امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آهای آریایی ها

(25-05-2013، 12:39)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این لحاظ که معلومه هیچ حکومت دینی از حکومت کلیسا تا یهود
نمی تواند دقیق دستورات دینی رو اجرا کند
چون همه معصوم از گناه نیستند
حکومت دینی یا غیر دینی چه فرقی می کنه ؟ اینجا دزدی می کنند اون ور اب هم دزدی Wink
همه جای دنیا انگلیسی بلدند ؟
تنها امریکا و مستعمرات انگلیس (استرالیا و کانادا و نیوزیلند و ... ) انگلیسی زبان اند .
هر کشوری زبان خوش رو داره ولی خب زور امریکا بیشتر پس زبان انگلیسی اول محسوب می شوند
در حالی که اگه مبنا تاریخ و فرهنگ باشه باید زبان پارسی زبان جهانی باشه چون هم فرهنگ و هم تاریخ طولانی دارد Wink

وقتي كه زبان انگليسي زبان جهاني باشه ما بايد يادش بگيريم و يا اگه هم نميخوايم ياد بگيريم تو كشوره خودمون بمونيم
تا حالا خارج رفتي؟منظورم خارج از ايرانه؟
از امريكا گرفته و تا اروپا و كله قاره ها همه انگليش بلدن يعني به جز زبان خودشون انگليش هم بلدن
با اين زبان تجارت ميكنن
همونطور كه دبي اي ها فارسي و انگليسي بلدن

L.A.78
اينا حتي از اخوندي كه چيزي رو حلال يا حرام ميكنه پيروي ميكنن در حالي كه خدا تمام حلال و حراما رو مشخص كرده دريغ از اين كه غافلن
 سپاس شده توسط L.A.78
آگهی
در مورد زبان انگلیسی خب این معلومه
اصولا اون ها معتقداند که یادگرفتن زبان انگلیسی واجبه !

وقتی زبانی بین المللی باشه (ولی من در انتخابش همچنان معترض هستم ) باید یاد گرفت .
اما روش کاری در اموزش و پروزش ... Angry

اما من حرف خدا رو قبول دارم و بس
حالا هرکسی در هر جایگاه قرار داشته باشه به من مربوط نیست
علاقه خاصی هم به اخ... ندارم

حرف خدا ملاکه درسته ؟
خدا میگه حجاب
خدا میگه عفت
خدا می گه ازادی تا حدی
خدا می گه ...

این ها رو که اخ... نمی گه Wink
آرمی جان من خودم میدونم اونها بزور زبانشونو گسترش دادن ولی خوبی های این قضیه رو نگاه کن الآن من میتونم به وسیله انگلیسی بادوست روسم چت کنم باعث شده ملت ها حرف همو بفهمن . در ضمن چرا آمریکا اینقد پیشرفس چون اکثرن دین ندارن دین فقط مانع پیشرف آدم میشه.در ضمن همه انسان های جهان حداقل دو کلمه انگلیسی بلدن و بویسیله اون منظورشونو میتونن برسون گفتم اینقد کله شقی نکن در ضمن اسم خودتم انگلیسیه شما بودید که از انگلیسی بدتون میومد؟ نه دارم اشتباه میکنم دی
 سپاس شده توسط ARMY
در مورد زبان انگلیسی کاملا حق با شماست
درسته رابط بین ملل ها همین زبان است

اما به غیر از بی دین بودن امریکایی ها یه چیز دیگه هم دارند :
تلاش

مثال :
ساعت مفید کار یک کارمند در ایران بین 30 دقیقه تا 1 ساعت است !
اما ساعت کار مفید یه کارمند امریکایی بین 6 تا 7 ساعته !

این یعنی پیشرفت و پس رفت
اینها رو محمد گفته نه خدا محمد 1400ساله مردمه جهانو خر کرده
اگه این طور باشه عیسی
و موسی هم حرف ها الکی زدند چون خدا که نگفته اون ها از زبان خدا بیان کردند

این استدلال منطقی نیست
بحثو ب انحراف نبرید......
درضمن کی گفته دین مانع پیشرفته..
هیچکس روشنفکر نیس ن من ن شماها...
هرکسی ساز خودشو میزنه
ی دسته بی دین.ی دسته خ....مال...
کشور اسلامی؟؟؟هع...
همچیو ب....کشیدن
تلاش بله نکته خوبی بود میبینی شما که اینقد اعتقاد دارین اصلا تلاش ندارین ولی آمریکا بی دینه به قول شماها کافر با رها کردن خودش از زنجیر های دین چه پیشرفتی میکنه
بحث بسیار زیبایی بود و طولانی
اعتراف می کنم توی عمرم تا حالا با هیچ کس در فضای مجازی و حقیقی در مورد مسائل مختلف اینقدر بحث نکرده بودم

به هر حال شاید من حرف هایی رو زدم که اعتقاد کمی به انها داشته باشم یا شاید هم اعتقاد داشته باشد (نمی دونم Big Grin)

تا 18 خرداد امتحان دارم بعد میاد یه بحث دیگه رو شروع می کنیم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin (شوخی )

تمام این افراد معمولی به قول شما پیامبر افراد باهوشی بودن که سال ها افراد زیادی رو به گمراهی کشوندن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان