امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نظر تون در مورد حجاب چیه؟

(15-07-2013، 16:31)بانو طناز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این اولین پستمه.Heart
به نظر من حجاب یعنی آزادی!Heart
حجاب یعنی احترامHeart
حجاب یعنی متانت و وقارHeart
اگه دقت کنید توجامعه دختر خانم های چادری کسی مزاحمت براشون ایجاد نمیکنهBig Grin
البته اینم بگم یه خانم چادری باید خوشتیپ چادری باشهWink:cool:
تا کسی نتونه بهش گیر بده

با شما موافق هستم بد حجابی برای بعضی از خانوم ها خیلی دردسر ساز و حجابه که ازشون محافظت می کنه
تا توانی دل به دست آور
دلشکستن هنر نمی باشد

سپاس هاتون برام ارزشمند لطفا سپاس بدید مرسی HeartHeart
 سپاس شده توسط SÅℋAℕⅅ
آگهی
(16-07-2013، 10:57)*Armila* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2013، 15:13)کاپی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2013، 10:47)*Armila* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نظر من اصلا هم خوب نیستConfused

براچی ؟ خدارو قبول داری ؟اگه داری پس قبول کن که پیامبر (ص ) فرستاده ی خداست و قر آن کتاب خداست و خدا گفته حجابتو رعایت کن . اگه نداری پس برو آمریکا و با زن های لخت برو بیرون . ولی 50 % درصد پسرها چشم چرونن دخترام برای اینکه خودشون رو لوس و خوشگل نشون بدن آرایش می کنن و از این حرف ها
من هم خدا رو قبول دارم هم پیامبر و هم قرآن ولی حجاب رو قبول ندارم و اگه بعضیا تو ایران عقده ای نبودند الان میشد بی حجاب رفت بیرونAngry

فطرت انسان حجاب رو خواه ناخواه می پذیره .
هیچ ربطی هم به دین اسلامو قرآن نداره
مسیحی هایی هم هستند بخصوص تو اسکاندیناوی که حجابشون رو ول نکردن.

چطور ممکنه قرآن رو قبول داشته باشی ولی به حجاب بی اعتنایی کنی !! کلام صریح قرآنه .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=37488
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
 سپاس شده توسط F A R ! N ، SÅℋAℕⅅ
اصلا می شه بگید منظورتون از حجاب چیه ؟همون چادر یا یه پوشش که شامل بیرون نبودن مو ها و لباس مناسبه
 سپاس شده توسط SÅℋAℕⅅ
(16-07-2013، 11:42)استقلال قهرمان اسیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجاب چیزیه که دختران** باید ** رعایت کنند

(16-07-2013، 11:42)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجاب یه چیز چرته

از چشات معلومه

اخ مگه چشای اون دیده میشه هااااااان

یه چیزی میگیا
نگفتمت نرو گلایل این زمین به قدر یک کفن کفاف ریشه نمی دهد
نگفتمت که جز بوی چرک چاک سینه های خالی از قلب در فضا نمیدمد
نگفتمت که این جماعت جریده با خط و رد وحشی نگاهت غریبه اند
نگفتمت که جای بوسه......کریه بر دهان سرخ آتشت می نهند

نظر تون در مورد حجاب چیه؟ 7

با مــــــن "تــــــیریپ سنـــــگین بر نــدار ...
مــن خودم ✘ WnestoN✘ عقــــابی ام !!
اونقــــدر ســـگَم !!!
کـــــه با خودم کنـــــار نـــمیـــام ..×
پـــَرِت به پَرم بگیـــره پرپری ...!
آخـــــه کی بهــــت گفته تــــــــک پری ...؟!
تو لعـــــنتی فقط دم پــــــری ~

