقتی نمیفهمین دارین به خدا چی میگین دوباره میاین ....!!!!!!!!
ههههههیییی چی بگم!!!!!!Huh
یه دفعه بیا بگو محرم و عاشورا و تاسوعا هم زبونم لال چرت و پرته دیگه چرا الکی برای خودتون زرتشت زرتشت میکنید الکی کوروش کبیر رو تو قبر میلرزونید چرا بین خوب و خوب ترین میرین سراغه خوب؟؟؟ خدا اومده دینش رو برای کامل تر شدن به زبان عرب ابلاغ کرده وگرنه گوره بابای هرچی عربه مفت خور و بی غیرته چرا خودتونو گول میزنین و چرت میگین؟؟؟؟ یه ذره باز فکر کنید الکی تعصبی نباشید شما از زرتشت و آریایی فقط اسمش رو یاد گرفتید نه روشه کبیر بودن و کوروش شدن برای همه ی امثاله شماها متاسفم

سپاس شده توسط fati21 ، هاناجون
اره من این تاسوعا و عاشورا رو هم خیلی قبول ندارم.
چرا باید برای یه عرب مراسم سوگواری باشکوهی رو بگیریم ولی برای یه ایرانی مثل کوروش فقط اسمشو باقی بذاریم اونم چجوری باقی گذاشتیم
الان بری شیراز می بینی که حتی پله های کاخش رو هم درست نکردن
درسته دخــترم
.
.

آهای آریایی ها 9
 سپاس شده توسط fati21
(14-05-2013، 13:26)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در مورد مسلمان نبودن ما که هیچ شکی درش نیست
اگه همین الان قیامت بشه تقریبا 99 درصد ما میریم صاف جهنم (خودم که نفر اول شوت می شم وسط جهنم )

مسئله چادر هم مال دین ماست
کسی قبول نداره نپوشه از نظر من اشکالی نداره دوستان Wink

شما نفر دومی
بهت قول می دم نفر اول خودم هستم

(14-05-2013، 13:21)Anahita.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2013، 17:48)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینید اسم انتخاب کردن یه مسئله شخصی و خانوادگی
درضمن سفارش شده اسم فرزندان زیبا باشه
نه اسم هایی که معادل ان در زبان های انگلیسی - فرانسوی و ... میشه سگ و گربه و ...Big Grin

درضمن دین هم یه مسئله شخصیه طرف می خواد بره بت پرست بشه به من چه ولی توی اون دنیا یه مقدار گرز و شلاق و اتش نوش جان می کنه

يعني فقط اسم هاي عربي زيبا هستن؟؟؟
يعني الان اسم من " آناهيتا " كه يه اسم اصيل فارسي هستش زيبايي نداره؟؟؟
من توي يه كتاب خوندم كه پيامبر گفتند كه اسم هايي كه بر فرزندانتان ميگذاريد بامعني باشند!!! نگفتند كه فقط اسم هاي فاطمه و زهرا را انتخاب كنيد!!
آناهيتا هم يعني بانوي پاك و بي عيب!!!!

درضمن الان چه بسيجي ها و چه بقيه مردم ايران مسلمان واقعي نيستن فقط اداي يه مسلمانو در ميارن حتي خانوماي چادري!!!!
من چادر نميپوشم يعني متنفرم از چادر ولي از اكثر خانوماي چادري خيلي مسلمان ترم!

اتفاقا کی گفته اسمای اصیل ایرانی زشت و بی معنی هستن هر اسمی برای خودش معنی داره
که اتفاقا اسمای ایران باستان هم خیلی پر معنی و زیبا هستن من که مخالف این موضوع نیستم
ولی خوب اسمای فاطمه و زهرا هم قشنگ هستن و انتخاب این اسم ها از اعتقادات مادر و پدر سرچشمه می گیره
مسلمان واقعی بودن خیلی سخته و هیچ کس هم نمی تونه این ادعا رو داشته باشه که مسمان واقعی هست
امثال شما باطن زیبایی دارید باطن خوبی حالا شاید ظاهرتون از نظر من و امثال من قشنگ نباشه
ولی امثال من ظاهرمون رو خوب جلوه می دیم (این صحبتای کسی هست که همه ی ما بسیجی ها می گیم عشقمونه )

(14-05-2013، 13:46)شیداجاویدان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2013، 14:33)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا کی گفته مسلمون یعنی عرب
تمام یاران امام زمان عجم هستن
هر دینی روحانی داره خوب اسلام هم داره
هم انجمنی ها من هم می دونم بعضی اوقات بسیجی ها خوب نیستن ولی یه کم فکر کنین اگه اونا نبودن که ما الآن زیر سلطه ی همون عربا بودیم که
تازه مگه غیر از اینه که رفتن شهدا باعث شد ایران بمونه

ازچه منبع مطمئنی حرف میزنی اخه خودتم میفهمی چی میگی ماهم قبول داریم شهدا ایرانونجات دادن ولی اوناعرب نبودن میفهمی ایرانی بودن وب خاطرخاک ایران جنگیدن نه اسلام

(13-05-2013، 14:12)fardis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایران با اسلام یعنی عرب
چرا استفاده از کلمات خارجی رو ممنوع کردن ولی به جاش گفتن اگه از کلمات عربی استفاده کنین ثواب داره (مثه صلوات)
این نمازی رو که شماها دارین میخونین ، معنیش رو هم میفهمین؟ خب وقتی نمیفهمین دارین به خدا چی میگین دوباره میاین ....!!!!!!!!

دقیقاکاملاموافقم Sleepy

(14-05-2013، 8:18)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسلام کامل چون خدا و رسولش گفتند و خدا وعده دادن مانند سایر ادیان در کتاب قران تحریف صورت نگیره

مثلا گوشت خود در ایین های اسلام - یهود و مسیحی حرامه ولی امروزه در دو ایین اسلام و یهود حرام است ولی در ایین مسیحیت حلال !

به هر حال دین رو یه بار دیگه هم می گم بسته به تفکر و ذهن و اندیشه فرد است
این هم دین
وهابی
بودایی
بت پرست
برهمایی
بی دین
مسیحی
یهود
زردشت
ایین مانی
گاوپرستی
جن پرستی
شیطان پرستی
و ...
Wink
واقعامتاسفم واسه افکارت تورسما داری به اسمهای کشورهای دیگه توهین میکنی درضمن توازمطمئنی کجا اخه!!!!! بعدش ما ایرانی هستیم وباید وبایداسممون ایرانی باشه نه توهین میکنم فقط حقیقتومیگم درضمن جناب عالی که اینقدسنگ عربوب سینه میزنی تا الان ازبچه گی به چیزی که مخوری میگی غذا وعربا توفرهنگ ماجادادن ب زبان عربی غذا به مدفوع شترمیگن!!!!!!!بله

شهدا با نوای یا حسین به جبهه رفتن نه شعر ای ایران

(14-05-2013، 16:35){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

11سال جلوي بچه ها قران عربي ميذارن و بچه ها هم به زور چند سورش رو حفظ ميكنند يا رو خونيش ميكنن اما دقيقا مطالبي رو ميخونن و از بر ميكنن كه هيچ معني و درك كاملي ازش ندارن.من موندم واقعا قران به زبان عربي خوندن وقتي كه معنيش رو نميفهميم فايدش چيه؟

شما خودت فقط متن عربی رو می خونی چرا همگانیش می کنی الآن همه ی کلاس قرآن ها دارن با معنی یاد می دن
اول کلمه به کلمه رو معنی می کنن بعد به بچهها یاد می دن
ما الآن تو نظام آموزشیمون یاد گرفتن معنی قرآن الزامیه ولی حفظ سوره هاش نه
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
آهای آریایی ها 9
 سپاس شده توسط fati21 ، هاناجون
(12-05-2013، 8:27){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايراني و اريايي يعني زرتشت.ايران عربي يعني اسلام

دقیقاBlush
شايد ميان اين همه نامردي بايد شيطان را ستود که دروغ نگفت . .

جهنم را به جان خريد اما

تظاهر به دوست داشتن آدم نکرد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آهای آریایی ها 9
 سپاس شده توسط ☺helia☺
(15-05-2013، 6:43){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2013، 19:07)شیداجاویدان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2013، 18:23){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2013، 17:47)شیداجاویدان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2013، 17:21){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه المان نازي تو جنگ جهاني پيروز ميشد و رضا خان رو تخت بود الان ما بايد امريكا ميبوديم و امريكا ايرانUndecided

نه عاقا ایناهمش بازیه سیاسته درضمن من درهرشرایطی دوس ندارم کشورم تحت کنترل بیگانه باشه ولی من رضاخانوقبول دارم وتقعامردقدرت ولی پسرش ............خااااااااااک: @

25r3025r30واي خدا جون
چه ربطي به كنترل بيگانگان داره؟نازي ميدوني چي بوده؟شعاره هيتلر ميدوني چي بوده؟اصلا ميفهمي من چي ميگم؟25r3025r30

المان نازي در زماني كه انگليسي ها داشتن مملكتمون رو استثمار ميكردن بهمون خيلي كمك كردن و به رضا خان طريقه ي ساخت انواع اسلحه ناوگان هاي جنگي رو مي اموختند به طوري كه اگه انگليسي ها شبانه به جنوب ايران حمله نميكردند برد ايران 90درصد بود و اينا همش در زمان رضا خان والمان هيتلري اتفاق افتاد اون زمان رضاخان به خاطره هيتلر جلوي انگليس و روسيه و فرانسه و امريكا واستاد و واسه همينم انگليسي ها تبعيدش كردند
بذار وقتي ك برگشتم بقيش هم ميگم

: @شومانگرفتی عاقامنم همینومیگم اگه المان کمک کردخودستش دردنکنه من کلا ازبیگانه هابیزارم چون خیلی ازشون کشیدم دخالت نمیخوایم حالاگرفتی: @: @: @: @

(14-05-2013، 18:23){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2013، 17:47)شیداجاویدان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2013، 17:21){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه المان نازي تو جنگ جهاني پيروز ميشد و رضا خان رو تخت بود الان ما بايد امريكا ميبوديم و امريكا ايرانUndecided

نه عاقا ایناهمش بازیه سیاسته درضمن من درهرشرایطی دوس ندارم کشورم تحت کنترل بیگانه باشه ولی من رضاخانوقبول دارم وتقعامردقدرت ولی پسرش ............خااااااااااک: @

25r3025r30واي خدا جون
چه ربطي به كنترل بيگانگان داره؟نازي ميدوني چي بوده؟شعاره هيتلر ميدوني چي بوده؟اصلا ميفهمي لازم نکرده زحمت نکش من خدای تاریخم ایناروازبرم تازه یه چیزی بهترشم اوکی حرف من یه چی دیگه بود

[quote='{{♥♥♥ aydin ♥♥♥}}' pid='672267' dateline='1368541279']

25r3025r30واي خدا جون
چه ربطي به كنترل بيگانگان داره؟نازي ميدوني چي بوده؟شعاره هيتلر ميدوني چي بوده؟اصلا ميفهمي من چي ميگم؟25r3025r30

المان نازي در زماني كه انگليسي ها داشتن مملكتمون رو استثمار ميكردن بهمون خيلي كمك كردن و به رضا خان طريقه ي ساخت انواع اسلحه ناوگان هاي جنگي رو مي اموختند به طوري كه اگه انگليسي ها شبانه به جنوب ايران حمله نميكردند برد ايران 90درصد بود و اينا همش در زمان رضا خان والمان هيتلري اتفاق افتاد اون زمان رضاخان به خاطره هيتلر جلوي انگليس و روسيه و فرانسه و امريكا واستاد و واسه همينم انگليسي ها تبعيدش كردند
بذار وقتي ك برگشتم بقيش هم ميگم

لازم نکرده عاقامن اینارو ازبرم خدای تاریخم زندگیم توتاریخ خلاصه شده زحمت نکش توحرف منو نفهمیدی من ب شخصه عاشق هیتلر والمانم چون نژاداریای دارن منظورمن اینه که ایران ما اگه عقب افتاده فقط ب خاطردخالت بیگانه هاس حالاچه خوب چه بد المان کمک کرد دستش دردنکنه ولی ب نظرم رضاخان خودش باعث سقوط خودش شد گرفتی فقط ب خاطردخالت کشورهای دیگه : @: @: @: @: @

انگليسيها گرفتند امريكا رو ساختند و با چند قرن جلوتر بودن نسبت به امريكا امريكا رو قشنگ از زير بنا درست كردن المان هم ميخواست همچين كاري تو ايران كنه كه ايرانه مثله خودش قوي كنه
خودش باعث سقوطش شد؟يا به خاطره دخالت كشوراي ديگه؟كاملا معلومه كه اصلا اهله تاريخ نيستي فقط اون چيزايي كه معلما بهت گفتن رو ياد گرفتي
انگليسيها براي فرستادن اذوقه از جنوب به شمال ايران به رضاخان دستور دادند كه يك ريل بكشند كه از جنوب تا شمال ايران كشيده شده باشه و رضاخان هم اين كارو كرد و موقع جنگ جهاني انگليسا كه اومدن از اين ريل استفاده كنن رضاخان امروز و فردا كرد كه در نهايت كه انگليسيها فهميدند رضاخان با هيتلره اونو دستگير كردند و به جزيره ي دور افتاده اي تبعيد كردند
با دخالت بيگانگان مشكل داري مشكله خودته ولي دخالت المانا خوب بوده
آلمانی ها اگه دلشون برا ما می سوخت به جا ماهی دادن بهمون ماهی گیری یاد می دادن
شما الآن همش دارین می گین که چرا حجاب زوریه و می گین این صلب آزادیه
خوب یعنی اجباری کردن بی حجابی صلب آزادی نیست
الآن شما می گین که چرا سایتا فیلتر می شن چرا نمی زارن آدم تو اینترنت آزاد باشیم اون وقت از کسی حمایت می کنین که تو اولین اقداماتش تمام روزنامه هارو تعطیل کرد
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
امام خامنه ای
آهای آریایی ها 9
من حرفتون رو قبول دارم
ولی ایران کلا خرابه ....!!!! تنها این مسئله حجاب و اینترنت نیس که
درسته دخــترم
.
.

آهای آریایی ها 9
(16-05-2013، 12:04){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن دلش میخواهد بدون آستین بپوشددلش میخواهد موهایش را باز بگذارد
دلش میخواهد پاشنه بلند به پا کند
ذات زن این است که به خود برسد و مانند طاووس که تا متوجه نگاه دیگران میشود ،
پرهایش را باز میکند ، خودنمایی کند
معنی کارش این نیست که فکرش یا خودش منحرف است
تو ... تو ... تویی که باید چشمهات رو بشویی و با دید دیگری به زن نگاه کنی.
ای لعنت به کسانی که زیبایی زن را انحراف میدانند!!

می دونی منی که فکر می کنید خیلی مذهبی هستم
همیشه با مادرم این دعوا رو دارم که من که نباید روبنده بزنم تا مردا کناه نکنن این مردا هستن که باید چشماشون رو جمع کنن
همون اندازه که مرد هوس رونه خوب زن هم دلش می خواد خود آرایی کنه اما فکر کنید که زن بخواد تمام زیبایی هاش رو به نمایش بزاره خوب اون وقت ارزش خودش رو از دست می ده
اون وقت می شه یه مانکن مگه آدم تا چند وقت یه مانکن رو نگاه می کنه
هیچ زنی حاضر نیست که یک درصد از فکر یه مرد برای یه زن غریبه باشه در حالی که وقتی زن خود آرایی کنه نا خود آگاه مرد هم ذهنش درگیر می شه
تازه ما نمی تونیم بگیم مرد نگاش همش پایین باشه تا زن تو جامعه آزادی تمام داشته باشه
و نمی تونیم بگیم زن روبنده بزنه تا مرد بتونه هر طوری که می خواد چشم چرونی کنه
در هر دوحالات آزادی باید تا حدی باشه که به آزادی جسمی و روحی طرف مقابل لطمه نزنه
زن یک سرباز نیست ...
امام خامنه ای
آهای آریایی ها 9
(16-05-2013، 15:42)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2013، 13:26)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در مورد مسلمان نبودن ما که هیچ شکی درش نیست
اگه همین الان قیامت بشه تقریبا 99 درصد ما میریم صاف جهنم (خودم که نفر اول شوت می شم وسط جهنم )

مسئله چادر هم مال دین ماست
کسی قبول نداره نپوشه از نظر من اشکالی نداره دوستان Wink

شما نفر دومی
بهت قول می دم نفر اول خودم هستم

(14-05-2013، 13:21)Anahita.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2013، 17:48)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینید اسم انتخاب کردن یه مسئله شخصی و خانوادگی
درضمن سفارش شده اسم فرزندان زیبا باشه
نه اسم هایی که معادل ان در زبان های انگلیسی - فرانسوی و ... میشه سگ و گربه و ...Big Grin

درضمن دین هم یه مسئله شخصیه طرف می خواد بره بت پرست بشه به من چه ولی توی اون دنیا یه مقدار گرز و شلاق و اتش نوش جان می کنه

يعني فقط اسم هاي عربي زيبا هستن؟؟؟
يعني الان اسم من " آناهيتا " كه يه اسم اصيل فارسي هستش زيبايي نداره؟؟؟
من توي يه كتاب خوندم كه پيامبر گفتند كه اسم هايي كه بر فرزندانتان ميگذاريد بامعني باشند!!! نگفتند كه فقط اسم هاي فاطمه و زهرا را انتخاب كنيد!!
آناهيتا هم يعني بانوي پاك و بي عيب!!!!

درضمن الان چه بسيجي ها و چه بقيه مردم ايران مسلمان واقعي نيستن فقط اداي يه مسلمانو در ميارن حتي خانوماي چادري!!!!
من چادر نميپوشم يعني متنفرم از چادر ولي از اكثر خانوماي چادري خيلي مسلمان ترم!

اتفاقا کی گفته اسمای اصیل ایرانی زشت و بی معنی هستن هر اسمی برای خودش معنی داره
که اتفاقا اسمای ایران باستان هم خیلی پر معنی و زیبا هستن من که مخالف این موضوع نیستم
ولی خوب اسمای فاطمه و زهرا هم قشنگ هستن و انتخاب این اسم ها از اعتقادات مادر و پدر سرچشمه می گیره
مسلمان واقعی بودن خیلی سخته و هیچ کس هم نمی تونه این ادعا رو داشته باشه که مسمان واقعی هست
امثال شما باطن زیبایی دارید باطن خوبی حالا شاید ظاهرتون از نظر من و امثال من قشنگ نباشه
ولی امثال من ظاهرمون رو خوب جلوه می دیم (این صحبتای کسی هست که همه ی ما بسیجی ها می گیم عشقمونه )

(14-05-2013، 13:46)شیداجاویدان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2013، 14:33)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا کی گفته مسلمون یعنی عرب
تمام یاران امام زمان عجم هستن
هر دینی روحانی داره خوب اسلام هم داره
هم انجمنی ها من هم می دونم بعضی اوقات بسیجی ها خوب نیستن ولی یه کم فکر کنین اگه اونا نبودن که ما الآن زیر سلطه ی همون عربا بودیم که
تازه مگه غیر از اینه که رفتن شهدا باعث شد ایران بمونه

ازچه منبع مطمئنی حرف میزنی اخه خودتم میفهمی چی میگی ماهم قبول داریم شهدا ایرانونجات دادن ولی اوناعرب نبودن میفهمی ایرانی بودن وب خاطرخاک ایران جنگیدن نه اسلام

ایران با اسلام یعنی عرب

دقیقاکاملاموافقم Sleepy

(14-05-2013، 8:18)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسلام کامل چون خدا و رسولش گفتند و خدا وعده دادن مانند سایر ادیان در کتاب قران تحریف صورت نگیره

مثلا گوشت خود در ایین های اسلام - یهود و مسیحی حرامه ولی امروزه در دو ایین اسلام و یهود حرام است ولی در ایین مسیحیت حلال !

به هر حال دین رو یه بار دیگه هم می گم بسته به تفکر و ذهن و اندیشه فرد است
این هم دین
وهابی
بودایی
بت پرست
برهمایی
بی دین
مسیحی
یهود
زردشت
ایین مانی
گاوپرستی
جن پرستی
شیطان پرستی
و ...
Wink
واقعامتاسفم واسه افکارت تورسما داری به اسمهای کشورهای دیگه توهین میکنی درضمن توازمطمئنی کجا اخه!!!!! بعدش ما ایرانی هستیم وباید وبایداسممون ایرانی باشه نه توهین میکنم فقط حقیقتومیگم درضمن جناب عالی که اینقدسنگ عربوب سینه میزنی تا الان ازبچه گی به چیزی که مخوری میگی غذا وعربا توفرهنگ ماجادادن ب زبان عربی غذا به مدفوع شترمیگن!!!!!!!بله

شهدا با نوای یا حسین به جبهه رفتن نه شعر ای ایران

(14-05-2013، 16:35){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

11سال جلوي بچه ها قران عربي ميذارن و بچه ها هم به زور چند سورش رو حفظ ميكنند يا رو خونيش ميكنن اما دقيقا مطالبي رو ميخونن و از بر ميكنن كه هيچ معني و درك كاملي ازش ندارن.من موندم واقعا قران به زبان عربي خوندن وقتي كه معنيش رو نميفهميم فايدش چيه؟

شما خودت فقط متن عربی رو می خونی چرا همگانیش می کنی الآن همه ی کلاس قرآن ها دارن با معنی یاد می دن
اول کلمه به کلمه رو معنی می کنن بعد به بچهها یاد می دن
ما الآن تو نظام آموزشیمون یاد گرفتن معنی قرآن الزامیه ولی حفظ سوره هاش نه

بسيجي جوابم رو دارم به ترتيب پاسخاي خودت ميدم

شما كه ميگي من نفره اولم كه ميرم تو جهنم يعني به رحيم بودن خدا اعتقاد نداري؟والله كه تو زرتشت ميگن انهايي كه به خداوند ايمان اوردند رستگار ميشوند اين يعني داري دين خودتو نقص ميكني

در مورد اسم كه گفتي اصلا داري با يكي ديگه بحث ميكني اما:از نظره خودتون شما ظاهرتون رو اراسته ميكنيد ولي از نظره ما شما ظاهرتون رو زشت ميكنيد

پس ميشه گفت شهدا در واقع وطن فروشن پس ارزش حتي يك صلوات هم ندارن

تا جايي كه من ميدونم يك كتاب قران هستش كه توش متن عربيه و يك كتاب هستش كه توش بعضي از ايات و كلمات رو معني ميكنه من منظورم كتاب دومي نيست منظورم اينه كه اصلا نبايد متن عربي بخونيم يعني معني ايات رو بخونيم در واقع كتاب اوليه اصلا وجود نداشته باشه فهميدي؟

دوستيه المان و ايران فقط يك الي دوسال طول كشيد كه تو اون زمان وضع ايران فوق العاده بهتر شد و رضاخان كه بدنبال ايجاد داشنگاه بود با تصميم حسابي موافقت كرد فقط كسايي كه از تاريخ سردرميارن ميفهمن چي ميگم
روزنامه هارو تعطيل كرد اين براي اين بود كه به روزنامه دارا بفهمونه كه مطلبي عليه دولت ننويسن دقيقااااااااا مثله الان البته بعد از چندوقتي به روزنامه دارا اجازه ي انتشار مقاله داد ولي درست عينه الان كه روزنامه نگاره يك مطلب عليه دولت نوشت از احمدي نژاد بد گفت و از طرف دولت بسته شد يا مجله ي همشهري جوان كه از طرف دولت خريداري شد و يك عده بسيجي ريختن توش و مجله رو به .... كشيدن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان