22-07-2013، 11:24
من عاشق فريد نيستم بچه
سلام عزيزم
من ي مدت شايد نيام..!!
ب بقيه بگو
٢ خط راجبه من بگو

سلام عزيزم

من ي مدت شايد نيام..!!
ب بقيه بگو

٢ خط راجبه من بگو

|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||||||||||||||
22-07-2013، 11:24
من عاشق فريد نيستم بچه
![]() سلام عزيزم ![]() من ي مدت شايد نيام..!! ب بقيه بگو ![]() ٢ خط راجبه من بگو ![]()
22-07-2013، 11:42
سلام گلی!
منکیم؟ شناختی؟ اورین چه خبر؟ خوبی/ چن سالته؟ دوس داری چن سالگی شوور کنی؟ دوس داری چه کاره بشی؟ علم بهتر است یا ثروت؟ برمیگردم!
22-07-2013، 11:54
(22-07-2013، 11:42)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بازم بیا عزیزم ![]()
22-07-2013، 11:57
سلام عزیزم من باز اومدم !
خوبی؟چرا؟ خوشی؟چرا؟ چرا بهم احترام نمی زاری مگه من بزرگترت نیستم؟ چشمات چ رنگیه؟ بهترین کادویی ک گرفتی چی بوده و از کی؟ نطرت راجبه من چیه؟؟؟؟ چجور آدمیم بنطرت؟ واس چی میای فلش خور؟ شعر دوس داری؟ تاحالا شعر گفتی؟ رپ فارسی گوش میدی؟کدوم رپر؟ اگه یه سوسکو له کنی و محتویاتش بچسبه به پات چه حسی پیدا می کنی؟
22-07-2013، 12:06
(22-07-2013، 11:57)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تموم شد؟ خدافست ![]()
22-07-2013، 12:23
سلام؟ ببینم تو دوست پارمیدا napهستی ایا؟
22-07-2013، 15:27
سلام^_^
خوبی؟! منم کاملاً خوبم^_^ در ضمن من همیشه خوشم و خوبم^_^ ارشیا نیست هی بگه کوشولی عاشق تو که هستی!=/ اصلاً ادم کم بود احساس نمیکنه از جانب شُما دو نفر!=/ از 100 نمره بده به شخصیت افراد: من: مائده: مرضیه: پاری: نفس: پویان: مامان نازیت: خاله نازیم: آجی مریمت: هنی: صادق: ارشی: لادن: ستاره(مدیر): فرید: تا حالا دوست پسر داشتی؟! بهترین نوشیدنی؟! بهترین غذا؟! بهترین شیرینی؟! بهترین خواننده؟! بهترین آهنگ؟! بهترین فیلم؟! بهترین دوستت؟! بهترین انجمن؟! یه بار دیگه به من بگی عاشق کوشولو میرم به کل انجمن قضیه تورو میگم^_^ شایدم بهت اخطار دادم^_^ پَ مواظب باش^_^ فعلاً خدافظـت گُلـی جونم مراقـب خودت باش!^_^
22-07-2013، 16:53
سلام
![]()
22-07-2013، 17:04
سلام گلرخی
خوفی؟؟؟ خرع دیوونه تو باید به من سلام کنی؛من دوماه ازت بزرگترم!!!!!! ![]() خو دو خط درمورد من بوگو!!! چرت و پرت نگیا!!! خو حالا نظرت درمورد جاستین بیبر چیع؟؟ سلنا؟؟ تیــــــــــــلورجونم؟؟ زاین؟؟ هری؟؟؟ لیام؟؟ نیال؟؟ لوییس؟؟ pink: چرا رمان خوندنو دوس نداری؟؟؟ چرا زورت میاد یه طبقه رو طی کنی بیای خونه ما؟؟ ![]() نظرت درمورد کسایی که عینک میزنن؟؟(ازاون لحاظ) ![]() نظرت درمورد تشریح خرگوشی که تو مدرسه بود؟؟؟ ![]() اگه امسال منو تو تو یه کلاس نباشیم؟؟ ![]() اگه باصبا تو یه کلاس باشی؟؟(که غیرممکنه؟؟))) یه شکلک به من بده: یه صفت: یه دروغ بهم بگو: حقیقت: نظرت درمورد کلاس ادبیات؟؟ ریاضی؟؟ زیست: ![]() فیزیک: ![]() گوشی مامانت هنوزم بلوتوث نداره؟؟ ![]() شماره جاستینو داری؟؟اخه خواستگارواسه ش پیداکردم...:cool: حالاحالاهامیام فعلا ![]()
22-07-2013، 17:27
نقل قول: فرید ....... و پارمیدا ...... و مرضیه ...... و فهیمه ...... و لعیا ....... و نفس ...... و شیدا ....... و شیوا ...... و پویا ..... و صابر .... و امیررضا ..... ترین ادم های انجمن هست(چه چیز سختی پرسیدم. باید همه رو پر کنی) باید پر کنی جوری که با صفت ترین هم خونی داشته باشه ![]() نقل قول: بعله کشوره در آمریکای شمالیه کشوریه که همه هنرمندان در آن حضور دارند ...چون میخوام اونجا برم وخواننده بشماوه اوه. جغرافیات ضعیفه ها!!! لس آنجلس که کشور نیست! خودش دومین شهر بزرگ امریکا هست و در ایالت کالیفرنیا هستش که مخففش میشه ال ای! ![]() جغرافی چند میشی؟
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|