امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 32

(28-07-2013، 13:59)ss.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گشنمه برم یه چیزی بخورم یه  یه ربع دیگه می ام
 روزه خورDodgy
آگهی
(28-07-2013، 13:56)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیب نداره صبا>_<

لعیــــــ♥ـــــــــا میشه من برم عزیزم..؟؟cry girl

خُ آخه من دوس دارم اون آهنگو!crying

(28-07-2013، 13:57)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 13:56)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 13:53)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 13:52)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 13:50)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای اولین بار یه تخم مرغ شکوندم
منظور برای اولین بار غذا(کیک) درس کردم
انشااله غذا هم درس نکنم

چی؟

خُ چرا معجزه!!!!

واقعا اولین بار بود این کارو میکردی؟
اره

خوب اون موقع پریدی هوا؟
اره

آورین

ادامه بده!Big Grin
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

گفتگوی آزاد 32 9
سلام به همگی
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
(28-07-2013، 13:57)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 13:55)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید جان خواهش میکنم بسهcrying
خخخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86%20%D8%A8%D8%B1%20%D8%B3%D8%B1%20%D8%A​A%D9%81%20%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA%20site%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.flashkh​or.com%2Fforum&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.flashkhor.com%2Fforum%2Fshowthread.php%3Ftid%3D41000&ei=BPn0Ue35MIWR4ATZ0YHgDw&usg=AFQjCNGDm0Wa27mJsBlopn11DKaF1rSQxw&bvm=bv.49784469,d.bGE

ینی جاس با بلیبر هاش این کاروکرده؟؟؟UndecidedUndecidedUndecided

حالش خوب بود اون موقع؟Big GrinSleepy
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

گفتگوی آزاد 32 9
 سپاس شده توسط فاطمه2013
(28-07-2013، 13:56)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اینجوری فقط ثابت فعال میشه؟
خوب تو باس نظرای همه ی پستاتو جر ثابتتو ببندی :/
چجوری دقیقا؟
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

Brick 
(28-07-2013، 13:59)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامBlush
گاهی باید دورخود یک دیوار کشید....
نه آن که دیگران را از خود دور کرد..!!
بلکه بدانم ازرش من برای کدامشان بیش است که
دیوار را بشکنند....!!HeartBlush
سلام ماکان
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 32 9
(28-07-2013، 13:59)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 13:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2013، 13:53)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چگونه مال برقیه رو ببندیم؟
تو نحوه نظر دهی بزن غیرفعال
یا امکان درج نظره جدید وجود نداشه باشد :/

(28-07-2013، 13:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-زین:من تو گروه از همه خوشتیپ ترم ،هری: من دومم(به نظرم تو اولی)،لیام : من سومم،لوییس :من چهارمم(چرا؟؟) ،نایل: من از همشون بهترم (آبرینBig Grin)
نه اول زین بعد هری و لیام با هم :/
بقیشونم به درد نمیخورن -_-
 لوئیسگفتگوی آزاد 32 9
بازم میگم زین و هریو ولیام :/
 چی بگم والا!راستی فکت هاشون تو امضامه دوست داشتی بخون انقد باحاله
گفتگوی آزاد 32 9
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، melodi+
سلام ماکان سلام امیر
خداوندا از همه گذشتم بگذر ازمن[/font][/size]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان