امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣

نقل قول: خب این درسا اختصاصیه شما هستن دیه
تجربی باید علاقه داشته باشی تا پزشکی یا زیر شاخه هاشو قبول بشی
من میگم عربیم خوب نیست باز میگی همه با درس های اختصاصیشون مشکل دارن. میگم اقتصادم و جامعه شناسیم خوبه باز میگی خوب اینا درس های خصوصی شما هست دیگهBig Grin من چی کار کنم از دست تو؟

2 هزار نفر بین 550 هزار نفر می دونی یعنی چی؟ شانس ادم میشه 1 نفر بین 275 نفر!!!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(23-07-2013، 3:46)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خوب این رقابتی رو که توی این رشتس رو نشون میده نه چیز دیگه ای و همچنین اینکه چقد طرفدار داره
یکم تحقیق کنید(مشکل این هست که دانش اموزان و اموزش پرورش ایران هنوز توی 30 سال پیشه!)

1_ این همه پزشک بی کار داریم که توی ریاضی رو که نگاه میکنی می بینی باز وضع مهندس ها بهتره!
2_توی کشور های پیشرفته رشته ی انسانی اولویت نخست بیشتر دانش اموزان نخبه هست ولی توی ایران وارونه هست!(همینه که کشور داره دست یه سری ادم که دانش کشورداری ندارن و نخوندن اداره میشه) . تازه نتنها انسانی رشته ی چرت از دید خیلی از دانش آموز ها هست! بلکه این رشته رو هر روز محدود تر و سانسور تر میکنن!
3_اخه یکم از حزب باد بیاید بیرون
4_البته به نفع من و مانند من هست که کسی رشته ی انسانی نیاد

یه پزشک هیچ وقت نمیتونه بیکار باشه اینو همه میدونم بحثم نکنین لطفا دوما مهندسا دیگه به اندازه ی موهای سر شدن دیگه مهندسی تو بورس نیس شما هنوز تو 30 سال پیش موندین
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(23-07-2013، 3:46)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خوب این رقابتی رو که توی این رشتس رو نشون میده نه چیز دیگه ای و همچنین اینکه چقد طرفدار داره
یکم تحقیق کنید(مشکل این هست که دانش اموزان و اموزش پرورش ایران هنوز توی 30 سال پیشه!)

1_ این همه پزشک بی کار داریم که توی ریاضی رو که نگاه میکنی می بینی باز وضع مهندس ها بهتره!
2_توی کشور های پیشرفته رشته ی انسانی اولویت نخست بیشتر دانش اموزان نخبه هست ولی توی ایران وارونه هست!(همینه که کشور داره دست یه سری ادم که دانش کشورداری ندارن و نخوندن اداره میشه) . تازه نتنها انسانی رشته ی چرت از دید خیلی از دانش آموز ها هست! بلکه این رشته رو هر روز محدود تر و سانسور تر میکنن!
3_اخه یکم از حزب باد بیاید بیرون
4_البته به نفع من و مانند من هست که کسی رشته ی انسانی نیاد

توهم زدی داداش الان ظرفیت تخصصو دوبرابر کردن دیه کسی عمومی نمیمونه
ما همه فامیلمون دکترن تخصصای مختلف دارن من اصن بخاطره عمومی نرفتم پزشکی
بدم گفتم باید علاقه داشته باشی واقعا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
نقل قول: یه پزشک هیچ وقت نمیتونه بیکار باشه اینو همه میدونم بحثم نکنین لطفا دوما مهندسا دیگه به اندازه ی موهای سر شدن دیگه مهندسی تو بورس نیس شما هنوز تو 30 سال پیش موندین
امار احمدی نژاد رو خوندی؟Big GrinBig Grin
این همه پزشک و داروساز رو نمی بینی بی کارن؟ توی جامعه که نمی بینی حداقل اخبار رو نگاه کن(البته نه هر اخباری) و به امار ها گوش بده. نرخ و شاخص های بیکاری رو هم نگاه کنید!

نقل قول: توهم زدی داداش الان ظرفیت تخصصو دوبرابر کردن دیه کسی عمومی نمیمونه
چه پیوندی داره با چیزی که من گفتم؟

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(23-07-2013، 3:49)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خب این درسا اختصاصیه شما هستن دیه
تجربی باید علاقه داشته باشی تا پزشکی یا زیر شاخه هاشو قبول بشی
من میگم عربیم خوب نیست باز میگی همه با درس های اختصاصیشون مشکل دارن. میگم اقتصادم و جامعه شناسیم خوبه باز میگی خوب اینا درس های خصوصی شما هست دیگهBig Grin من چی کار کنم از دست تو؟

2 هزار نفر بین 550 هزار نفر می دونی یعنی چی؟ شانس ادم میشه 1 نفر بین 275 نفر!!!

خو چکار کنم من که انسانی نبودم!

بعدم 200هزار نفرشون بخاطره ازاد شرکت کردن امسال
بدم مگه تجربی دیه رشته نداره که اینطوری میگی؟

(23-07-2013، 3:52)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یه پزشک هیچ وقت نمیتونه بیکار باشه اینو همه میدونم بحثم نکنین لطفا دوما مهندسا دیگه به اندازه ی موهای سر شدن دیگه مهندسی تو بورس نیس شما هنوز تو 30 سال پیش موندین
امار احمدی نژاد رو خوندی؟Big GrinBig Grin
این همه پزشک و داروساز رو نمی بینی بی کارن؟ توی جامعه که نمی بینی حداقل اخبار رو نگاه کن(البته نه هر اخباری) و به امار ها گوش بده. نرخ و شاخص های بیکاری رو هم نگاه کنید!

نقل قول: توهم زدی داداش الان ظرفیت تخصصو دوبرابر کردن دیه کسی عمومی نمیمونه
چه پیوندی داره با چیزی که من گفتم؟

میگم پزشکا بی کار نمیمونن تازه الان طرح پزشک خانوادرو پیاده کردن کویتی شده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
اومدم بحثو عوض کنیدBig Grin
نه امار روحانی دو خوندم خودتو گول نزن حق با ما شیواهاست پرچم شیواها همیشه بالاستBig Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نقل قول: بعدم 200هزار نفرشون بخاطره ازاد شرکت کردن امسال
بدم مگه تجربی دیه رشته نداره که اینطوری میگی؟
امسال که ازاد و دولتی با هم بود. هنوزم نتایج نیومده پس اینو از کجا میاری میگی؟!
نقل قول: میگم پزشکا بی کار نمیمونن تازه الان طرح پزشک خانوادرو پیاده کردن کویتی شده
خیلی خوش بینی. یکم واقع بین باشید

توی تجربی رشته هایی به جز پزشکی ها و مربوط به دارو دیگه رشته ای نیست توی ایران که به درد بخوره. خیلی از رشته هایی هم که تا چند سال پیش خیلی خواهان داشتن دیگه اشباح شدن.

توی رشته ی خودم من هم همین جوریه. اگه ادم زرنگ و باهوشی ادم نباشه و دست نجنبونه حتی مدرک دکترای حقوق هم به دردش نمی خوره! چون کار کمه! کشور در آستانه ی برشکستگی هست!!!!
انسانی ها نیمیشون سیاه لشگرن! از اون نیم دیگه هم ادم های کمی توی رشته های مدیریت و اقتصاد و حقوق و روان شناسی پذیرفته میشن! دیگران باید برن توی رشته هایی مانند تاریخ و جامعه شناسی گاو بچرونن!

نقل قول: نه امار روحانی دو خوندم خودتو گول نزن حق با ما شیواهاست پرچم شیواها همیشه بالاست
پیفDodgy

سلام..../
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mïņ̃†êR
خو دیه ایران همینیه که هه باید زرنگ باشی

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣ 255

(23-07-2013، 4:02)paria/1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..../

سلام پری

Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان