31-03-2012، 17:34
زیاده.علی.امین.امیر.فرامرز.ارین.مهیار.علی بازم هست یادم نمیاد
|
اسم بهترین دوستت... |
||||||||||||||||||||||||||||||||
31-03-2012، 17:34
زیاده.علی.امین.امیر.فرامرز.ارین.مهیار.علی بازم هست یادم نمیاد
علیرضا داداشم با علی "جنرال" حاضرم جونمو براشون بدم..تو دخترا"مرمر..مرری"
خواهراش بیشتر از برادراشه ای خدا
![]() ![]() من از بین دوستای نتی فرامرز رو بیشتر از همه دوست دارم(بین پسرا) ![]() ![]() از بین خواهرا هم:سارا و مرمر
31-03-2012، 21:07
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-06-2012، 12:58، توسط sanaz_jojo.)
نمیشه از بین دوستام تو سایت بهترین رو انتخاب کنم چون همشون بهترینن.
ولی بیرون سایت ....... " نمیدونم " !
31-03-2012، 21:55
علی. بهترین دوستمه. خیلی دوسش دارم.
31-03-2012، 22:32
نازگل جون
![]() ![]() ![]()
02-04-2012، 15:29
(21-03-2012، 11:33)Fariba S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای چی؟
من به جز فرامرز و پویا دیگه دوست ندارم دارم ولی مثل من و فرامرز یا پویا زیاد با هم دوست نیستیم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
02-04-2012، 15:50
علی
![]() ![]()
03-04-2012، 7:54
من لیست دوستامو اصلاح میکنم
""""علیرضا...علی جنرال"""""""""""داداشهام ان شاالله دردو بلای شماها بخوره تو سرم..فقط اینا از ته دل دوستم دارن منم براشون میمیرم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|