:am4::am4::am4::am4: کف کردم قیافموببینین
اینجاهمه چی درهمه
اینجاهمه چی درهمه

|
آهای آریایی ها |
||||||||||||||||||||
:am4::am4::am4::am4: کف کردم قیافموببینین
اینجاهمه چی درهمه ![]() ![]()
16-05-2013، 14:34
از چه نظر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
16-05-2013، 14:52
(13-05-2013، 14:12)fardis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه دفعه بیا بگو محرم و عاشورا و تاسوعا هم زبونم لال چرت و پرته دیگه چرا الکی برای خودتون زرتشت زرتشت میکنید الکی کوروش کبیر رو تو قبر میلرزونید چرا بین خوب و خوب ترین میرین سراغه خوب؟؟؟ خدا اومده دینش رو برای کامل تر شدن به زبان عرب ابلاغ کرده وگرنه گوره بابای هرچی عربه مفت خور و بی غیرته چرا خودتونو گول میزنین و چرت میگین؟؟؟؟ یه ذره باز فکر کنید الکی تعصبی نباشید شما از زرتشت و آریایی فقط اسمش رو یاد گرفتید نه روشه کبیر بودن و کوروش شدن برای همه ی امثاله شماها متاسفم
16-05-2013، 15:05
اره من این تاسوعا و عاشورا رو هم خیلی قبول ندارم.
چرا باید برای یه عرب مراسم سوگواری باشکوهی رو بگیریم ولی برای یه ایرانی مثل کوروش فقط اسمشو باقی بذاریم اونم چجوری باقی گذاشتیم الان بری شیراز می بینی که حتی پله های کاخش رو هم درست نکردن
(14-05-2013، 13:26)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما نفر دومی بهت قول می دم نفر اول خودم هستم (14-05-2013، 13:21)Anahita.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اتفاقا کی گفته اسمای اصیل ایرانی زشت و بی معنی هستن هر اسمی برای خودش معنی داره که اتفاقا اسمای ایران باستان هم خیلی پر معنی و زیبا هستن من که مخالف این موضوع نیستم ولی خوب اسمای فاطمه و زهرا هم قشنگ هستن و انتخاب این اسم ها از اعتقادات مادر و پدر سرچشمه می گیره مسلمان واقعی بودن خیلی سخته و هیچ کس هم نمی تونه این ادعا رو داشته باشه که مسمان واقعی هست امثال شما باطن زیبایی دارید باطن خوبی حالا شاید ظاهرتون از نظر من و امثال من قشنگ نباشه ولی امثال من ظاهرمون رو خوب جلوه می دیم (این صحبتای کسی هست که همه ی ما بسیجی ها می گیم عشقمونه ) (14-05-2013، 13:46)شیداجاویدان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شهدا با نوای یا حسین به جبهه رفتن نه شعر ای ایران (14-05-2013، 16:35){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما خودت فقط متن عربی رو می خونی چرا همگانیش می کنی الآن همه ی کلاس قرآن ها دارن با معنی یاد می دن اول کلمه به کلمه رو معنی می کنن بعد به بچهها یاد می دن ما الآن تو نظام آموزشیمون یاد گرفتن معنی قرآن الزامیه ولی حفظ سوره هاش نه
16-05-2013، 16:02
(12-05-2013، 8:27){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دقیقا ![]()
16-05-2013، 16:07
(15-05-2013، 6:43){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آلمانی ها اگه دلشون برا ما می سوخت به جا ماهی دادن بهمون ماهی گیری یاد می دادن شما الآن همش دارین می گین که چرا حجاب زوریه و می گین این صلب آزادیه خوب یعنی اجباری کردن بی حجابی صلب آزادی نیست الآن شما می گین که چرا سایتا فیلتر می شن چرا نمی زارن آدم تو اینترنت آزاد باشیم اون وقت از کسی حمایت می کنین که تو اولین اقداماتش تمام روزنامه هارو تعطیل کرد
16-05-2013، 16:12
من حرفتون رو قبول دارم
ولی ایران کلا خرابه ....!!!! تنها این مسئله حجاب و اینترنت نیس که
16-05-2013، 16:17
(16-05-2013، 12:04){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. می دونی منی که فکر می کنید خیلی مذهبی هستم همیشه با مادرم این دعوا رو دارم که من که نباید روبنده بزنم تا مردا کناه نکنن این مردا هستن که باید چشماشون رو جمع کنن همون اندازه که مرد هوس رونه خوب زن هم دلش می خواد خود آرایی کنه اما فکر کنید که زن بخواد تمام زیبایی هاش رو به نمایش بزاره خوب اون وقت ارزش خودش رو از دست می ده اون وقت می شه یه مانکن مگه آدم تا چند وقت یه مانکن رو نگاه می کنه هیچ زنی حاضر نیست که یک درصد از فکر یه مرد برای یه زن غریبه باشه در حالی که وقتی زن خود آرایی کنه نا خود آگاه مرد هم ذهنش درگیر می شه تازه ما نمی تونیم بگیم مرد نگاش همش پایین باشه تا زن تو جامعه آزادی تمام داشته باشه و نمی تونیم بگیم زن روبنده بزنه تا مرد بتونه هر طوری که می خواد چشم چرونی کنه در هر دوحالات آزادی باید تا حدی باشه که به آزادی جسمی و روحی طرف مقابل لطمه نزنه (16-05-2013، 15:42)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بسيجي جوابم رو دارم به ترتيب پاسخاي خودت ميدم شما كه ميگي من نفره اولم كه ميرم تو جهنم يعني به رحيم بودن خدا اعتقاد نداري؟والله كه تو زرتشت ميگن انهايي كه به خداوند ايمان اوردند رستگار ميشوند اين يعني داري دين خودتو نقص ميكني در مورد اسم كه گفتي اصلا داري با يكي ديگه بحث ميكني اما:از نظره خودتون شما ظاهرتون رو اراسته ميكنيد ولي از نظره ما شما ظاهرتون رو زشت ميكنيد پس ميشه گفت شهدا در واقع وطن فروشن پس ارزش حتي يك صلوات هم ندارن تا جايي كه من ميدونم يك كتاب قران هستش كه توش متن عربيه و يك كتاب هستش كه توش بعضي از ايات و كلمات رو معني ميكنه من منظورم كتاب دومي نيست منظورم اينه كه اصلا نبايد متن عربي بخونيم يعني معني ايات رو بخونيم در واقع كتاب اوليه اصلا وجود نداشته باشه فهميدي؟ دوستيه المان و ايران فقط يك الي دوسال طول كشيد كه تو اون زمان وضع ايران فوق العاده بهتر شد و رضاخان كه بدنبال ايجاد داشنگاه بود با تصميم حسابي موافقت كرد فقط كسايي كه از تاريخ سردرميارن ميفهمن چي ميگم روزنامه هارو تعطيل كرد اين براي اين بود كه به روزنامه دارا بفهمونه كه مطلبي عليه دولت ننويسن دقيقااااااااا مثله الان البته بعد از چندوقتي به روزنامه دارا اجازه ي انتشار مقاله داد ولي درست عينه الان كه روزنامه نگاره يك مطلب عليه دولت نوشت از احمدي نژاد بد گفت و از طرف دولت بسته شد يا مجله ي همشهري جوان كه از طرف دولت خريداري شد و يك عده بسيجي ريختن توش و مجله رو به .... كشيدن | ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|