امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣

(22-07-2013، 2:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اصلا فرید رپو ول کن
تو میگی که این موسیقی ها معنی نداره و اینا
تاحالا تسکتای متالیکارو خوندی؟ :|
معنیاشو بخون مو به تنت سیخ میشه :|
اگه بتونی رپو درک کنی و باهاش جور شی میفهمی که اهنگای ابلیس و شاهین چه پیامی دارن
من هر چیزی که از اخلاق دور باشه رو رد می کنم. رپ این ابلیس و شاهین از اخلاق به دور هست. یاس باز خیلی بهتره. یا حتی من کار های شاهین استو و امیر تتلو و یا تی ام بکس رو بیشتر ترجیه میدم. چون این ها اگر چرت و پرت هم بخونن و یا چیز خاصی نخونن و پیامی نداشته باشن کم کم اخلاق و ادب رو نمی ذارن کنار.
عاقا فرید مودبا کم پیش میاد تاریخ بسازن!! (:
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣ 130
 سپاس شده توسط Wanton ، Artmis2000
آگهی
(22-07-2013، 2:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بتونی رپو درک کنی و باهاش جور شی میفهمی که اهنگای ابلیس و شاهین چه پیامی دارن
من هر چیزی که از اخلاق دور باشه رو رد می کنم. رپ این ابلیس و شاهین از اخلاق به دور هست. یاس باز خیلی بهتره. یا حتی من کار های شاهین استو و امیر تتلو و یا تی ام بکس رو بیشتر ترجیه میدم. چون این ها اگر چرت و پرت هم بخونن و یا چیز خاصی نخونن و پیامی نداشته باشن کم کم اخلاق و ادب رو نمی ذارن کنار.

حاجیمون سبک دامبولی و بزن بکوب دوس داره◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣ 130
 سپاس شده توسط melodi+ ، aCrimoniouSs ، Artmis2000 ، ~JaSmIn~
جواب سلام واجبه یا نه؟؟؟؟
(22-07-2013، 2:09)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلووووووووووووووووووووووووووم..............Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41041
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=15804
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=16362

نقل قول: اما رپ شده حرف ادمای عادیه جامعه که واقعا مخاطبشون لایق فحش و این چیزا هستن....
داستان فوش دادن به بد ترین ادم های روی زمین هم خودش مورد داره و جداست. وارد اون نشیم بهتره.

ولی کاری به نام دیس کردن رو چی؟ اون رو هم می پذیرید؟ برای نمونه توی چاغال نامه شنیدید رضا پیشرو چی میگه؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط aCrimoniouSs
شاهین استو تتلو یاس 2afm اینا ارزش گوش دادنو دارن
(22-07-2013، 2:09)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجیمون سبک دامبولی و بزن بکوب دوس داره◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣ 130

حتما کامران هومن گوش میده :|
دوتا چندش :|
http://upload.tehran98.com/img1/ftkckblebcom6maa75b.jpg
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Wanton
تو روزگاری که اوباما انگشتش تا بازو تو دماغشه،بذار شاهین تا دوس داره از درد ملت بخونه حتی اگه با فحش باشه....
(22-07-2013، 2:10)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:09)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلووووووووووووووووووووووووووم..............Big Grin

یکی پیدا شد جوب بده ممنونم
نقل قول: حتما کامران هومن گوش میده :|
دوتا چندش :|
کامران هومن؟؟؟؟ نه راستش . گوش نمیدم. به درد دخترا می خورن.

من گفتم با کلاسیک و سنتی حال میکنم! کامران هومن و پاپ کی کلاسیک و سنتی شدن من نمی دونستم؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان