21-05-2013، 16:32
دلتنــگم بــــرای کســـی کـــه مـــدتهـــاست بــــی آن کـــه بــــــــاشد هـــر لــحظه زنــــــدگی اش کـــــرده ام
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
||||||||
21-05-2013، 16:32
دلتنــگم بــــرای کســـی کـــه مـــدتهـــاست بــــی آن کـــه بــــــــاشد هـــر لــحظه زنــــــدگی اش کـــــرده ام
21-05-2013، 17:31
خوبـــ بمآنــ و زندگیــ کن !
یآدتـــ بآشد سالهـآییــــ کهـــ نیستم تآ یآدآوریــ کنم خودت مراقب خودتـــ باشیـــ...! خوب بآشــ.... مَن بهـــ پشتوآنه خوشحالیــ [تــــو] اینگونه میرومـــ....! جآییـــ خوآنده بودمـــ....: عشقـــ یعنی تــو بمونـــ من میرمــــ.....!!
22-05-2013، 0:55
گـآهـے سُڪوُتـــ / ...
يعنــے : خيلے حـَرفــ !!! ڪِـہ حـآل زَدَنـش روُ نَدآرے ... (!)
22-05-2013، 0:57
خدایا ...
التماست میکنم ؛ تمام دنیایت ارزانی دیگران! فقط آنکه مال من است ، مال دیگری نباشد ...!
22-05-2013، 1:05
✘ چـہـ .:: בُنـیـاے ::. ســاکـتـے ...
בیـگـر صـבاے تـپـش .:: قـــَلبـ؟ـ هـا : :. غـوغـا نمـے کـنـב !!! .:: بــے گـمـان ::. هـمـه شـکسـته انـב..✘
22-05-2013، 5:16
آه عشقم .. !
چه زیبآ اجرا میکنی تمام خواسته هایم را ؛ برای دیگری !
22-05-2013، 7:13
خـُב آ را בوست ב ارَم ،
اَز روزے ڪـﮧ בریافتِـﮧاَم ، جُز خُوבم ڪَســے را نَـב ارَم ڪـﮧ ב لـב اریَـــم بـِבهَـב ، بَرایَـم آواز بِخوانَـב وَ با هَمِـﮧے بَـבیهایَـم، تَرڪَم نَکُنَـב . اَز وَقتـــے خُـב آ را בوست ב ارَم
22-05-2013، 10:36
تیغ روزگار
شاهرگ “کلامم” را چنان بریده ، که سکوتم “بند” نمی آید !
22-05-2013، 10:44
خصوصیــــــــت پسر ایرانی
دوست داره طرفـــــــ مال خودش باشه، خودش مــــــــال همه...
22-05-2013، 10:55
گـاهی آدمــ مـیمــانـد بیـــن
بـودن یـا نبــودن ! بــه رفتــن کـه فکـر میکنـــی ، ... اتفــاقــی میفـتــد کــه منصـــرفـــ میشـــوی ! میخواهــی بمـانـــی ، رفتـــاری میبـیـنــی کـــه انگـــار بـایــد بـــروی ! ایـــن بلـــاتکلیـفـــی خــودش کـلـّــی جهنــــــــم استـــــــــ . . . !
| ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|