امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣

(23-07-2013، 8:30)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید درود امروز تا هفتو بیستو پنج دقیقه نمیتونستم خصوصی بدم یا پست بزارم تو میتونستی؟
درود

من که نبودم.

مشکل از همون ساعت انجمن بوده. مهم این هست که دیگه ساعت هم درست شد
دوبار موقعی که بقیه مشکلی نداشتن به من گفته باید 1800 ثانیه صبر کنی منه بدبخت تا چندین ساعت با یه محروم فرقی نداشتم دیشب انجمن قاتی کرده بود میگفت 4000 نفر آنلاینن یکیش تو و امیررضا در حالیکه در واقعیت کمتر از ده نفر آن بودن
 سپاس شده توسط امیررضا*
آگهی
4000 نفر انلاینConfused
خدا کنه همیشه این طور باشه!
(23-07-2013، 8:31)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیـــــــــــــــلآم
درود

(23-07-2013، 8:31)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیـــــــــــــــلآم
درود
مال منم دیروز تغریبا نزدیک های ظهر همین مشکل را داشت
(23-07-2013، 8:32)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام گل نار جون چه خبر؟

سلام....
هوچی
دارم تو این سایت اون سایت دربه دری میکشم...DodgyDodgyDodgy
مگه موضوع هس؟!!!اه
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
اغا من میخوام این امیرضارو از مدیریت بندازم موافقا کینBig Grin
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، FARID.SHOMPET ، *Nafas*
(23-07-2013، 8:38)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2013، 8:32)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام گل نار جون چه خبر؟

سلام....
هوچی
دارم تو این سایت اون سایت دربه دری میکشم...DodgyDodgyDodgy
مگه موضوع هس؟!!!اه
منم مثل تو اومد تو گفتو گو ازاد تا یکی باشه حدقعا با اون حرف بزنم یه زره مشغول شم
(23-07-2013، 8:38)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
(23-07-2013، 8:37)✯امیررضا✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4000 نفر انلاینConfused
واقعی که نبود سایت خراب شده بود

(23-07-2013، 8:37)✯امیررضا✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4000 نفر انلاینConfused
واقعی که نبود سایت خراب شده بود
 سپاس شده توسط امیررضا*
(23-07-2013، 8:42)✯امیررضا✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2013، 8:38)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
ببخشیدا ولی این اواتارت سرم را درد اورد اگه میشه این اواتارتو عوض کن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان