امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آهای آریایی ها

(25-05-2013، 13:05)!erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام این افراد معمولی به قول شما پیامبر افراد باهوشی بودن که سال ها افراد زیادی رو به گمراهی کشوندن

دیگه این کفره ک داری میگی...
مخالفت با حکومت و رژیم اخوندیسم ی چیزه کفر یچیز دیگه
 سپاس شده توسط ARMY ، hadise del
آگهی
به هر حال این اعتقاد منه شما میتونی تحقیق کنی ولی حق نداری به اعتقاداته من بگی کفر
هرکسی عقیده ای داره و میتونه بیان کنه:|
حق؟؟
(13-05-2013، 14:33)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا کی گفته مسلمون یعنی عرب
تمام یاران امام زمان عجم هستن
هر دینی روحانی داره خوب اسلام هم داره
هم انجمنی ها من هم می دونم بعضی اوقات بسیجی ها خوب نیستن ولی یه کم فکر کنین اگه اونا نبودن که ما الآن زیر سلطه ی همون عربا بودیم که
تازه مگه غیر از اینه که رفتن شهدا باعث شد ایران بمونه

هر گردی کردو نیس جون.بسیجی الان یعنی نون مفت خوردن یعنی سهمیه معافیت خدمت گرفتن یعنی سر کار رفتن بت بسیجی فعال یعنی سو استفاده کردن از یه امتیاز الکی که بشون میدن.هنوز بگم یا واست کافی بود؟
اما بد دیدی توییو کمی مایه تو جیب به جایی نمیرسی با قدمای کوچیک ای زندگی گف یه  چیزو یاد پس بگیر!امید بده به جاش بیلاخ پس بگیر!
(25-05-2013، 16:52)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکسی عقیده ای داره و میتونه بیان کنه:|
حق؟؟

بله هرکی عقیده ای داره اما کسی نباید به اعتقادات بقیه به این همه آدمی که برا دینشون مملکتشون جون دادن تو هین کنه عرفان جان اگه میبینی آمریکا پیشرفت کرده برا این نیست که شما گفتی
برا اینه که مردمش خودشون از داخل کشورشون شروع به تخریب دینشون تخریب مملکتشون نمیکنند اونا اول خودشون رو اصلاح کردند بعد شروع به اصلاح تدریجی دیگر کشورها و جهان میکنند

پس قبل از اینکه دشمن نابودمون کنه خودمون به هم گند نزنیم

عرفان عزیزم منم مثه تو از این آخوندیسم متنفرم اما اگه من پشت تو نباشم تو پشت من .....................
فکر میکنی از این بدتر نمیشه؟
اینا واسه دفاع از ناموسو مملکتشون رفتن واسه دفاع از خاکشون رفتن .نمیدونستن خونشنو یه مشت بی ناموس پایمال میکنن.اینا از جون گذشتن بسیجیا الان از چی میگذرن؟از کیکو ساندیس تو مراسمتشونم نمیگذرن.از وقتی اسلان اومد تو ایران دروغو دزدیم باش بود فرهنگ 20000 سالمونو با فرهنگه 20 ساله مشتی سوسمار خور عوض کردن.زرتشت میگه گفتار نیک پندار نیک کردار نیک
اسلام میگه دروغ نگید دزدی نکنید .... میبینید هر کدوه هرچیو که تو دلشون جا دادن میگن
من مخالف اسلام نیستم اما اسلامی که الان داریم میبینیم از سد تا کافرو وهابی لودن بدتره
اما بد دیدی توییو کمی مایه تو جیب به جایی نمیرسی با قدمای کوچیک ای زندگی گف یه  چیزو یاد پس بگیر!امید بده به جاش بیلاخ پس بگیر!
 سپاس شده توسط hadise del ، L.A.78
از لحاظ بزشگی ثابت شده که نسل اریایی ها منقرض شده
(25-05-2013، 17:04)شئهقشسانشدرا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا واسه دفاع از ناموسو مملکتشون رفتن واسه دفاع از خاکشون رفتن .نمیدونستن خونشنو یه مشت بی ناموس پایمال میکنن.اینا از جون گذشتن بسیجیا الان از چی میگذرن؟از کیکو ساندیس تو مراسمتشونم نمیگذرن.از وقتی اسلان اومد تو ایران دروغو دزدیم باش بود فرهنگ 20000 سالمونو با فرهنگه 20 ساله مشتی سوسمار خور عوض کردن.زرتشت میگه گفتار نیک پندار نیک کردار نیک
اسلام میگه دروغ نگید دزدی نکنید .... میبینید هر کدوه هرچیو که تو دلشون جا دادن میگن
من مخالف اسلام نیستم اما اسلامی که الان داریم میبینیم از سد تا کافرو وهابی لودن بدتره

خودمون باعثش شدیم اگه ماهم مثه اوایل انقلاب مقاومت میکردیم مثه اونا از حقمون دفاع کنیم الان سوارمون نشده بودن
(25-05-2013، 17:04)نیلوفر1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از لحاظ بزشگی ثابت شده که نسل اریایی ها منقرض شده

حتما دکتر ارنست اینو کشف کرده! بابا چی میگید این حرف منبع ام داره؟
اخی من که نمیدونم بتونم یانهHuhHuhHuhولی سعی ام میکنم
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان