امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣

سلامHeart
مَن هَمینَم...نَه چشمآטּ آبــﮯ دارَم...نه کفشهآﮮ پآشنِه بُلنَد... هَمیشِه کَتآنـﮯ مـﮯ پوشَم عِشوه ریختَن رآ خوب یادَم نَداده اَند... وَقتـﮯ اَز کِنارَم رَد میشوﮮ ، بوﮮ اُدکُلنَم مَستت نمیکُند... . نگرآטּ پآک شدטּ رُژ لَب و ریملَم نیستَم ... لآک نآخن هآیم اَز هزآر مترﮮ داد نمیزَند. گآهـﮯ اَز فَرط غُصّه بلنَد دآد میزَنم خدآیَم رآ بآ تَمآم دُنیآ عَوض نمیکُنم....... و بَعضـﮯ آدم هآﮮ اَطرافَم رآ هَم بآ تَمآم دُنیآ عَوض نمیکُنم بَلد نیستَم تآ صُبح پآﮮ گوشـﮯ پِچ پِچ کُنم " من " اَگر بگویَم دوستَت دآرَم....... دوست دآشتَنم حَد ومَرزﮮ ندآرَد مَن خآلِصآنه هَمینَم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
آگهی
◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣ 310
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=36971&pid=706337#pid706337

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=39507&pid=760054#pid760054

ههههههههههههههههههههههههههههههه
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ICe Angele
Huh
مَن هَمینَم...نَه چشمآטּ آبــﮯ دارَم...نه کفشهآﮮ پآشنِه بُلنَد... هَمیشِه کَتآنـﮯ مـﮯ پوشَم عِشوه ریختَن رآ خوب یادَم نَداده اَند... وَقتـﮯ اَز کِنارَم رَد میشوﮮ ، بوﮮ اُدکُلنَم مَستت نمیکُند... . نگرآטּ پآک شدטּ رُژ لَب و ریملَم نیستَم ... لآک نآخن هآیم اَز هزآر مترﮮ داد نمیزَند. گآهـﮯ اَز فَرط غُصّه بلنَد دآد میزَنم خدآیَم رآ بآ تَمآم دُنیآ عَوض نمیکُنم....... و بَعضـﮯ آدم هآﮮ اَطرافَم رآ هَم بآ تَمآم دُنیآ عَوض نمیکُنم بَلد نیستَم تآ صُبح پآﮮ گوشـﮯ پِچ پِچ کُنم " من " اَگر بگویَم دوستَت دآرَم....... دوست دآشتَنم حَد ومَرزﮮ ندآرَد مَن خآلِصآنه هَمینَم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
(23-07-2013، 17:17)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2013، 17:13)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا خودتو خیلی بزرگ می بینیا از کی تا حالا نوه دار شدی؟

من از یه 4ماه پیش بچه های پارین اینا
(23-07-2013، 17:14)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا کی گفته من 15 سالمه؟Dodgy

به همین دلیل که گفتی کی گفته پس 15سالته خخخخخخخخخخخخخ
برو فک کن من 15 سالمه خوش باش!
دستهــايم را محکمتر بگيـر

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣ 310
خوش به ححالت تو جوونی مادر بزرگم شدی
خوش به حال نوه هات شیوا
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
عکساش نمیاد امیر
Channel
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
من روباره بیکار شدم
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: (✿◕‿◕)❤ ILAIDA ❤(^‿◕✿)، *βeС-МoЯЯiGαƝ*، AmItiSe، paria/1، گل نهال جون، ❤ setare ❤
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=39484
(23-07-2013، 17:19)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2013، 17:17)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2013، 17:13)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا خودتو خیلی بزرگ می بینیا از کی تا حالا نوه دار شدی؟

من از یه 4ماه پیش بچه های پارین اینا
(23-07-2013، 17:14)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا کی گفته من 15 سالمه؟Dodgy

به همین دلیل که گفتی کی گفته پس 15سالته خخخخخخخخخخخخخ
برو فک کن من 15 سالمه خوش باش!
اقا پویا حالا واقعا میشه بگی چند سالتهShy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان