بفرماييد يك فنجان خاطره
تلخ ميخوريد
ياباشكردروغ شيرينش كنم؟!
تلخ ميخوريد
ياباشكردروغ شيرينش كنم؟!
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
|||||||||||||||||||||||
بفرماييد يك فنجان خاطره
تلخ ميخوريد ياباشكردروغ شيرينش كنم؟!
14-07-2013، 9:11
*
شغل خوبی دارم . . . « آدم میکنم و تحویل دیگری میدهم . . .» صد در صد تضمینی . . . * *
14-07-2013، 9:18
تو برو ، من هم برای اینکه راحت بروی میگویم : باشد ، برو خیالی نیست …
اما کیست که نداند بی تو تنها چیزی که هست خیال توست !
14-07-2013، 9:44
در اتاقی که به اندازه یک تنهایی است
دل من که به اندازه یک عشق است به بهانه های ساده خوشبختی خود می نگرد به زوال زیبای گلها در گلدان به نهالی که تو در باغچه خانمان کاشته ای و به آواز قناری ها که به اندازه یک پنجره می خوانند آه .... سهم من اینست سهم من اینست سهم من آسمانیست که آویختن پرده ای آن را از من میگیرد سهم من پائین رفتن ازیک پله متروکست و به چیزی در پوسیدگی و غربت واصل گشتن سهم من گردش حزن آلودی در باغ خاطره هاست و در اندوه صدایی جان دادن که به من می گویند : دستهایت را دوست می دارم ... --------------------------------------------------------------------------------
14-07-2013، 10:07
غمگینم مثل مرده ای که توان تسلی دادن به بازماندگانش را ندارد !
14-07-2013، 10:09
✗آهای فلانیــ ....
میخواهی درباره امــ قضاوت کنیــ ... اینکه چه بودمــ...؟ اینکه چه شدمــ ...؟ اول کفشهایم را بپوشــ ... راهم را قدم بزنــ... دردهایم را بکش... بعد قضاوت کنــ...✗ ❀.♥.❀.♥.❀ --------------------------------------------------------------------------------
14-07-2013، 10:15
ﻣﻦ ﻫﻢ ﮐﺎﻧﺪﯾﺪﺍ ﺷﺪﻡ ولی
ﻧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﯿﺰﯼ ﻧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺴﺘﯽ ﻭ ﻣﻘﺎﻣﯽ ﻣﺮﺍ ﻧﯿﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﻫﺎ ﺭﺍﯼ ﻧﯿﺴﺖ ! کافی است ﺗﻨﻬﺎ ﺗــــﻮ ﻣﺮﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯽ ؛ ﮐﺎﺭ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﺳﺖ ﺑﯿﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﭘﯿﺮﻭﺯﻡ ﮐﻦ …
14-07-2013، 10:24
یـڪــ ــــ وقتایے ...
دیـگـﮧ حسش نیستــ غُصـﮧ بخورے، رَسمـاً غُصـﮧ تو رو مے خـــورهــ ...!!! --------------------------------------------------------------------------------
14-07-2013، 10:41
خواستم آرزوهایم را به رخ روزهایم بکشم دیدم تو با روزها دست به یکی کرده ای ؛ آنها خودت را دارند و من فقط حسرتت را ؛ زبانم بند آمد !
14-07-2013، 10:57
✿ گـاهے بایــَد بــه دور خـُـود
✿یــک دیــوار تَنــهایـے کشیـــد ✿ نــَـه بــَـراے ایــنکه دیـــگــران ✿را از خـُـودت دور کُـنے ✿ بلکه براے ایـنکه ببیـنے بـراے ✿چـه کسانے اهمیـت دارے ✿ کـــــــه ایـن دیــــــــــوار ✿ را بـشکَنـنــــــد !!! --------------------------------------------------------------------------------
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|