23-05-2013، 15:05
سیما به من گفت با من دوست میشی فرداش یادش رفت دی
|
آهای آریایی ها |
||||||||||||||||||||||||||
23-05-2013، 15:05
سیما به من گفت با من دوست میشی فرداش یادش رفت دی
عرفان ....
![]() عرفان يك سايتي هست كه درش بحث هاي سياسي ميكنيم ميخواي درش عوض شي؟اونجا رو من به اينجا ارجعيت ميدم
24-05-2013، 14:00
آقا آیدین بزرگ ترین راهپیمایی های تاریخ رو مردم توی تاسوعا و عاشورا برگزار می کردن که توی همش هم عزاداری داشتن کی گفته دست می زدن
رای ندین به من چه آقا به شما چه بچه ی ابتدایی دلش می خواد کنار فارسی عربی هم بخونه(نگو اجباره چون می دونم اجبار نیست فعلا وقت ندارم
24-05-2013، 14:17
هه هه هه هه هه گمنام جک نگو تو مدرسه ما همه به عربی و عرب فحش میدن که چرا عربی مجبوریم یادبگیریم 2_راهپیمایی تاسوعا و آشورا از دهاتای اطراف آدم میارن 3_ البته خیلی از دسته ها هم هست که مردم به خاطر غذا و سرگرمی میرن
24-05-2013، 16:57
(24-05-2013، 14:00)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزاداري؟باشه حرف تو قبول اخه كدوم بچه اي اي در كنار فارسي دوست داره عربي بخونه؟اجبار نيست؟قران 20 نمره داره بعد اجبار نيست؟بچه ي كجايي؟
25-05-2013، 6:53
البته كه اجباره!!
حتي بچه هاي مهدكودك هم به اجبار بهشون سوره هاي قرآن را ياد ميدن!!!
25-05-2013، 7:15
elahiiii bemiram!be khoda in zolmeeeeeeeeeeeee!be irani boodanam eftekhar mikonam shadidan!
از عربا بدمممممم میااااد
25-05-2013، 11:27
بحث دین و عاشورا و امام حسین رو وسط نکشید خودم به شخصه علاقه خاصی به امام حسین دارم و توهین به ایشان - پدر و پدربزرگ ایشان و مادر ایشان و فرزندان ایشان رو نمی پذیرم
(13-05-2013، 14:33)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بخاطر همون سردمداران کشور جنگ شد شهدا خواستن رفتن شهید شدن کسی مجبورشون نکرده بود.. (24-05-2013، 14:00)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. معلومه ک اجباره کی میخواد عربی یاد بگیره ؟؟؟ همه چی تو این کشور ب اجباره زندگی کردن تو این کشور=سکوت
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|