امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آهای آریایی ها

(25-05-2013، 11:32)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2013، 14:33)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا کی گفته مسلمون یعنی عرب
تمام یاران امام زمان عجم هستن
هر دینی روحانی داره خوب اسلام هم داره
هم انجمنی ها من هم می دونم بعضی اوقات بسیجی ها خوب نیستن ولی یه کم فکر کنین اگه اونا نبودن که ما الآن زیر سلطه ی همون عربا بودیم که
تازه مگه غیر از اینه که رفتن شهدا باعث شد ایران بمونه

بخاطر همون سردمداران کشور جنگ شد
شهدا خواستن رفتن شهید شدن کسی مجبورشون نکرده بود..

(24-05-2013، 14:00)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا آیدین بزرگ ترین راهپیمایی های تاریخ رو مردم توی تاسوعا و عاشورا برگزار می کردن که توی همش هم عزاداری داشتن کی گفته دست می زدن
رای ندین به من چه
آقا به شما چه بچه ی ابتدایی دلش می خواد کنار فارسی عربی هم بخونه(نگو اجباره چون می دونم اجبار نیست
فعلا وقت ندارم

معلومه ک اجباره
کی میخواد عربی یاد بگیره ؟؟؟
همه چی تو این کشور ب اجباره
زندگی کردن تو این کشور=سکوت
فکر نمیکردم مدیر روشنفکر تو انجمن وجود داشته باشه.
 سپاس شده توسط L.A.78 ، šhεïdα
آگهی
ارمي جان ميتوني يا بحث كني ياهم نپذيري مشكله خودته ميتوني هم نگاه نكني و البته ما توهيني نكرديم ولي كلا گفتم
اینا روشنفکری نیس واقعیته
درسته الان هرچیزیو میخوان فرو بکنن تو مغز مردم(شست وشو مغزی)
اما واقعیت ی چیز دیگس ک میخوان مخفی بکنن
ی مشت نوچه دستمال ب دست
الان یکی از مدیرا بیاد محروم میکنه..هع
بد بختا یه مشت ملا مغزتون رو شستن.....
شما خوابیدید!
یاد نگرفتید چجوری بخندید
"هم انجمنی"
**** لا اون انجمنی که تو توییی که بسیجی هستی (بهش افتخار میکنی(وجه شبه منو تو باشه
یه مشت نشخوار گر....
تحویل دهنده ی افکار یه مشت ملاDodgy
|BACK AGAIN|
 سپاس شده توسط L.A.78 ، šhεïdα
دوستان روشنفکری = مبارزه با دین نیست
وگرنه این شیطان پرستان از شما خیلی خیلی خیلی و ... و خیلی روشنفکرتر اند !Wink

2- هر کسی امام حسین رو دوست داره براش عزاداری میکنه
این رو مسیحیان هم زمان به صلیب کشیده شدن عیسی مسیح (ع) انجام می دهند ( عزاداری )

3- زبان عربی درس مزخرفی هست همین طور زبان انگلیسی
چرا من باید دو تا زبان کشور هایی رو به زور بخونم که اصلا علاقه ای به فرهنگ و تاریخ ان ها ندارم
کسانی که شمشیر دشمنی با من بسته اند

چرا ؟!
انگلیسی لازمه چون همه جای دنیا انگلیسی رو بلدن منظور من از روشنفکری عقاید مشابه با خودم بود من به این میگم روشنفکری شما ام میتونی به عقاید خودت بگی روشنفکری این فقط بازی با کلماته یک حکومت دینی هیچوقت نمیتونه اون چیزی بشه که شما بهش مدینه فاضله میگین سعی کن به جای کله شقی خودتو قانع کنی.
 سپاس شده توسط L.A.78
از این لحاظ که معلومه هیچ حکومت دینی از حکومت کلیسا تا یهود
نمی تواند دقیق دستورات دینی رو اجرا کند
چون همه معصوم از گناه نیستند
حکومت دینی یا غیر دینی چه فرقی می کنه ؟ اینجا دزدی می کنند اون ور اب هم دزدی Wink
همه جای دنیا انگلیسی بلدند ؟
تنها امریکا و مستعمرات انگلیس (استرالیا و کانادا و نیوزیلند و ... ) انگلیسی زبان اند .
هر کشوری زبان خوش رو داره ولی خب زور امریکا بیشتر پس زبان انگلیسی اول محسوب می شوند
در حالی که اگه مبنا تاریخ و فرهنگ باشه باید زبان پارسی زبان جهانی باشه چون هم فرهنگ و هم تاریخ طولانی دارد Wink
میگید کشور اسلامی...
شماها حتی از اسلامم دارید فاصله میگیرید وقتی ب رهبرتون میگید جانشین امام زمان...هع
این کفر نیس
این مطلب نیاز به تحقیق داره (جانشین )

خب به طور کلی هر کشوری نظری داره
ژاپنی ها هم معتقد هستند که امپراطورشان فرزند و از نژاد خداست و خدمت کردن و جان دادن در راه او بالاترین ارزش هاست .
داری میگی ژاپنی
اونا نه دین درست وحصابی دارن نه...
اما شماها اسمتون روتونه (مسلمون)
 سپاس شده توسط ARMY

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان