19-05-2013، 10:25
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
|||||||||||||||||
19-05-2013، 10:25
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
19-05-2013، 10:26
.........
19-05-2013، 10:29
פֿُـבایـــــــــــآ !!!
مَـטּ را از פֿـآڪ ωــآختـہ اے یـآ از شیشـہ ... ؟؟!! ڪہ פَـتے بـآ یِڪ اωــҐ مُتِلـآشے مےشَـوҐ !!!
19-05-2013، 10:50
اگــــــرمـیـخـواهــــــی بــــــه مــــــن تـکـیــــــه کـنــــــی ,
تـکـیــــــه کــــــن ... فـقـــــط بــــــدان کــــــه مــــــن , دیــــــواری تــــــرک خــــــورده ام ...!! تـحـمـــــل تـکـیـــــه دارم امــــــا ضــربـــــه را نـــــــه ......! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
19-05-2013، 10:52
خـــیآلــت رآ بــآ هیــچ چیــــز عــوض نـمــے ڪنـҐ ...
حــــــتــے بــــآ خــــودت ... لــــآاقــل مــےבآنــҐ پیـــشـҐ مــےنشیـنـב ... بــﮧ בلــــتنگـیـҐ گــوش مــے ســپآرב ... خــستـﮧ نـمــےشــوב ... نـمــےروב
تنهایی ام را با کسی قسمت نخواهم کرد یک بار قسمت کردم ، چندین برابر شد . . . בرستــــ استـــ ڪِـﮧ بعضے ها بوבه اند و بعضے ها هستنــב و خیلے ها همـ بعـבا مے آینـב . . . اما من مے خواهمـ عزیز ِ בلـــ تو باشمــ . . .! مے בانی . . . ؟؟ این را از همه بیشتــر בوست בارمـ
19-05-2013، 11:14
بـ ـه تـ ـه سیـ گارهـ ـایتان احتـ ـرام بـ گذارید،
نــ ـیندازیدشان زیر ِ پـ ـا... چـ ـرا آدم هـا عادت دارند هـ ـرکه بـ ـه پـ ـایشان سوخت را می اندازند زیر ِ پا؟!
19-05-2013، 12:18
ســنـگـیــنــی گـفــتــه هــایــم
بــه سـنــگـیــنـی گــوش هــایـتــ دَر…
19-05-2013، 15:22
خوشبختی را دیروز به حراج گذاشتند ، ولی حیف که من زاده ی امروزم ، خدایا جهنمت فرداست ، پس چرا امروز می سوزم ؟
19-05-2013، 15:27
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-05-2013، 15:29، توسط ashkyakhee.)
آنچه میخواهیم نیستیم.
آنچه هستیم نمیخواهیم. آنچه دوست داریم نداریم. آنچه داریم دوست نداریم. اما هنوز زنده ایم و امیدوار... وقتی دو قلب برای یکدیگر بتپد ، هیچ فاصله ای دور نیست ،
هیچ زمانی زیاد نیست و هیچ عشق دیگری نمی تواند آن دو را از هم دور کند ! محکم ترین برهان عشق ، اعتماد است …
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|