امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آهای آریایی ها

سیما به من گفت با من دوست میشی فرداش یادش رفت دی
 سپاس شده توسط Anahita.N
آگهی
عرفان .... Dodgy

عرفان يك سايتي هست كه درش بحث هاي سياسي ميكنيم ميخواي درش عوض شي؟اونجا رو من به اينجا ارجعيت ميدم
 سپاس شده توسط Anahita.N
آقا آیدین بزرگ ترین راهپیمایی های تاریخ رو مردم توی تاسوعا و عاشورا برگزار می کردن که توی همش هم عزاداری داشتن کی گفته دست می زدن
رای ندین به من چه
آقا به شما چه بچه ی ابتدایی دلش می خواد کنار فارسی عربی هم بخونه(نگو اجباره چون می دونم اجبار نیست
فعلا وقت ندارم
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
آهای آریایی ها 17
هه هه هه هه هه گمنام جک نگو تو مدرسه ما همه به عربی و عرب فحش میدن که چرا عربی مجبوریم یادبگیریم 2_راهپیمایی تاسوعا و آشورا از دهاتای اطراف آدم میارن 3_ البته خیلی از دسته ها هم هست که مردم به خاطر غذا و سرگرمی میرن
 سپاس شده توسط Anahita.N ، šhεïdα
(24-05-2013، 14:00)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا آیدین بزرگ ترین راهپیمایی های تاریخ رو مردم توی تاسوعا و عاشورا برگزار می کردن که توی همش هم عزاداری داشتن کی گفته دست می زدن
رای ندین به من چه
آقا به شما چه بچه ی ابتدایی دلش می خواد کنار فارسی عربی هم بخونه(نگو اجباره چون می دونم اجبار نیست
فعلا وقت ندارم

عزاداري؟باشه حرف تو قبول
اخه كدوم بچه اي اي در كنار فارسي دوست داره عربي بخونه؟اجبار نيست؟قران 20 نمره داره بعد اجبار نيست؟بچه ي كجايي؟
البته كه اجباره!!
حتي بچه هاي مهدكودك هم به اجبار بهشون سوره هاي قرآن را ياد ميدن!!!
بــــد نــگـــويــيــم بــه مــهـــتاب اگـــر تــــب داريـــــم ... !
 سپاس شده توسط šhεïdα
elahiiii bemiram!be khoda in zolmeeeeeeeeeeeee!be irani boodanam eftekhar mikonam shadidan!
از عربا بدمممممم میااااد
آهای آریایی ها 17

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

آهای آریایی ها 17
 سپاس شده توسط Anahita.N
بحث دین و عاشورا و امام حسین رو وسط نکشید خودم به شخصه علاقه خاصی به امام حسین دارم و توهین به ایشان - پدر و پدربزرگ ایشان و مادر ایشان و فرزندان ایشان رو نمی پذیرم
 سپاس شده توسط Anahita.N
(13-05-2013، 14:33)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا کی گفته مسلمون یعنی عرب
تمام یاران امام زمان عجم هستن
هر دینی روحانی داره خوب اسلام هم داره
هم انجمنی ها من هم می دونم بعضی اوقات بسیجی ها خوب نیستن ولی یه کم فکر کنین اگه اونا نبودن که ما الآن زیر سلطه ی همون عربا بودیم که
تازه مگه غیر از اینه که رفتن شهدا باعث شد ایران بمونه

بخاطر همون سردمداران کشور جنگ شد
شهدا خواستن رفتن شهید شدن کسی مجبورشون نکرده بود..

(24-05-2013، 14:00)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رای ندین به من چه
فعلا وقت ندارم

معلومه ک اجباره
کی میخواد عربی یاد بگیره ؟؟؟
همه چی تو این کشور ب اجباره
زندگی کردن تو این کشور=سکوت

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان