امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بازی جنگ در خلیج عدن منتشر شد+ تریلر

بازی مبارزه در خلیج عدن که با حمایت از ارتش و توسط استودیوی آمیتیس بازی رایان ساخته شده بود، بالاخره به بازار عرضه شد. این بازی را می توان یکی از استانداردترین بازی های ایرانی در سبک اکشن اول شخص دانست که در آن سعی شده از گرافیک تا گیم پلی و دیگر مسایل کاملا استاندارد باشند.
قیمت این بازی که توسط اربطان بیست پویا منتشر شده، ۳۵۰۰ تومان تعیین شده و همراه با بازی یک عدد پوستر هم عرضه می شود. همچنین برای سفارش بازی می توانید با این دو شماره تماس بگیرید.
۰۲۱-۶۶۷۵۴۲۰۰
۰۲۱-۶۶۷۳۸۸۹۹

بازی جنگ در خلیج عدن منتشر شد+ تریلر 1

آخرین تریلر این بازی را هم می توانید از لینک های زیر دانلود کنید:
کیفیت HD
52.8MB >> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا کلیک کنید
کیفیت SD
18.2MB >> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا کلیک کنید

منبع: دنیای بازی
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط فلانی ، mohsenniceboy ، ...Sara SHZ... ، Ali MuSiC ، ezioo7 ، ps3000 ، benyamin ، shipar ، sasuky_uchiha ، در جستجوی حقیقت ، AmIn-1283 ، EMINEM2 ، AMIRRR ، last ، darkness edge ، sina✘boy ، Ranger*
آگهی
داداش لينكاتو درست بزار!:183:
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
 سپاس شده توسط SABER
دمت گرم خبر خوبی بود. من که باید این رو بازی کنم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط ps3000 ، SABER ، benyamin
تازه بود
پاسخ
 سپاس شده توسط ارکانتاس ، ezioo7
من دیروز 91.3.25 این بازی رو تموم کردم.خیلی باحال بود میتونم بگم بهترین بازی ایرانی تا به حال بود.مخصوصا صدا گزاری بازی که ترکونده.تنها ایرادش اینه که مرحله هاش کمه و توی یک ساعت میشه بازی رو تموم کرد.:cool:
پاسخ
 سپاس شده توسط game_68 ، SABER
واقعا بازیه خوبیه،با بازی های دیگه ی ایرانی قابل مقایسه نیست،دم سازنده هاش گرم! من که هرچقدر بازیش کنم خسته نمیشمHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط SABER
من 2 هفته پیش خریدمش!!زیاد جالب نیست!!Sad
پاسخ
 سپاس شده توسط SABER
منم خریدم نصب نمیشه ! از شیراز هم خریدم نمی تونم پس ببرم ! شاید مشکل از کامپیوتر خودم باشه نمی دونم
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
ا مممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم​مممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم​مممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم​مممممممممممممممcrying
هر کی به وبلاگم نیاد حلالش نمی کنمBig Grin
پاسخ
دستت درد نكنه
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  رسمی: بازی WWE 2K21 امسال منتشر نخواهد شد
  بازی chimera squad برای کنسول های نسل هشت منتشر میشود
  تریلر جدید Destiny 2: Beyond Light سلاح‌ها و تجهیزات اگزوتیک بازی را نمایش می‌دهد
Information بزرگترین بازی اکشن ( Hack `n` Slash ) تاریخی و مذهبی جهان اسلام منتشر شد
  تریلر World of Warcraft: Shadowlands ویژگی‌‌ها و مکان‌های جدید بازی را نشان می‌ دهد
Smile آپدیت درایور Nvidia GeForce برای نسخه بتا CoD: Black Ops Cold War منتشر شد
  تریلر گیم‌ پلی بسته الحاقی Peril on Gorgon بازی The Outer Worlds کاراکترهای جدید داست
Star تریلر جدید Mafia: Definitive Edition در افتتاحیه‌ی ۲۰۲۰ Gamescom نمایش داده می‌شو
  تریلر داستانی Medal of Honor: Above and Beyond در مراسم افتتاحیه‌ی Gamescom 2020 پخش
Star دقیقه از گیم‌پلی بازی Mafia: Definitive Edition منتشر شد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان