25-05-2013، 11:10
ماندن به پای کسی که دوستش داری، قشنگ ترین اسارت زندگی است!
تا آخر عمر اسیرتم!
تا آخر عمر اسیرتم!
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
||||||||||||||
25-05-2013، 11:10
ماندن به پای کسی که دوستش داری، قشنگ ترین اسارت زندگی است!
تا آخر عمر اسیرتم!
25-05-2013، 11:15
صـــدایــم بـــزن . .
فـــقط یــــآدت بــــاشد . . "مـــیم" مــآلکیت را در آخــر اسمم بـــیاوری . . کـــه یادمان بمــآند متعلـــق به هــمیم . .
25-05-2013، 11:20
خُوב Ґ را בوست בارَ Ґ ،
اَز روزے ڪـﮧ בریافتِـﮧ اَ Ґ ، جُز خُوב Ґ ڪَســے را نَـבارَ Ґ ڪـﮧ בلـבاریَـــ Ґ بـِבهَـב ، بَرایَـ Ґ آواز بِخوانَـב وَ با هَمِـﮧ ے بَـבیهایَـ Ґ ، تَرڪَ Ґ نَکُنَـב . اَز وَقتـــے خُوב Ґ را בوست בارَ Ґ ، בیگَر تَنهآ نیستَـ Ґ ..
25-05-2013، 11:26
سختی تنهایی رو وقتی فهمیدم که دیدم مترسک به کلاغ میگه: هر چقدر دوست داری نوکم بزن، ولی تنهام نزار...
25-05-2013، 12:00
دلم گرفته از ادمایی که می گن دوستت دارم اما معنیشو نمی دونن
از ادمایی که می خوان مال اونا باشی اما خودشون مال تو نیستن از اونایی که زیر بارون برات میمیرن و وقتی افتاب می شه همه چی یادشون می ره
25-05-2013، 12:07
بچــــــــہ ڪہ بودیـمـــــــــ از تڪلـیـفــــــــــ میتـرسیـدیـمـــــ
حالا ڪہ بزرگـــــــــــ شدیـمـــ از بـلاتڪلـیفـــــے !!
25-05-2013، 12:11
غلطـــــــ گیر را برمِِِِِیــــــــــــ دارم و تو را از لحظاتـــــــــ م پاکـ میکنم...
وجود تو... غــــــــــــــ ـ ـلط اشتبــــــــــــــ اهـ زندگیــــــــــــــــــ مـ بــــــــ ودـ
25-05-2013، 12:15
اونی که بیشتر عاشقه کمتر وفا می بینه....اونی که کمتر وفا داره بیشتر محبت می بینه
اینه دنیایی که همه عاشقشن
25-05-2013، 12:33
از آدم هــآ بگــذر !
دلـَـت را گنده تــَر کن نـ ـآراحتِ این نبـ ـاش که چـ ـرا جاده ی رفاقــَـت با تـ ـو همیشه یکــ طرفه استــ . . . مهــم نیست اگر همیشه یک طرفــه ای . . . شــآد باش کــه چیزی کم نگذاشتـه ای و بدهکــارِ خودت ، رفاقـت و خدایتــ نیستی
25-05-2013، 12:35
בפֿـتـر هـا شیطنت هـاــے פֿـاص פֿوבشاטּ را בارنـב!
بـرچـωـــب هـرزگــے بــر פֿنـבه هـاے آنـاטּ نـزטּ! بـﮧ ωـــلـامتـــے בפֿتـراטּ شهـرم !! که פֿـنـבه نیـز بـر آنـاטּ حرام اωــت ...!
| ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|