سپاس شده توسط SÅℋAℕⅅ
نمیدونم چی بگممممم خب بعضی وقتا خوبهHeart بعضی وقتا دستو پا گیر میشه Confusedمثلا تو میخوای بری بقالی سر کوچه باید مانتو و روسری بپوشی اما پسرا با لباسای تو خونشون میرن یا اینکه توی تابستون توی این گرما باید خودتو کامل بپوشونی و تو اونقد گرمت میشه که..............خب این نظر من بود اما یه چیزی بگم که قرآن همیشه برام محترم بوده وخواهد بود Wink

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: چطور ممکنه قرآن رو قبول داشته باشی ولی به حجاب بی اعتنایی کنی !! کلام صریح قرآنه .
بزرگانی مانندحسینعلی منتظری میگن شماری بد برداشت می کنن از چیز هایی که قرآن میگه!!! خودت دیگه باید بگیری چی میگم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط mohsenniceboy ، F A R ! N
(16-07-2013، 12:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چطور ممکنه قرآن رو قبول داشته باشی ولی به حجاب بی اعتنایی کنی !! کلام صریح قرآنه .
بزرگانی مانندحسینعلی منتظری میگن شماری بد برداشت می کنن از چیز هایی که قرآن میگه!!! خودت دیگه باید بگیری چی میگم.

آیه های حجاب ک جزء آیه های متشابه نیست .
از محکمات قرآنه . منظورتو از برداشت بد نمی فهمم.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
 سپاس شده توسط F A R ! N
اما خوبیشم اینه که بعضی اوقات دلت میخواد بزنی تو چشمای بعضی پسرا اون وقته که روسریتو میکشی جلو و به اون اخم میکنی

(16-07-2013، 11:51)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2013، 10:57)*Armila* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2013، 15:13)کاپی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2013، 10:47)*Armila* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نظر من اصلا هم خوب نیستConfused

براچی ؟ خدارو قبول داری ؟اگه داری پس قبول کن که پیامبر (ص ) فرستاده ی خداست و قر آن کتاب خداست و خدا گفته حجابتو رعایت کن . اگه نداری پس برو آمریکا و با زن های لخت برو بیرون . ولی 50 % درصد پسرها چشم چرونن دخترام برای اینکه خودشون رو لوس و خوشگل نشون بدن آرایش می کنن و از این حرف ها
من هم خدا رو قبول دارم هم پیامبر و هم قرآن ولی حجاب رو قبول ندارم و اگه بعضیا تو ایران عقده ای نبودند الان میشد بی حجاب رفت بیرونAngry

فطرت انسان حجاب رو خواه ناخواه می پذیره .
هیچ ربطی هم به دین اسلامو قرآن نداره
مسیحی هایی هم هستند بخصوص تو اسکاندیناوی که حجابشون رو ول نکردن.

چطور ممکنه قرآن رو قبول داشته باشی ولی به حجاب بی اعتنایی کنی !! کلام صریح قرآنه .
فکر نمیکردم با حرفم اینقدر بهم گیر بدین .هرکس عقاید شخصی خودش رو داره و من هم حجاب رو دوست ندارم اون هم به این دلیل گیر دادن های بعضیا هستش.
محو شد در جنگل انبوه تاریکی
چون رگ نوری طنین آشنای من
قطره اشکی هم نیفشاند آسمان تار
از نگاه خسته ابری به پای من

#فروغ_فرخزاد
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: آیه های حجاب ک جزء آیه های متشابه نیست .
از محکمات قرآنه . منظورتو از برداشت بد نمی فهمم.
نمی تونم بگم. چیزی که می خوام بگم یکمی مورد داره و ممکنه فیل بشیمUndecided

ببینید. همون جور که دوستان گفتن هر کسی یک جور برداشت میکنه و هر کسی باور های خودش رو داره! و هیچ جای دین اسلام هم گفته نشده برای اوردن ادم ها به راه راست و یا با حجاب کردن مردم باید از زور و اجبار استفاده کرد. اگر زور باشه مردم از اسلام زده میشن. همون جور که می بینیم زده شدن.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط امیررضا*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان